Benim bu şekilde tanıdığım kişiler var ve göğüs ucu aparatıyla bebeklerini emzirdilerKızlar birşey sorucam bu biraz özel ve hassas bir konu ama kafama çok takılıyor bu gidişimde doktorumada sorucam yapabilceğim birşey varmı diye gögüs ucu çöküntüsü olupta emzirebilen varmı aramızda?Bu durum psikolojimi etkiliyor biraz doğumdan sonra kimse öğrensin görsün istemiyorum emzirirken ama ya emziremezsem çekiniyorum açıkcası nasıl başa çıkıcam anlamadım daha önce cerrahiye gittim sordum süt kanallarının kesilmesi gerekiyor emziremezsin bu şekildede emziremezsin dedi bana baya sarsıldım ama ameliyat olmadım şimdi kafaya koydum eğer emzirme döneminde çıkmazsa ve emziremezsem ilk çocuktan sonra ameliyat olucam
Philipsin niple olan aleti varmış o çıkarıyormuş sanırım bi doktora danışayım bkayım nedicekBenim bu şekilde tanıdığım kişiler var ve göğüs ucu aparatıyla bebeklerini emzirdiler
Kızlar birşey sorucam bu biraz özel ve hassas bir konu ama kafama çok takılıyor bu gidişimde doktorumada sorucam yapabilceğim birşey varmı diye gögüs ucu çöküntüsü olupta emzirebilen varmı aramızda?Bu durum psikolojimi etkiliyor biraz doğumdan sonra kimse öğrensin görsün istemiyorum emzirirken ama ya emziremezsem çekiniyorum açıkcası nasıl başa çıkıcam anlamadım daha önce cerrahiye gittim sordum süt kanallarının kesilmesi gerekiyor emziremezsin bu şekildede emziremezsin dedi bana baya sarsıldım ama ameliyat olmadım şimdi kafaya koydum eğer emzirme döneminde çıkmazsa ve emziremezsem ilk çocuktan sonra ameliyat olucam
Mutlaka çözümü vardır bilinip konuşulmasada yaygın bir durumPhilipsin niple olan aleti varmış o çıkarıyormuş sanırım bi doktora danışayım bkayım nedicek
Enjektörle denedim hem olmadı hem çok acıyor inşallah bebeğim güzel emerde çıkar özellikle kayınvalidem dahil kimse bilsin istemiyorum yaEnjektör kesip yapılan bir hareket var, onu denersin.
Silikon uç denersin.
Sağıp vermeyi denersin.
Seçenek çok, şimdiden yorma kendini.
Süt ve emzirme işleri çok kısmet, doğumdan sonra hepimizin mama tecrübesi olacak gerçekten sıkıntıya girme hiç
Enjektörle denedim hem olmadı hem çok acıyor inşallah bebeğim güzel emerde çıkar özellikle kayınvalidem dahil kimse bilsin istemiyorum ya
Hemşireyi ve doktoru tembihlemeyi düşünüyorum emzirmede odada kimse olmasını istemiyorum dicem eşimden başka normaldede dışarı çıkarıyorlar dye blyrum ilk emzirmedeBenim doğum sonrası mahremiyet olayı tamamen yok olmuştu.
İlk emzirmemde odada 20 kişi falan vardı, hatta fotoğrafçı vs de vardı çekilmiş hep. Çekingen biri olmadığım için sorun etmedim.
Bilinmesini istememekte tabi ki serbestsin, ama o kısım biraz tantanalı oluyor.
Hemşire geliyor emzirmeyi öğretmek için, o arada kv falan çıkar mı odadan?
