- 4 Ağustos 2022
- 6.508
- 2.973
- 123
Amin Allah öyle kaynanaların diline düşürmesin bende de bir tane fena var malesef. Benim kuzenim doğumda kullandı o uç çıkarma aparatını çocuk alamamış ağzına memeyi emememiş öyle olunca doktor tavsiyesi ile aldı çıkardı ucu ama her emmeye geri kaçıyordu içine sürekli kullandım bir süre dedi. Philipsin uç çıkarma aparatı var bende onu gördüm dediğin gibi doğuma bir ay kala doktora danışıp çıkarmaya başlayabiliriz.Valla ben çıkarttırıcam herkesi kimse kusura bakmasın önceden hemşireyi uyarıcam işte o apartları doğuma son üç ay kala kullanmak iyi değilmiş erken doğumu tetikliyormuş diye okudum 2. Trimester daha uygunmuş diye biliyorum o yüzden 1 ay sonra kontrole gittiğimde doktoruma çekinerek danışıcam artık belki bir marka verir bu aleti al bununla dışarı çıkar şimdiden falan der bilmyrum vardır belki çaresi evet benim canım kıymetli olduğu için ameliyat kesme kan olaylarını sevmyrum bayılıyorum hemen kayınvalidem eee sen nasıl çocuk doğurcam dedi bana böyle olan doğuramıyormu ben kendi kendimi doğurtmucam herhalde dedim bünyeyle alakalı bu dedim bide bide emzirme olayını öğrenirse hiç çekemem çenesini zaten allah diline düşürmesin
arabada kucakta bebek sakın taşımayın Allah korusun bir arkadaımın abisnin arabasına arkadan carptılar içindeki bebek bir tek vefat etti kucakta olduğu diğerlerinin burnu bile kanamadın az bir mesafede olsa bile birebir çok yakınlarımEvet oto koltuğu olduğunu biliyorum ama geçici bir süre için almaya gerek varmı bilmiyorum bebek arabası yeterli olabilir dye düşünyrum bazen ama oto koltuğu olarak kullanmak içinde şart arabasız bir yere gittiğimiz yok çünkü birde benim kolumda tenisçi dirseği var dikkat etmem gerekiyor çünkü acayip ağrıyor ve uyuşuyor bişey kaldırınca oyüzden arabada kucakta taşımak beni zorlar koltuk şart gibi görünüyor
Çok geçmiş olsun inşallah hiçbir problem olmadan atlatırsınızKızlar doktordan geldim
Ense uzunlugu felan herşeye baktı herşey yolunda dedi
2li tarama için kagıt yazdı kan vermem gerekicek
Bende rahimağzı yetmezliği oldugu için açılmam başlamışalttan muane oldum açıklık resmen belliydi zaten arada agrımda oluyor çarşambada hastanede randevum var dikiş için randevu vericekler inşallah herşey güzel ilerler
Canım rahimağzı yetmezliği tanısı konuldu bana önceki gebeliğimde erken doğum oldugu içinÇok geçmiş olsun inşallah hiçbir problem olmadan atlatırsınızsiz kendiniz mi muayene etmelerini istediniz yoksa rutinde olan bir şey mi sanırım yurtdışında yaşıyorsunuz
cok sukur ense kalınlıgı vs normal,Kızlar doktordan geldim
Ense uzunlugu felan herşeye baktı herşey yolunda dedi
2li tarama için kagıt yazdı kan vermem gerekicek
Bende rahimağzı yetmezliği oldugu için açılmam başlamışalttan muane oldum açıklık resmen belliydi zaten arada agrımda oluyor çarşambada hastanede randevum var dikiş için randevu vericekler inşallah herşey güzel ilerler
Anladım canım Allah şifa versin inşallahCanım rahimağzı yetmezliği tanısı konuldu bana önceki gebeliğimde erken doğum oldugu için
Otomatik olarak zaten dikiş atılcaktı
Doktorum yinede bakalım kısalma baslamıs mı dedi
Baktı başlamıs
Geri içeri kaçmadı dimiDaha çok erken çıkması için benim yara oldu sırıngalarla çrkip o ilk ağız sütü vercez diye neler neler yaşadım, ağlaya ağlaya emzirmeye çalısıyordum acıdan ama dediğim gibi bebek emdikçe çıkıyor mesela şimdi artık uçları var göğsümün
Bende philipsinkini almayı dşünyrum yorumları iyiydi 600 kusurlardaydı gittğimde sorayımda al derse daha fazla pahalanmadan alayım biran önceAmin Allah öyle kaynanaların diline düşürmesin bende de bir tane fena var malesef. Benim kuzenim doğumda kullandı o uç çıkarma aparatını çocuk alamamış ağzına memeyi emememiş öyle olunca doktor tavsiyesi ile aldı çıkardı ucu ama her emmeye geri kaçıyordu içine sürekli kullandım bir süre dedi. Philipsin uç çıkarma aparatı var bende onu gördüm dediğin gibi doğuma bir ay kala doktora danışıp çıkarmaya başlayabiliriz.
