2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Gerçekten çok doğru çok isterdim bende bir çocuk daha ilerleyen zamanlarda tabi, şuan çocuğum zorluyor yoruluyorum diye istemiyorum ama ilerde de düşünmem büyük ihtimal zaten benim eşimle sorunlarım var şimdi çocuk yapmayınca suçlu mu olacağım evladımı tek bırakıcam diye üzülüyorum bir yandan ama çocuğun zorluğunu geçtim eşim ve eşimin ailesi ile yaşadığım sorunlardan dolayı bir tane daha çocuk düşünemem bile, zaten bir çocukla neler yaşıyorum bir bilseniz, şimdi bu dediklerini okuyunca tekrar bir vicdan azabı çektim tek kalacak diye çocuğum

Daha 1 ay olmuş psikolojisi yerinde değildir ki. Hoş ben doğum yaptığımı andan beri 2. Çpcuk istemiyorum diyorum çpcuk istemediğim için değil aksine o kadar çol isterim ki ama korkuyorum tekrar sezeryan olmaya günlerce ağrı çekmeye falan hepsini geçtim evde bana muhtaç bir çochk varken ona yetemiyokenbi tane daha yap emzir falan 2 senedir sırtımızı doğrultamadkk her şeyi fazla düşünüyoruz biraz salsak 2. Yi yapar çıkarırdık aradan 2. Çocuk tek çocuğa göre bence daha kolay ama ben çok korkuyorum. Şuan adetim3 gün gecikti olursa üzülmem asla ama bilmiuorum ya zorlu bir süreç

Yani ennnn zor günlerde bile ikinciyi mi düşünüyor gerçekten valla böyle örnekleri duyunca sıkıntı bende heralde diyorum bende yapamam bakamam yani çok zor saat 2:00 oldu benimki yeni uyudu ben şimdi oturabildim mesela nasıl ikinciyi düşüneyim ki

Benim şu anki halimden daha iyi gibiydi psikolojisi süreçler çok yorucu gerçekten . Hamilelik , sezaryen, emzirme, uykusuzluk. Korkanın çocuğu olmazmış cidden

Ben de üzüldüm ya kızım tek kalacak diye. Ama hiç gözüm yemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…