• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Ben cenaze namazı kilinirken tansiyonum düştü bayıldım sonrasinde kendime gelince surekli kusmaya başladım annemde babamı aradı hastaneye gittik ki hastane de tansiyonum 8/4 tu. Eşimin teyzeleri annemin esimi arayip çağırdığını gel benim kizim boyleyken sen napiyorsun dediğini falan söylemişler ( ki biz gittigimiz sira cenaze defnediliyordu) yani düpedüz iftira atmışlar. Atan teyzesinin benim dayımla evli annem ile ilgili bak boyle boyle yapmis insan cenaze gömülürken bunları yaparmış demiş. Kizimin iğnelerini bile babamla yaptırdık esime soylemedim. Birde surekli çocuğum çocuğum diyormuşum .
Tamamda bunda garip ne var. Allah gani gani rahmet etsin ama ölenle ölünmüyor çocupun var ne yapacaksın ki. Üstelik kendinde zor bir duruma girmişsin annen eşini çağrısa bile belli ki zor bir duruma gelip çağırır öyle bir durumda kimse keyfi hareket etmez. İnsanlar hep bişeyler konuşur en iyisi çok fazla kalabalığa dahil olmamak. Sende iyi değilsin belli ki boşber kendine bak çocuğuna bak o kadar şnsan varken sana ihtiyaçları olmaz önemli olan kendi sağlığın çocuğuna masıl bakacaksın yoksa

Hayır çocuk doktoru, ultrason ve röntgen de verdik herşey temiz çok şükür doktorda anlamadı neden böyle olduğunu
Mutlaka ürolojiye götür. Bende farklı hastanelerde farklı ultrasonla sokmuştum. Çocuklar hareket ediyor tam bakamıyorlar bazen kendi oğlumdan biliyorum ultrason zamanı çok ağlıyor kendini yere atmaya çalışıyor. Bir de ultrasonda neresine baktılar hangi bölgeye

Tamamda bunda garip ne var. Allah gani gani rahmet etsin ama ölenle ölünmüyor çocupun var ne yapacaksın ki. Üstelik kendinde zor bir duruma girmişsin annen eşini çağrısa bile belli ki zor bir duruma gelip çağırır öyle bir durumda kimse keyfi hareket etmez. İnsanlar hep bişeyler konuşur en iyisi çok fazla kalabalığa dahil olmamak. Sende iyi değilsin belli ki boşber kendine bak çocuğuna bak o kadar şnsan varken sana ihtiyaçları olmaz önemli olan kendi sağlığın çocuğuna masıl bakacaksın yoksa
Bana kaynanalik yapmaya annemle dayimin arasını bozmaya çalışıyorlar. Nisanlandigimizdan beri fitne çıkarıyorlar bu süreçte olunca cok ağrıma gitti önceleri artik kulağımı kapatıyordum umursamiyordum.

Hayır çocuk doktoru, ultrason ve röntgen de verdik herşey temiz çok şükür doktorda anlamadı neden böyle olduğunu
Sana da cok gecmis olsun ama hersey temizken hala hassasiyetin olmasi normal degil bence başka doktordan da fikir al. Hala devam ediyor mu kizariklik

Kızlar oğlum uyku tulumu giymiyor üzerini zaten örttürmüyor sizinkilerde öyledir eminim. 3 4 gecedir sadece pijama takımı ile yatıyor oda en fazla 20 derece oluyor ben incede olsa yorgan örtüyorum çünkü üşüyorum böyle uyuması normal mı ya hiç mi üşümez. Önceden uyuyunca tulum giydirirdim şimdi ağlıyor çıkarttıyor. Üzerini örterdim açsa bile şimdi asla örtü değdirmiyor çok garip oldu huyları ya hasta olacak diye korkuyorum

3 gündür öğlen ayağımda sallayıp uyutuyorum asla yapmayacağım bişey normalde böyle uyuyası geliyor zorda olsa. İnsan 2 yaşından sonra sallamayı bırakır ben yeni başlıyorum

Kızlar oğlum uyku tulumu giymiyor üzerini zaten örttürmüyor sizinkilerde öyledir eminim. 3 4 gecedir sadece pijama takımı ile yatıyor oda en fazla 20 derece oluyor ben incede olsa yorgan örtüyorum çünkü üşüyorum böyle uyuması normal mı ya hiç mi üşümez. Önceden uyuyunca tulum giydirirdim şimdi ağlıyor çıkarttıyor. Üzerini örterdim açsa bile şimdi asla örtü değdirmiyor çok garip oldu huyları ya hasta olacak diye korkuyorum
Benimki de normlde de örtmeyi tulumla asla uyumuyordu ama i dalınca örterdim simdi derin uyusa bile örtünce uyaniyor. Bende üşüyorum hatta üstüme ekstra örtü alıyorum ama kizim ortturmuyor

Benimki de normlde de örtmeyi tulumla asla uyumuyordu ama i dalınca örterdim simdi derin uyusa bile örtünce uyaniyor. Bende üşüyorum hatta üstüme ekstra örtü alıyorum ama kizim ortturmuyor
Üşümüyopar herlade ya eğer sizinkilerde benimkimgibiyse sprun etmeyeceğim yeterli uyusun gece ama pda sıcaklığı bu şekilde üstü ince hasta olur diye de korkuyorum yani

Mutlaka ürolojiye götür. Bende farklı hastanelerde farklı ultrasonla sokmuştum. Çocuklar hareket ediyor tam bakamıyorlar bazen kendi oğlumdan biliyorum ultrason zamanı çok ağlıyor kendini yere atmaya çalışıyor. Bir de ultrasonda neresine baktılar hangi bölgeye
Karın bölgesi mesane pipisine yumurtalıklarına felan baktılar ultrasonla

A Alliswell23 acaba çiş yaparken mi rahatsız oluyor ki yani bezi mi çıkartmak istiyor ki acaba
Çiş yaparken sanki ağrısı oluyor gibi geliyor bana çok ağladı bu sabah yine tutup tutup ağlıyor gözyaşları akıyor, herşey temiz neden böyle yapıyor anlamıyorum sadece crp 40 çıktı, idrar yolu enfeksiyonu yok ama

Back
X