Evet ama o kadar üzgünümki üçüzlerimdede dikiş atsalardı onlarıda kucagıma alıcaktım her gittiğim doktorda yalvarmıstım ama burda kanun 1. Hamilelikte olmaz diye yapmadılar içime çok sıkıntı yapıyorum bunu çok üzülüyorumcok sukur ense kalınlıgı vs normal,
ınsallaahh saglıkla gelsın yavrun,
en azından sorun bılınıyor ve onlemı alınıyor
cinsiyet belli mi canım ? kacıncı haftan suan ?
ah canım benım yaa, haklısın ınsan cok uzulur..Evet ama o kadar üzgünümki üçüzlerimdede dikiş atsalardı onlarıda kucagıma alıcaktım her gittiğim doktorda yalvarmıstım ama burda kanun 1. Hamilelikte olmaz diye yapmadılar içime çok sıkıntı yapıyorum bunu çok üzülüyorum
12 haftalık burda 16dan önce söylemiyorlar
Yok bebeğim ücret oldugunu bana da soylemedi ama home ofis calisiyolarmis o yuzden gidip kan verme imkanimiz yok mecbur kendileri gelecekcanım ben yazıyor diye biliyorum evet muhasebeci arayacak dedi bana da önceden ödeme almıyor anlamadım bende taksiti sordun mu ? evden gelip kan almaya extra ücret istedi mi canım ben sormayı unuttum vip fln dedi anlamadım
Link atarmisiniz benim baktigimfa 1986tl yaziyor trendyolda.Yataşın bebek yatağını söyleyen arkadaşa gerçekten teşekür ederim 839 tl ye aldım bugün treny da stoğa girmiş 1986 tl aradaki fark inanılmaz
Azalttım. Günde 1-2. Doktor 12. Haftaya kadar hallet demişti. 13 oldum.
yaa banada arkdaşlar diyor ma bakmadan yapamayacağım sanırım çok heyecanlıYok bebeğim ücret oldugunu bana da soylemedi ama home ofis calisiyolarmis o yuzden gidip kan verme imkanimiz yok mecbur kendileri gelecekkeske yazmasaydi ya ben kutlama yapacaktim simdi mecbur sonuçları acmadan doktora gostereceğim
Evet çok heyecanlı ama hep bi sürpriz istedim böyle o yuzden dayanacağımyaa banada arkdaşlar diyor ma bakmadan yapamayacağım sanırım çok heyecanlı
Hayır dün aldım yataşın kendi sitesinde ama bugün 1986 tl den yüzde 30 indirimle 1390a koymuşlar yani farklı fiyattan indirim yapmışlarLink atarmisiniz benim baktigimfa 1986tl yaziyor trendyolda.
Kendi sitesinden bugün mü aldınız 839tlye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?