2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Zamam zaman hiçbişey yiyemediğimi içemediğimi yazıyodum. Beni hastaneye yatırdılar hiperemezis gravidarum tanısıyla. Bukadar çok kusma su bile içememe kilo kaybı normal değilmiş gerçekten.
Aa çok geçmiş olsun ne demek peki o neyle alakalı yani

Ben önceki gittiğimde pipi var gibiydi ama bugünde sanki üç çizgi var gibiydi

Arkadaşlar merhaba. Epeydir buralara gelemiyordum ama ara ara yazdıklarınızı okuyordum. Umarım her şey yolundadır şimdi hastaneden geliyorum ikili tarama için gitmiştim cinsiyeti çok sordum ama söylemedi. Sizler kaçıncı haftada öğrendiniz? Bir de ultrason fotoğrafı bırakıyorum tahmini olan ya da anlayanlar söylerse sevinirim

Eklentiler

• IMG_0343.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 77
Yataşın bebek yatağını söyleyen arkadaşa gerçekten teşekür ederim 839 tl ye aldım bugün treny da stoğa girmiş 1986 tl aradaki fark inanılmaz
Ben de 4 ay kullanacak diye bi düşündüm ama bizim bebek doğup 4 aylık olana kadar 2.elde güzel fiyata yine satarız bence onunla da başka ihtiyacını alırız

Kızlar merhaba, ben aranızdan ayrılıyorum maalesef kalbi durdu bebeğimin, sizlere rahat bir hamilelik süreci ile sağlıklı bebekleriniz dünyaya gelir inşallah
Çok üzüldüm canım zamanı gelince kucağın dolar inş sağlıkla yanlış hatırlamıyorsam ense kalınlığı var denilmişti daha yeni birden nasıl oldu acaba

Çok üzüldüm canım zamanı gelince kucağın dolar inş sağlıkla yanlış hatırlamıyorsam ense kalınlığı var denilmişti daha yeni birden nasıl oldu acaba
Cuma ense kalınlığı var dendi, kalp atışı vardı, bugün perinatolog a gittim durmuş kalbi.Allah tan hayırlısını diledim böylesi münasipmiş

Nub teorisinden anlayan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim çok merak ediyorum

Kızlar hamileliğin en başında verilen rutin kan testinde toxoplasma igm değeriniz kaç çıktı. Direkt negatif mi yazıyor yoksa negatifin yanında az da olsa küçük bir değer var mı?

Kızlar hamileliğin en başında verilen rutin kan testinde toxoplasma igm değeriniz kaç çıktı. Direkt negatif mi yazıyor yoksa negatifin yanında az da olsa küçük bir değer var mı?
0.37 çıkmış canım normal aralığa da 0.9-0.99 yazıyor

Kaç haftalık canım anlamıyorum ama erkek gibi hissettim

Cuma ense kalınlığı var dendi, kalp atışı vardı, bugün perinatolog a gittim durmuş kalbi.Allah tan hayırlısını diledim böylesi münasipmiş
Senin için hayırlısı buymuş canım belkide rabbim en güzel samanda en sağlıklı bir şekilde nasip eder inşallah

Kızlar merhaba, ben aranızdan ayrılıyorum maalesef kalbi durdu bebeğimin, sizlere rahat bir hamilelik süreci ile sağlıklı bebekleriniz dünyaya gelir inşallah
Geçmiş olsun azimli Güzel dileklerin için teşekkür ederiz umarım yakında güzel haberler ile gelirsin buraya. Allahım biran önce kucağını doldursun sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…