2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Cano analık öyle bişey zaten şimdi bana kalsa bende doğurmazdım ama adama demezler mi biri doğurdu tamam eeee iki noli, hadi onu da yaptın üç noli beee,

Cano analık öyle bişey zaten şimdi bana kalsa bende doğurmazdım ama adama demezler mi biri doğurdu tamam eeee iki noli, hadi onu da yaptın üç noli beee,
Nasıl yetiyosun 3üne birden. Bugün parkta bir anne vardı hamile 3 4 yaşlarında da çocupu vardı o haliye koşturup durdu kendimi yerine koydum çok zor geldi

Renklilerde de işe yarıyor mu
Renklilerde derken renkli çamaşırlardaki lekelerde mi, evet canım onlardaki lekeleri de çıkarıyor... A Alliswell23 bizim küçük bir bahçemiz var, salatalık, domates biber patlıcan fasulye ekmiştik az az... Salatalık o kadar verdik, turşu yaptım, dolaba rendeledim meze için, cacıklık doğradım.domateslerimiz yeşil yeşil oldular ama sonra bızuldular biberlerimizde başta güzel oldu, iki poşet dolmalık biber koydum dondurucuya ama sonra onlarda üzerler dolu dolu oldu ama büyümediler. Ama günlük kullanmaya kullandık çok şükür ama patlıcanlar verdikçe veriyor küpküp kızarttım, karnıyarıklık kızarttım, közleyip koydum, patlıcanlı kahvaltılık sos yaptım, biraz kuruttum ama hala patlıcan variyor ve bir şey ziyan olmasın diye diye habire bişey yapıyorum ve gittikçe kw ile annem karışımı biri oluyorum domates sosumu sağolsun annem yaptı, dondurucuya bezelye koydum. Biraz fasulye koyasım var...
Bunların hiç birini bebelerim de yemez, hep sağlıklı yemek yapıyormuşum

Nasıl yetiyosun 3üne birden. Bugün parkta bir anne vardı hamile 3 4 yaşlarında da çocupu vardı o haliye koşturup durdu kendimi yerine koydum çok zor geldi
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum sadece canımi ama benim eksik tarafım bebelerle oyun oynayamamak ne kızla ne erkeklerle öyle oyun oynayayım saatlerce, yapamıyorum... Yanlarında durursam kar saysınlar... Allahtan birbirlerini oyalıyorlar kavga döğüş
Birde benimkilerin araları altı yaş ya, bir önceki benden çıkmış oluyor. Öyle çok küçükler zor gerçekten...
Şimdi içerden sesleri geliyor, abisi küçüğe "Yunus kurbağa ol" diyor. Öğretmişler o da kurbağa gibi oturuyor

Ay süpersin valla ellerine sağlık neler yapmışsın, bende kaynanamla domates konservesi yaptım annemle de turşu yaptım bide patlıcan kızartması yaptım soslu bişey çok beğendim onu

Ay süpersin valla ellerine sağlık neler yapmışsın, bende kaynanamla domates konservesi yaptım annemle de turşu yaptım bide patlıcan kızartması yaptım soslu bişey çok beğendim onu
Seninde ellerine sağlık ama bahçe olmasaydı bunlardan sadece bezelye ve fasulye olurdu cano domates sos, Salça ve turşularımda annemden Allah razı olsun... Reçellerde kwden olurdu hep ama bu sene bahçelerinde hiç meyve yoktu malesef... Hoş olsada artık kw yapamaz... Şimdiye kadar yaptı hep Allah razı olsun... Çocuklara çilek reçeli yapasım var bakalım... Eşim diyor artık ben annem game ower, senin annede yaşlanıyor. Öğrenmen lazım böyle şeyleri

Kaynanan gil sende mi kalıyorlar daha?
Birde ne güzel bahçen varmış :) eskiden gençken apartmanda oturmak güzel gelirdi havalı gelirdi ama şuan cidden keşke Bahçeli bi evim olsa diyorum

Ya işte evde 1 den fazla çpcuk olmasının en iyi yani anne azda olsa nefes alıyor. Elbette çok ama çok zor bunun farkındayım ama tek çpcuk hep anneye bakıyor ama kardeşi olsa yaşları yakın olsa beraber oturup oynarlar belki ya da ileride iyi arkadaş olurlar mantığındayım

Benim gr nin iki çocuğu var birisi 3 birisi 4 yaşında . İkisi oynuyor . İlk 2 sene zordu diyor şimdi rahatmış. Çocuklar birbiriyle vakit geçiriyor . Bana sen benden daha çok yoruluyorsun ben oturup oynamadım hiç uzun uzun diyor bana sarmıyor çocuklar dedi

Kızlar ben birsey yaptim bugun kızımı sutten kestim. Yeni uyudu ilk gun tahmin ettiğimden daha iyi geçti yani cok fazla aglama krizi yasadik ama ben o kadar korkuyordum ki kizim tam bir meme bağımlısı doktorumuz bile sen nasıl ayiracaksin diyordu. Olur olmadık her yerde anne meme diye kıyamet koparip üstümü açardı. bu arada iyice yemeyi bırakıp memeye düştü sabah bir anda artik yeter dedim ve bugun ilk günümüz gecti. Gece nasil devam edecek bilmiyorum uyanirsa napacagim hic bilmiyorum çok zor daldı kucağımda beşikte ayağımda balkon daki salıncakta salladım uyuması için şimdi uyudu ama normalde gece meme de diye uyaniyor insaallah devamida kolay gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…