2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328

Kozlar bir şey sormak istiyorum damla şeklinde kanaması olan oldu mu hiç dün damla şeklinde kanamam oldu akşam acile gittim takip etmem gerektiği söylendi bugünde gittim doktoruma progestan kullanımına 1 haftalık başlayacağım doktorumun önerisiyle 11+1 haftalık bebeğim

Kızlar aranızda sigara içen var mı? Nasıl bıraktınız ya da bırakabildiniz mi?

Azalttım. Günde 1-2. Doktor 12. Haftaya kadar hallet demişti. 13 oldum.

Oto koltuğu onlar aynı zamanda. Alınmalı. Benim kızımdan kalan var fakat 5 sene geçtiği için tekrar alacağım kullanım ömrü 5 sene bu eşyaların.
Gölet bahçeşehir gölet değil di mi? Biz burada gölet diye hep oradan bahsederiz de, komşu muyuz acaba?

Travel sistem arabada olacak, bence ikinci el bakma.

Ben 7+0'da karından hala göremedim. Önceki sezaryen dikişi arkasındaymış. Vajinal gördük, onda da 2 hafta gerideydi.

13 hafta itibariyle tam yakaladı sata göre haftasını.

Başka doktora git mümkünse, ilk gittiğim doktor bana gebelik yok, kese var ama menapoz başlangıcı olabilir demiş moralimi bozmuştu.

Kızlar 9+6 dayım sol kasığıma özellikle dün geceden beri kramp giriyor sıçrıyorum hatta mide bulantım göğüs ağrısı vs devam ediyor kanama da yok.Sizde de oluyor mu hiç? Doktoruma yazdım cevap bekliyorum olmadı bu hafta doktora gideceğim tekrar

Selam canım bende tam 11+2yim 8. Haftadan beri aralıklarla benim de lekelenmem oldu progestan iğne ve fitil duphaston kullandım, doktor yeni yeni azaltarak kesicez ilaçları bi bakicaz dedi, Dr kanama alanı bebek ve keseden uzak rahim büyüdükçe böyle olabilir dedi daha yeni yeni azaldı diyebilirim. Bol bol uzandım su içtim, yormadim kendimi canım inşallah senin de bir an önce geçer

Gideceğim kuzum ben de kiloluyum bir de rahmin geriye doğru dedi. Umarım yarin gittiğim doktor bebeğimi görür sağlıklı şekilde

Merhaba canım bende geçen hafta doktoruma sordum bagirsak gaz agriları kramp yapar dedi. Bebek degil bebegin agriları şiddetli regl agrilaridir. Bendekiler hepsi bagirsaktanmış her yerime vuruyordu bir annık nefesim kesiliyordu bıçak gibi. Sen yinede cok oluyosa endişeliysen doktoruna gidip sor

Gideceğim kuzum ben de kiloluyum bir de rahmin geriye doğru dedi. Umarım yarin gittiğim doktor bebeğimi görür sağlıklı şekilde

Evet ben de kiloluyum. Ama iyi haber bu haftaya kadar hiç almadım.

İlk gebeliğimde 12 kilo almıştım şimdiye kadar insan kendini bilince ona göre davranıyor.

Kötü şeyler düşünme, olacağına varıyor. Yani bu bir sorun bile değil aslını istersen. Mesela ben progestan falan bile kullanmadım. Hani o kadar desteğe ihtiyaç duymayan bir durum bu.

İnşallah hayırlı olumlu haberler alırım. Tabi ki üzülüyorum kendimi yiyorum böyle ama dediğin gibi herşey olacağına varıyor

Yorulduğumda oluyordu çokça.
Doktora cumartesi söyledim daha. E olması gereken bu neden şaşırıyorsun ki falan dedi. (İlk gebelik değil benim) önceki sezaryen dikişlerin kasıyor ağrın olacak ama magnezyum vereyim bir tık iyi gelir %100 geçmez dedi.

Dün magnezyum aldım, üzerine hem spora gittim hem yüzmeye gittim, hatta akşam da dışarı çıktık hiç ağrım olmadı. Ama ilerleyen haftalarda olacak ve normal biliyorum.

Bu arada cumartesi verdiğim ikili test çıkmış.
Doktorumla görüştüm, sağolsun gelmene gerek yok ben bakarım falan demişti.
Risksiz çıkmış sonucum.

Önceki gebeliğimde şey muhabbeti dönerdi. Beta HCG +50 ise kız -50 ise erkek derlerdi.

Kızım 53 çıkmıştı, bu 20'lerde bir şey çıktı. Sanırım gerçekten erkek bu sefer.

Dün biraz yorulmuş olabilirim ya Benim ilk gebeliğim olunca ister istemez endişeleniyorum inşallah herşey yolundadır.Teşekkür ederim içimi rahatlattınız

Rabbım yavrunu sana bağışlasın canım benımm

Beta muhabetini anlamadım ama ilk öğrendiğin değeri diyorsan onla alakası yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…