- 4 Ağustos 2022
- 6.839
- 3.046
- 123
Kesinlikle dayanabiliyorsan verme, benimki alıştı kumandayı yada telefonu getirip aç diyor, gün içinde kesik kesik izletiyorum, yemek yerken alt değiştirirken bide bazen sıkılınca açıyorumBen ekran versem . Bi süre onunla yer benimki sonra ipin ucu kaçar . Ekran verdiğimle kalırım. Benim eşim tlefonda kızımın kendi resimlerini videolarını gösteriyordu arada . Sonra kendisi istemeye başladı. 2 dk gösteriyordu kapattı diye ağlıyordu dikkatini dağıtınca unutuyordu ama elimi versem kolumu kaptırırım biraz daha dayanıcam ekrana vermemeye . Gittiği yere kadar . Eşime de dedim gösterme fazla zorunda kalmadıkça diye .
Çok dökülüyor , . İçine içme suyu koyuyorum çünkü doldurup içiyor bazen . Altına tek kullanımlık su geçirmez kağıt örtüler var ya ondan seriyorum ama oyuncak bardağa doldurup içeyim diye bana da getiriyor . Getirirken her yere döküyor . Yani dökülmesini dert edenler balkonda falan oynatsın .Bazen ekranla bile yemiyor, bende standart belli şeyleri verip duruyorum, o oyuncak lavabo hoşuna gidiyor mu su felan çok dökülüyor mu etrafa
Benimki de sabah ayaklarını cizmis anne cicek yaptim diyorKaşık da çeşit çeşit veriyorum eline. Bikaç lokma yesin bari diye . Beğenmiyor değiştiriyorım . Ben saldım iyice . Eline çilek vermiştim dün yesin diye mutfak halısına sıvamış iyice . Bizim halılar da geçen hafta yıkamadan gelmişti . Boya da veriyorum arada salon halısını kocaman çizdi. Bacaklarını suratını boyamış bi güzel . Gelmiş beni boyuycak. Hayır dedim ağlayacaktı aman al boya dedim benim bacaklarımı da boyadıRuh halim hiç iyi değil. Uğraşmak istemiyorum bazen ağlama krizleriyle .
Link var mı canımÇok dökülüyor , . İçine içme suyu koyuyorum çünkü doldurup içiyor bazen . Altına tek kullanımlık su geçirmez kağıt örtüler var ya ondan seriyorum ama oyuncak bardağa doldurup içeyim diye bana da getiriyor . Getirirken her yere döküyor . Yani dökülmesini dert edenler balkonda falan oynatsın .
Aslinda sosyal medyadan uzak durmamız lazim cok etkiliyor bizi. Biz boyle stresli olunca cocuklar da etkileniyor. Daha da berbat oluyor hersey. Yani annemiyiz doktor mu psikolog mu diyetisyen mi cocuk gelişim uzmanı mi oyun ablası mi daha bir sürü sey biraz kendimizi dinlememiz lazim ben eski yontemleri tercih edip akışına bırakmaya çalışıyorum yoksa kafayı yiycemBizim de eşimle problemlerimiz var . Sağolsun yardımcı oluyor kızıyla ilgileniyor ama benimle ilgilenmiyor . Bana yetmiyor . Ben de görülmek istiyorum . Ben de aynı eve kapandım . Evet çocuğun sorumluluğu çok ağır. Hasta oluyor bişey olacak mı , iyileşmeyek mi nesi var . Ya kötü bi hastalığı varsa , ya aşı olunca otizm olursa , yemek yemedi zayıflayacak büyümeyecek , sosyalleştirmem lazım , oyun oynamam lazım gelişimi geri mi kaldı. Hiç bitmeyecek bi sorumluluk. Benim neyime ya
İnternetten aldığım kırık gelmişti. İade edip e bebekten almıştık.Link var mı canım
Benim gördüğüm de buydu mavisi yok sanırım bunun yaİnternetten aldığım kırık gelmişti. İade edip e bebekten almıştık.
