2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Kızlar ben bu çocuğu uyutamaz oldum ya yani her uyku sürecimiz bir travma olmaya başladı hiç böyle değildi

M merakediyorum1 çok geçmiş olsun canım umarım çabucak geçer, bi dönem bizde de olmuştu gözü kapalı ağlıyordu uyuyordu baya susmuyordu, eşim kucağına alıyordu onda sakinleşiyordu

Çok geçmiş olsun kızlar Bnmki de önce itiyor beni sonra kucağıma gelip ağlıyor yatağına yatmıyor üstümde uyumak istiyor, iştah konusu çok karışık önce hayır diyor sonra yiyor bazen mesela Amaan, uyku aralıklarına dikkat ediyor musunuz benimki sabah uyandıktan 5 buçuk saat sonra bide öğle uykusundan gece uykusuna geçiştese 6 buçuk 7 saat sonra geçiyor eğer erken götürürsem direniyor uyumaya

Artık dayanacak gücüm kalmadı gibi gerçekten her şey alt üst oldu bir anda
benimki 10. Saatte bile direniyor dün öğlen uyumadı akşam tam 11 saat sonra uyudu yine çığlık kıyamet

Ya benim psikolojim tamamen bozuldu evde bağırmadan duramıyorum oğlum cidden beni delirtti anne olduğum öyle pişman oluyorum ki hiç bişey istediğim gibi değil her şeu aşırı zor ya asla yemej yemiyor git gide kilo veriyor zaten zor toparlamıştım hayatımda baş ağrısı bilmem devamlı başım ağrıyor dişlerim sızlıyor çenem ağrıyor ne uyuyorum ne yemek yiyorum bıktım usandım ya o kadar net söylüyorum benim çocuğum gibi çpcuğu olan asla 2. Yi yapmaz böyle bişey olamaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…