2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Ben asıl gönderiyw bakmamışım ya neler yazmışlar öyle bu madar zaman niye kiöse bişey yazmadı ona şaşırıyordum zaten bence kötü yorumları siliyorlardı
Hangisine bakmıştın ki? Şu son gönderiye yazmışlar, herkes neler demiş çocuğunu annesine bırakmış diye, bu arada sigara meselesi ney ben kaçırdım onu

Allah korumuş sizi geçmiş olsun haklısınız Allah korusun gerçekten o konuda doğru

Mesela dikkat ettin mi kolojen mi ne bir hap satıyorlar hangi fenomen e tıklasam o marka var 2. Ürün 1 tl diye yazıyorlar. Binlerce kişi alıyor ya inanamıyorum para kazanmak çok zor bence. Bişeyi çok beğenirim kaç bin TL veririm parasını hak eder yeri gelir 2. El ürün alırım hiçte gocunmam bu insanlar nasıl bu şekişde yaşıyor şaşırıyorum

Hangisine bakmıştın ki? Şu son gönderiye yazmışlar, herkes neler demiş çocuğunu annesine bırakmış diye, bu arada sigara meselesi ney ben kaçırdım onu
Bir öncekine bakmışım sabitlenen gömderi sanmıştım onu bakmamıştım sonradan gördüm yazılanları bazıları acımasız olmuş ama mesela ben asla bu yazılanları kaldıramazdım o yüzden böyle sosyal medyada hayatımı yayınlayamam rahatsız olan paylaşmayacak

Böyle bir şey olduğunu bilmiyordum sipariş verdim hemen oğlumla yerde oynarken güzel olur inşallah

Ay kadini savunanlarda var. Kimse kusura bakmasında yani ilk çocuğunu bu kadar ihmal ederken ikinciye hamile kalmasi hiç normal birinin yapacağı bir durum değil.

Sadece bir story için markalardan 25-50 bin arası alıyorlarmış, takipçiye göre de bu ücret değişiyor tabi, şok oldum duyunca sadece bir story için bu ücret inanılır gibi değil

Evet baya ağır şeyler söylemişler gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…