• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    332
Aynii durumdayiz ama ekransiz mama sandakyesinde oturtamiyoruz. Cizgi filmlerden cok sey ogrendi ama burnunu siliyor kurt geliyor üf püf edicekmis diyorum üflüyo filan daha bir suru şey 😅 bu kadar şeyi yapiyor ama isaretle gostermiyor hala sadece babasini gosteriyor
Benimki uzun uzun oturuyor mama sandalyesinde önüne koyduğum yemekle oynuyor ama yemiyor . ChatGPT sormuştum , 3 gün yemekle ilişkiyi resetleme diye bi yöntem varmış.. 3 gün boyunca ana ve ara öğünlerde sadece yemeği önüne koyup başka dikkat dağıtıcı bişey vermiyormuşuz . 15-20 dk bekleyip hadi ye bile demeden süre sonunda yemeği kaldırıyormuşuz . Sizinkinin kilosu da iyiydi bu yöntemi deneyebilirsin istersen biraz araştırıp . Ben bu sabah deneyeyim dedim. Mama sandalyesinde kitap ya da oyuncak tarzı bişey istediği ve ben sinirlerime hakim olamadığım için başarısız oldum . Başka bir zamanda deniycem 🥲. Yani sabrın varsa 3 gün bi deneyebilirsin ekransız yemesini istiyorsan.

Benim kızım çok hassaslaştı 2 gündür . Her şeyin sonu sinir krizi geçirmeli ağlama oluyor . Bugün yemeği yemiyorsan kaldırıyorum dedim kaldırırken ağladı . Benim uzattığım kaşığı yemiyor , kendi de yemiyor . Önünden de kaldırınca ağlıyor . Az önce bloklardan kaydırak yaptık hayvanları sırayla kaydırıyorduk . Kendi istediği hayvanı kaydırıyordu dur dur sırasını beklesin sıra onun değil dedim kriz geçirdi iç çeke çeke ağlıyor . Bu kadar ağlamazdı bu çocuk 😕

Benim kızım çok hassaslaştı 2 gündür . Her şeyin sonu sinir krizi geçirmeli ağlama oluyor . Bugün yemeği yemiyorsan kaldırıyorum dedim kaldırırken ağladı . Benim uzattığım kaşığı yemiyor , kendi de yemiyor . Önünden de kaldırınca ağlıyor . Az önce bloklardan kaydırak yaptık hayvanları sırayla kaydırıyorduk . Kendi istediği hayvanı kaydırıyordu dur dur sırasını beklesin sıra onun değil dedim kriz geçirdi iç çeke çeke ağlıyor . Bu kadar ağlamazdı bu çocuk 😕
Yanlış değilsem seninki mart doğumluydu yani tabii ki her çocuk aynı şeyleri yaşamıyordur ama benim oğlum şubat doğumlu ve bir ay öncesinde tam bir ay süren çok huysuz bir dönem yaşadık o yüzden geçicidir annesi öyle düşün

O sırada yatağı bile ayıramayan ben :(
M Madamu bende de durumlar aynı ne yatak ayırma ne de memeyi bırakmaya yönelik bir çalışma 🙈🙈 akışındayım hayatın, aldım kabul ettim 😃🤭
Sonum, sonumuz ne ola inşallah güzel ola 🤲🤲🤲
Kızlar er geç hepsi olacak elbette ki amma işte bizdeki sabırsızlık hersey yoluna girsin isteği.sıkmayın hiç canınızı bir hasta oluyorlar tüm düzen tepetaklak oluyor.ben bir yaşına kadar bebekliği dahil kendi yatağında yanımda yatırdım bizim yatakta hiç yatmadı.1 yaş ayağıyla bizim yatağa bir alıştı yeni yeni kendi yatağında yatıyor.düzen diy bir şey olduğuna asla inanmıyorum atak hastalık diş vs bir anda herseyleri değişiyor. Saglıkları yerinde olsun hepsi olur

Ben bağımsız biriyim ama sana da çok bağımlıyım süreciymiş bu 2 yaş.O yüzden istekler ve krizlerin sacmalıgı her gün beni de şaşırtıyor 😅

Kızlar er geç hepsi olacak elbette ki amma işte bizdeki sabırsızlık hersey yoluna girsin isteği.sıkmayın hiç canınızı bir hasta oluyorlar tüm düzen tepetaklak oluyor.ben bir yaşına kadar bebekliği dahil kendi yatağında yanımda yatırdım bizim yatakta hiç yatmadı.1 yaş ayağıyla bizim yatağa bir alıştı yeni yeni kendi yatağında yatıyor.düzen diy bir şey olduğuna asla inanmıyorum atak hastalık diş vs bir anda herseyleri değişiyor. Saglıkları yerinde olsun hepsi olur
Ya öyle tabi orasını bende kabullendim bir de ne kadar bağ kurarsan o kadar kolay senden kopar diyordu okuduğum bir kitapta ona tutuyorum. Sürekli dip dibe olmak istiyor her istediğinde sarılıyorum yanımda yatırıyorum vs bakalım inşallah o doyum noktasına ulaşır 😅

Sana bu süreç geçiçi desem bu geçer başka bişey gelir o kadar çok dönem değişiklikleri varki artık süreci takip edemiyorum. O dediğin durum bizde de vardı geçen ay şu son bir iki gündür daha sakin ama bişeye takılırsa yine saatlerce ağlayabiliyor şunu gark ettim artık daha çok benimle oynamak istiyor yani oyuncaklarını dökeyim oynayayım değil beraber zıplayalım koşalım vs böyle bedenen yorucu şeyler istiyor bunları ne kadar yaparsam o kadar huysuzluğy azalıyor. Gşn içinde zaten yoruluyorum birde evde koşturuyoruz 😅

Back
X