Benimde göğüs uçlarım içe doğru uç çıkarma aparatı varmış kuzenim onu kullanarak göğüs ucunu çıkardı. Açıkçası bende bunu kaynanamın bilmesini istemem çünkü herşeye laf yaptıkları için bunu da dallanıp budaklandıracağına eminim ama o an emzirme sırasında odada olursa mecbur öğrenecek gibi.Kızlar birşey sorucam bu biraz özel ve hassas bir konu ama kafama çok takılıyor bu gidişimde doktorumada sorucam yapabilceğim birşey varmı diye gögüs ucu çöküntüsü olupta emzirebilen varmı aramızda?Bu durum psikolojimi etkiliyor biraz doğumdan sonra kimse öğrensin görsün istemiyorum emzirirken ama ya emziremezsem çekiniyorum açıkcası nasıl başa çıkıcam anlamadım daha önce cerrahiye gittim sordum süt kanallarının kesilmesi gerekiyor emziremezsin bu şekildede emziremezsin dedi bana baya sarsıldım ama ameliyat olmadım şimdi kafaya koydum eğer emzirme döneminde çıkmazsa ve emziremezsem ilk çocuktan sonra ameliyat olucam
Benimde yoktu pompayla süt sağdım bir süre sonradan bebek emdikçe çıkıyor sorun olmadı, takmayın bu kadar çokta dert edilecek bir konu değilKızlar birşey sorucam bu biraz özel ve hassas bir konu ama kafama çok takılıyor bu gidişimde doktorumada sorucam yapabilceğim birşey varmı diye gögüs ucu çöküntüsü olupta emzirebilen varmı aramızda?Bu durum psikolojimi etkiliyor biraz doğumdan sonra kimse öğrensin görsün istemiyorum emzirirken ama ya emziremezsem çekiniyorum açıkcası nasıl başa çıkıcam anlamadım daha önce cerrahiye gittim sordum süt kanallarının kesilmesi gerekiyor emziremezsin bu şekildede emziremezsin dedi bana baya sarsıldım ama ameliyat olmadım şimdi kafaya koydum eğer emzirme döneminde çıkmazsa ve emziremezsem ilk çocuktan sonra ameliyat olucam
canım ben yazıyor diye biliyorum evet muhasebeci arayacak dedi bana da önceden ödeme almıyor anlamadım bende taksiti sordun mu ? evden gelip kan almaya extra ücret istedi mi canım ben sormayı unuttum vip fln dedi anlamadımKonuştum bebeğim ben yanliş anlamişım o katalogdakini tek testmişhaftaya randevu aldım bende doktor 11. Hafta dediği için. Eve gelip kan alacaklar sabah bakalım 10gün sonra da öğreneceğiz. Sadece ödeme işini pek anlamadım kan aldıktan 2 3 gün sonra muhasebeci sizi arayacak dedi değisik bir sistemleri var. Test sonuçlanınca acaba cinsiyet orada yazıyor mu
Benim silikonlarım vardı 2021 yılında çıkarttım ama her iki göğsümde eskisi gibi değil artık ağrı acı var sinirlere değmiş silikonlar sanırım kalıcı olarak hassaslık kaldı uçlarda.Kızlar birşey sorucam bu biraz özel ve hassas bir konu ama kafama çok takılıyor bu gidişimde doktorumada sorucam yapabilceğim birşey varmı diye gögüs ucu çöküntüsü olupta emzirebilen varmı aramızda?Bu durum psikolojimi etkiliyor biraz doğumdan sonra kimse öğrensin görsün istemiyorum emzirirken ama ya emziremezsem çekiniyorum açıkcası nasıl başa çıkıcam anlamadım daha önce cerrahiye gittim sordum süt kanallarının kesilmesi gerekiyor emziremezsin bu şekildede emziremezsin dedi bana baya sarsıldım ama ameliyat olmadım şimdi kafaya koydum eğer emzirme döneminde çıkmazsa ve emziremezsem ilk çocuktan sonra ameliyat olucam
Valla ben çıkarttırıcam herkesi kimse kusura bakmasın önceden hemşireyi uyarıcam işte o apartları doğuma son üç ay kala kullanmak iyi değilmiş erken doğumu tetikliyormuş diye okudum 2. Trimester daha uygunmuş diye biliyorum o yüzden 1 ay sonra kontrole gittiğimde doktoruma çekinerek danışıcam artık belki bir marka verir bu aleti al bununla dışarı çıkar şimdiden falan der bilmyrum vardır belki çaresi evet benim canım kıymetli olduğu için ameliyat kesme kan olaylarını sevmyrum bayılıyorum hemen kayınvalidem eee sen nasıl çocuk doğurcam dedi bana böyle olan doğuramıyormu ben kendi kendimi doğurtmucam herhalde dedim bünyeyle alakalı bu dedim bide bide emzirme olayını öğrenirse hiç çekemem çenesini zaten allah diline düşürmesinBenimde göğüs uçlarım içe doğru uç çıkarma aparatı varmış kuzenim onu kullanarak göğüs ucunu çıkardı. Açıkçası bende bunu kaynanamın bilmesini istemem çünkü herşeye laf yaptıkları için bunu da dallanıp budaklandıracağına eminim ama o an emzirme sırasında odada olursa mecbur öğrenecek gibi.
