2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bu kendi kendine uyuyan bebeler nasıl uyuyor benimki artık sallamaya falan müsaade etmiyor o yüzden yatıp uyumaya çalışıyoruz yanına yatıp ama 1 saat 15 dakikadır uğraşıyorum sağa gidiyoruz sola gidiyor iniyor ağlıyor nasıl uyuyacak bu çocuk çok uzun bir süre değil ya bu zaman

Pozitif olmaya çalışıyorum ama 1 saat 40 dkkadır uyutamıyorum. Normalde 10 dakkada uyuyan çocuğum 10 gündür uyumuyor

Biz bi ara kendi kendine uymaya basladik.Yanina uzaniyordum tabi dediginiz gibi uzun saatler aliyordu ama git gide kisalmisti sonrasinda.niye bilmiyorum hopp bi daha basladik bir aydir falan sallanmaya sanirim.3 ay sonra 2 yasina girecekler umarim bu da gecici bir surectir.ben artik mantik aramayi biraktim bu bebenin hareketlerine

Belki bizim de kısalır uyuma süremiz o zaman gerçekten o kadar doğru ki mantık aramak çok saçma

M meraklibirkisi kabullenerek canım... Kızımda sizlerin yaşadığı birçok şeyi fazlasıyla yaşadım, erkeklerim kızıma göre daha kolaydı. Eşim bir çöpü bile kaldırmayan cinstendir. Kızımda çok yoruldum, üzüldüm, doğurduğuma pişman oldum, eski beni bizi aradım. O dönem çalışıyordum ve 9 ay sonra işe başladım ama ben artık eski ben değildim, bir sıfatım daha vardı. Ve bu artı sorumluluk demekti... Bunu anlayınca yapmam gerekenleri kendimce en iyisini yapmaya çalıştım. Gerisini görmedim duymadım.
İlk çocuk bir bilinmezlik, tecrübesizlik, bocalama, yolda öğrenme...

Benimki de bazen meme de uyumak istemiyor yanımda uyumak istiyor ama çok uzun sürüyor saatlerce dönüyor sağlamıyor, gerçekten sakince Dursun gözünü kapatsın uyumaya çalışsın istiyorum ne zaman o evre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…