2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Ben oğlumu ajansa kaydettirerek saçma sapan bir şey yaptım kızlar çünkü derdim az bir de böyle şeylerle uğraşıyorum Çağırdılar bugün ve çekim yaptılar, 3 proje için sunacaklarmış yönetmene falan. Eşimin gazıyla isteksizce gittim ama bakalım olsa bile uğraşmaya gücüm yetecek mi

Bizim de gece 12'de aynısı oldu ben artık çocuk hasta mı sıkıntı mı var diye düşünmekten yıpranıyorum. Dediklerini aynen uyguladım, yanındayım buradayım diye konuşuyorum duymuyor sanki, kucaklayıp sarıldığımda ters dönmeye çalışıyor ya da aşağıya inmek istiyor. İndiriyorum daha çok bağırıyor öyle acayip şeyler. Babası alıyor yok ben alıyorum yok. Öyle 1 saatten fazla krizdeydi çocuk

Bende travel vardı çok ağır diye baston aldık ama bunu da sürmek çok zor asansör yok bir kucağıma oğlumu bir eliöe arabayı alıp iniyorum

Maşallah kuzuya belki bu sayede biraz durulur

Ay aynısı ya kucağa almaya çalışınca kendini bir kasmassı var bişey olacak diye korkuyorum neden yapıyorlar acaba bunları cidden çok zor çocuklar ya

Kızlar siz çekmeceleri falan boşaltmasına müsade ediyor musunuz yoksa ben mi beceriksizim bu konuda yani dün ml olduğu çekmeceyi belki 4 kez boşalttı bende 4 kez topladım
Oğlum mutfak çekmesi sadece çekmece, kapakları açıp kapatir. 1tane alır oynar yerine koyar. Mesela kavanoz kapak,rende ve tahta kaşık başka almaz tencereler kapakları tabaklar yukarda hepsi dökülecek bişey varsa un icinde geçerli tezgah üzerine koyarım.
Dün akşam mutfakta isim vardı 2dklik bı baktım oğlumu tek koltuk üzerine çıkmış zıplıyor engelliyim zor kosuyorum.nasıl koştum hatırlamıyorum kalbim yerinde çıkacak gibi hissettm.

Hangi diziler hemen izleyelim

Ay bana kalsa ben 10da yatarım hep eskiden öyleydim şimdi eşim yalnız kalmasın diye 11e uzattım bende hahaha bakalım alışabilecek misin insta olmadan

Aaaa benim bebişi de kim görse kesinlikle reklamlarda,dizilerde oynamalı diyo . Belli bi ücret vererek kayıt oluyorlar değil mi

Aaaa benim bebişi de kim görse kesinlikle reklamlarda,dizilerde oynamalı diyo . Belli bi ücret vererek kayıt oluyorlar değil mi
Ücretsiz olan da var ücretli olan da, araştırma yapmak lazım canım. Bize de diyen çok oluyordu ben cesaret edemezdim eşim deneyelim dedi de öyle gittik. Bir de çağırmazlar herhalde öyle dedim, iki gün sonra döndüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…