Benim silikonlarım vardı 2021 yılında çıkarttım ama her iki göğsümde eskisi gibi değil artık ağrı acı var sinirlere değmiş silikonlar sanırım kalıcı olarak hassaslık kaldı uçlarda.
Muhtemelen emziremeyeceğim.
Sağlık sonuçta elimizde olan bisey değil ben de düşünüyorum yani tam olarak ne yapıcam bilmiyorum ucu acıyor hep normalde de.. elletemiyorum mesela hassas ve acıyor her zaman hamilelikten önce normal zamanda daherkes bana emzir diyor ama ben normal göğsü olan ameliyatsız biri değilim
Herkesin ne dediği değil senin neyi yapıp kendini iyi hissettiğin önemli ağrı sızı çeke çeke isyan ede ede emzirmek mi yoksa severek beslemek miBenim silikonlarım vardı 2021 yılında çıkarttım ama her iki göğsümde eskisi gibi değil artık ağrı acı var sinirlere değmiş silikonlar sanırım kalıcı olarak hassaslık kaldı uçlarda.
Sağlık sonuçta elimizde olan bisey değil ben de düşünüyorum yani tam olarak ne yapıcam bilmiyorum ucu acıyor hep normalde de.. elletemiyorum mesela hassas ve acıyor her zaman hamilelikten önce normal zamanda daherkes bana emzir diyor ama ben normal göğsü olan ameliyatsız biri değilim
Geçmiş olsun hepimizde var bir sıkıntılar peki uçlar his kaybı oluştumu?nette çok araştırdım gögüs ucu ameliyatı olan falan silikon taktırıp gögüs ucu dışarı çıkanda varmış silikon taktırdığı halde gögüs ucu dışarı çıkmayanda olmuş ben emziremezsem artık direk gögüs ucu ameliyatı olucam izmir bayraklıda sordum 10 bin dedi tahmini fiyat önce resim istedi bende resimsiz fiyat almak istyrum dedim 10 bin dedi devlet hastaneleri yaparmı yoksa estetik cerrahların kliniklerinde mi olmak mantıklı bilmyrum eşimde kadın olursa ol ameliyatı erkek olursa olma dedi kadında var ama erkekler daha çok estetik ameliyatında başarılı diye görüyorum hepBenim silikonlarım vardı 2021 yılında çıkarttım ama her iki göğsümde eskisi gibi değil artık ağrı acı var sinirlere değmiş silikonlar sanırım kalıcı olarak hassaslık kaldı uçlarda.
ben bu hafta bıraktım 11 .haftam,Kızlar sağlık ocağında bana 12. Hafta folik asiti bırak demişlerdi. Siz devam ediyor musunuz bıraktınız mı
Benim teyzemin kızınında birinde yoktu öbüründe vardı emzirdi öbürü çıkmış mesela şuan gögüslerim irileştiği için içten baskı gögüs ucumu zorluyor birazı dışarı çıkıyor gibi sanki ama tam değil bebeğim emince çıkıcak gibi biri ama öbüründen emin değilimBenimde yoktu pompayla süt sağdım bir süre sonradan bebek emdikçe çıkıyor sorun olmadı, takmayın bu kadar çokta dert edilecek bir konu değil
Daha çok erken çıkması için benim yara oldu sırıngalarla çrkip o ilk ağız sütü vercez diye neler neler yaşadım, ağlaya ağlaya emzirmeye çalısıyordum acıdan ama dediğim gibi bebek emdikçe çıkıyor mesela şimdi artık uçları var göğsümünBenim teyzemin kızınında birinde yoktu öbüründe vardı emzirdi öbürü çıkmış mesela şuan gögüslerim irileştiği için içten baskı gögüs ucumu zorluyor birazı dışarı çıkıyor gibi sanki ama tam değil bebeğim emince çıkıcak gibi biri ama öbüründen emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?