2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    332
Uyurken taksan uyanır mı acaba. Benim kafama takıldı o durum ya benzeri bişey yaşadığım için altında bişey arıyorum şuan tabi yinede sen daha iyi bilirsin gözlemlemek de önemli
Uyurken taktım uyandı gene kaymış valla şaştım bende artık yoruldum da uğraşmak yordu beni pes ettim, tabi daha devam ederse yine denicem

Kızlar benim oğlum bişey anlatırken hep ilk heceleri söylüyor mesela köpek düştü kö dü, yada daha uzun cümleleri bile mesela gezmeye gideceğiz parka götürecem desem ge gi pa gö hep ilk heceler ile cümle kuruyor tamamını söylemiyor normal mi ya kafama takıldı biraz sizinki de böyle mi

Ben oğlum çok küçükken uyku eğitimi vermeye çalıştım tabi yeni anne olduğum için yapılan paylaşımlara baktıkça sanki uyku eğitimi alan her bebek uyur gibi algıladım her şeyi denedim asla çözüm bulamadım uyuyan bebek her türlü uyuyor uyumayan uyumuyor. Oğlumun çok uykusu geldi mi arabada uyur ama evde asla uyutamam oda bir birey karakteri var işte olmayınca olmuyor. Şu 2 yılda öyle çok şey öğrendim ki ilk aylarkmı düşünüyorum cidden ne aptalca şeyler yaptım diyorum bu aklımla en baştan anne olmayı çok isterdim

Uyurken taktım uyandı gene kaymış valla şaştım bende artık yoruldum da uğraşmak yordu beni pes ettim, tabi daha devam ederse yine denicem
Valla ne diyim canım bilemedim gerilmekte çok haklısın ama hastalık işte imsanı da tedirgin ediyor bir yandan umarım iyidir de gerek kalmaz

Bazı şeyleri öyle diyor evet tam dili dönmüyor yavaş yavaş oturacak heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…