- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 133
- 39
Haaa direk beta hcg yazıncaİkili testteki free beta HCG ayrı bir şey.
Ben oğlumdaki testi bulabılır mıyım acaba bakayım bir merak ettımHaaa direk beta hcg yazınca
Bunlardan birinde serbest bhc dıyor üçlüde beta hcg dıyor benimki oğlandıİkili testteki free beta HCG ayrı bir şey.
Kozlar bir şey sormak istiyorum damla şeklinde kanaması olan oldu mu hiç dün damla şeklinde kanamam oldu akşam acile gittim takip etmem gerektiği söylendi bugünde gittim doktoruma progestan kullanımına 1 haftalık başlayacağım doktorumun önerisiyle 11+1 haftalık bebeğim
Benimde doktorum anlattı rahim kenarlarında yada mesanede kan görmediğini kanama miktarının korkutucu olmadığını söyledi istirahat verdi istemsiz çok gerildim teşekkür ederim deneyiminizi paylaştığınız içinSelam canım bende tam 11+2yim 8. Haftadan beri aralıklarla benim de lekelenmem oldu progestan iğne ve fitil duphaston kullandım, doktor yeni yeni azaltarak kesicez ilaçları bi bakicaz dedi, Dr kanama alanı bebek ve keseden uzak rahim büyüdükçe böyle olabilir dedi daha yeni yeni azaldı diyebilirim. Bol bol uzandım su içtim, yormadim kendimi canım inşallah senin de bir an önce geçer
Bıraktım ben folik asiti canım 3 ay sadeceKızlar sağlık ocağında bana 12. Hafta folik asiti bırak demişlerdi. Siz devam ediyor musunuz bıraktınız mı
Gyno ferro sanol içinde folik asit var diye ayrıca almıyorum.Kızlar sağlık ocağında bana 12. Hafta folik asiti bırak demişlerdi. Siz devam ediyor musunuz bıraktınız mı
Bunlardan birinde serbest bhc dıyor üçlüde beta hcg dıyor benimki oğlandı
Evet ordada serbest dediğine göre tutuyor galıbaGyno ferro sanol içinde folik asit var diye ayrıca almıyorum.
Bilmiyorum benim test böyle farklı heralde eğer 13 küsür olansa teori tutuyor.
Sleepy çok güzel diyorlar hem sızdırmıyor hem yumuşak foşur foşur ses gelmiyor bezden diyor teyzemin gelini kendisi markaya takıntılı hiç başka markayla uğraşma bence dediDoğduğundan beri molfix kullandım çok memnum kaldım primayla başlamayın sakın prima sonrası başka beze dönemiyor genelde dönende pişik ve alerji yapıyor
Gyno ferro sanol içinde folik asit var diye ayrıca almıyorum.
Benim çin takviminde kız çıkmıştı ama erkek hissediyordum zamanla kız hissetmeye başladım ikili taramada dr kıza benziyor çıkıntısı yok ama eğer erkekse pipisi geç gelişebiliyor bazen dedi 1 ay sonra cinsiyet tayini için gidicez bakalımAslında başka ikili testi olanlar varsa cinsiyeti öğrenen vs teoriyi daha fazla doğrulayabiliriz
4 ten sonra sleepye geçmiştim ben çünkü külot bez kullanmaya başlamıstım molfixte kalıpları küçüktü ama molfix çok daha iyi, hatta bir kere sızdırma sorunu yaşadım şikayet vardan yazdım hem memnunıyet için aradılar hem iki paket bez yolladılar hem ekstra bir sürü hediye yolladılar memnuniyete çok önem veriyorlar oda bir kere yaşadım yani düşün sonrasında arayıp sordularSleepy çok güzel diyorlar hem sızdırmıyor hem yumuşak foşur foşur ses gelmiyor bezden diyor teyzemin gelini kendisi markaya takıntılı hiç başka markayla uğraşma bence dedi
Evet oto koltuğu olduğunu biliyorum ama geçici bir süre için almaya gerek varmı bilmiyorum bebek arabası yeterli olabilir dye düşünyrum bazen ama oto koltuğu olarak kullanmak içinde şart arabasız bir yere gittiğimiz yok çünkü birde benim kolumda tenisçi dirseği var dikkat etmem gerekiyor çünkü acayip ağrıyor ve uyuşuyor bişey kaldırınca oyüzden arabada kucakta taşımak beni zorlar koltuk şart gibi görünüyorAzalttım. Günde 1-2. Doktor 12. Haftaya kadar hallet demişti. 13 oldum.
Oto koltuğu onlar aynı zamanda. Alınmalı. Benim kızımdan kalan var fakat 5 sene geçtiği için tekrar alacağım kullanım ömrü 5 sene bu eşyaların.
Gölet bahçeşehir gölet değil di mi? Biz burada gölet diye hep oradan bahsederiz de, komşu muyuz acaba?
Travel sistem arabada olacak, bence ikinci el bakma.
Ben 7+0'da karından hala göremedim. Önceki sezaryen dikişi arkasındaymış. Vajinal gördük, onda da 2 hafta gerideydi.
13 hafta itibariyle tam yakaladı sata göre haftasını.
Başka doktora git mümkünse, ilk gittiğim doktor bana gebelik yok, kese var ama menapoz başlangıcı olabilir demiş moralimi bozmuştu.
İlk gebeliğimde klomen kullanmıştım ama yumurta oluşmamış diyip çatlatma iğnesi yapmamıştı o ay gebe kalmışımHmm çok güzel valla ben o kadar uğraşıyorum hala yok
Evet oto koltuğu olduğunu biliyorum ama geçici bir süre için almaya gerek varmı bilmiyorum bebek arabası yeterli olabilir dye düşünyrum bazen ama oto koltuğu olarak kullanmak içinde şart arabasız bir yere gittiğimiz yok çünkü birde benim kolumda tenisçi dirseği var dikkat etmem gerekiyor çünkü acayip ağrıyor ve uyuşuyor bişey kaldırınca oyüzden arabada kucakta taşımak beni zorlar koltuk şart gibi görünüyor
Kızım yani ilk gebeliğimde da 112 bin çıkmışİkili testteki free beta HCG ayrı bir şey.
Evet dikkatli taşımak gerekiyor onlarda kilit olmuyormu bebek arabasında olduğu gibi?Yani o adam nasıl düşürdü bebeğini yüz üstü anlamadım kaydı sanırım eltim daha net gördü bu arada izmirde oturuyorum ben buradaki gölette yaşanmıştı olayBen oto koltuğu konusunda hassasım. Çok şükür hiç kötü olay vs yaşamadık ama böyle hatalar bir kere olur zaten diye hala kızımda da kullanıyorum.
Bana doktor sadece d vitamini verdi oda kemiklerim ağrıyor demiştim kan değerinde d vitamini normal görünüyordu. Multivitamin başlıyorlar mı herkeste acabaGyno ferro sanol içinde folik asit var diye ayrıca almıyorum.
Ben en son gittiğimde tam kan aldı ama d vitamini hariç bir değerimi göremedim sonuçlarda onu da sanırım ben kemiklerim ağrıyor dediğim için baktıKızlar 12+1 den selamkadın doğum doktorunuz demir kan b12 magnezyum kalsiyum değerlerinize baktımı?baktıysa kaçıncı haftada baktı? Benim henüz bakılmadı acaba 3. Aydan sonramı bakılıyor diye bi sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?