2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Kesinlikle dayanabiliyorsan verme, benimki alıştı kumandayı yada telefonu getirip aç diyor, gün içinde kesik kesik izletiyorum, yemek yerken alt değiştirirken bide bazen sıkılınca açıyorum

Bazen ekranla bile yemiyor, bende standart belli şeyleri verip duruyorum, o oyuncak lavabo hoşuna gidiyor mu su felan çok dökülüyor mu etrafa
Çok dökülüyor , . İçine içme suyu koyuyorum çünkü doldurup içiyor bazen . Altına tek kullanımlık su geçirmez kağıt örtüler var ya ondan seriyorum ama oyuncak bardağa doldurup içeyim diye bana da getiriyor . Getirirken her yere döküyor . Yani dökülmesini dert edenler balkonda falan oynatsın .

Benimki de sabah ayaklarını cizmis anne cicek yaptim diyor elime ne versem etrafa suruyor biberona sut koyuyorum ya halıya ya koltuğa döküyor ben bakarken yapmiyor arkamı döndüğüm an basliyor.

Link var mı canım

Aslinda sosyal medyadan uzak durmamız lazim cok etkiliyor bizi. Biz boyle stresli olunca cocuklar da etkileniyor. Daha da berbat oluyor hersey. Yani annemiyiz doktor mu psikolog mu diyetisyen mi cocuk gelişim uzmanı mi oyun ablası mi daha bir sürü sey biraz kendimizi dinlememiz lazim ben eski yontemleri tercih edip akışına bırakmaya çalışıyorum yoksa kafayı yiycem

Benim gördüğüm de buydu mavisi yok sanırım bunun ya oğluma Pembe olur mu bilemedim
Mavisi de vardı önceden ama o biraz daha pahalıydı sanki . Ben o zaman mavi ucuz olsa mavisini alırdım . Erkek olsa ucuz diye pembesini de alırdım öyle büyük bişey değilse alıyorum . Bisikleti pembe mesela onu mavi almazdım

Ay evet önerilerde gördüm başka renkleri de var

Benimki de sabah ayaklarını cizmis anne cicek yaptim diyor elime ne versem etrafa suruyor biberona sut koyuyorum ya halıya ya koltuğa döküyor ben bakarken yapmiyor arkamı döndüğüm an basliyor.
Maşallah öyle uzun cümle kuruyor mu . Benim tek tek kelime söylüyor . Yaptığını gösterip çiçek der , ay der mesela . Cümle yok daha. Suratıma bakarak yapıyor benimki arkamı dönmemi beklemiyor

Maşallah öyle uzun cümle kuruyor mu . Benim tek tek kelime söylüyor . Yaptığını gösterip çiçek der , ay der mesela . Cümle yok daha. Suratıma bakarak yapıyor benimki arkamı dönmemi beklemiyor
Benimki de daha cümle kurmuyor ve kelimenin ilk hecesini söylüyor genelde mesela tilki ti, bir çok kelime de öyle ilk heceyi söylüyor sadece

Bende en çok anne olmayı sevdim diyenlere hayretle bakıyorum yani bende en çok anne olmayı sevemedim evet evlat güzel çok seviyorum Allah uzun ömürler versin ama anne olmak öyle muhteşem bir şey değil bence
Nesini seviyorlar soralım sabah hava aydınlanmaxan uyanmayı mı yoksa bağır çağır yemek yedirmeyi mi neyi yani

Geçen ay verdim 3 ay sonra gel demişti işte Kasım da tekrar giderim, köfte yiyor evet uzman kasap köfteleri var onlardan alıyorum çok güzel denemediysen dene
Köfteyi evde yapıyorum buzluğa atıyorum çok kolay oluyor böyle. Uzman kasap dediğin marka adı mı

Ya bizimkiler çok benziyor huyu

Evet bazen 3 kelimelik kuruyor ama genelde 2 kelimelik ben küçükken erken konuşmuşum annem sana çekmiş diyor ama yaramazlık olarak bana çekmemiş ben cok usluymusum kizim cok hareketli. Ben kızıyorum ya o yuzden arkamı donmemi bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…