Let's Be Child Pembe İnteraktif Lavabo Seti
Mavisi de vardı önceden ama o biraz daha pahalıydı sanki . Ben o zaman mavi ucuz olsa mavisini alırdım . Erkek olsa ucuz diye pembesini de alırdımBenim gördüğüm de buydu mavisi yok sanırım bunun yaoğluma Pembe olur mu bilemedim
Ay evet önerilerde gördüm başka renkleri de varMavisi de vardı önceden ama o biraz daha pahalıydı sanki . Ben o zaman mavi ucuz olsa mavisini alırdım . Erkek olsa ucuz diye pembesini de alırdımöyle büyük bişey değilse alıyorum . Bisikleti pembe mesela onu mavi almazdım
Maşallah öyle uzun cümle kuruyor mu . Benim tek tek kelime söylüyor . Yaptığını gösterip çiçek der , ay der mesela . Cümle yok daha. Suratıma bakarak yapıyor benimki arkamı dönmemi beklemiyorBenimki de sabah ayaklarını cizmis anne cicek yaptim diyorelime ne versem etrafa suruyor biberona sut koyuyorum ya halıya ya koltuğa döküyor ben bakarken yapmiyor arkamı döndüğüm an basliyor.
Bu markanın da vardı mavisi ama arama yaptım şimdi çıkmadı başka markalar çıktıAy evet önerilerde gördüm başka renkleri de var
let's be child Mavi Interaktif Lavabo Seti - Fiyatı, Yorumları Tredyolda varmışAy evet önerilerde gördüm başka renkleri de var
Benimki de daha cümle kurmuyor ve kelimenin ilk hecesini söylüyor genelde mesela tilki ti, bir çok kelime de öyle ilk heceyi söylüyor sadeceMaşallah öyle uzun cümle kuruyor mu . Benim tek tek kelime söylüyor . Yaptığını gösterip çiçek der , ay der mesela . Cümle yok daha. Suratıma bakarak yapıyor benimki arkamı dönmemi beklemiyor
Buda güzelmiş
Benimkide yapıyor onuBoşver yapsın biraz işin azalır, ben bi ara oğlumu uyutamıyordum akşamları eşim uyuturdu bana beceremiyorsun ondan uyumuyor diyordu onun bile havasına giriyordu
Nesini seviyorlar soralım sabah hava aydınlanmaxan uyanmayı mı yoksa bağır çağır yemek yedirmeyi mi neyi yaniBende en çok anne olmayı sevdim diyenlere hayretle bakıyorum yani bende en çok anne olmayı sevemedim evet evlat güzel çok seviyorum Allah uzun ömürler versin ama anne olmak öyle muhteşem bir şey değil bence
Köfteyi evde yapıyorum buzluğa atıyorum çok kolay oluyor böyle. Uzman kasap dediğin marka adı mıGeçen ay verdim 3 ay sonra gel demişti işte Kasım da tekrar giderim, köfte yiyor evet uzman kasap köfteleri var onlardan alıyorum çok güzel denemediysen dene
Ya bizimkiler çok benziyor huyuYa bende bişey demem ama eşim kadın gibi herşeye karışır ben bişey yaparken yanımda Dursun istemiyorum çok bilmiş gibi herşeye müdahale eder, bide ben bişeye zarar versem aylarca konuşur oysa ben o yapınca sesimi çıkarmıyorum
Zor sığıyor tam temizlenmiyor zaten ama olsun gititği yere kadar son her şeyi değiştiricem evdekiBen seriyorum ama nasil oluyorsa etrafa donmeyi başarıyor. Keske bende öyle alsaymisim ya makineye girenlerden. Surekli halı siliyorum
Evet bazen 3 kelimelik kuruyor ama genelde 2 kelimelik ben küçükken erken konuşmuşum annem sana çekmiş diyor ama yaramazlık olarak bana çekmemiş ben cok usluymusum kizim cok hareketli. Ben kızıyorum ya o yuzden arkamı donmemi bekliyorMaşallah öyle uzun cümle kuruyor mu . Benim tek tek kelime söylüyor . Yaptığını gösterip çiçek der , ay der mesela . Cümle yok daha. Suratıma bakarak yapıyor benimki arkamı dönmemi beklemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?