Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayyyyy ciddi misinnn hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla doğsun . Kaç haftalıkkk ? Grubun ilk gebeliği heralde yani aktif olanlardan duyduğumuz ilk gebelik
Amin canim 8 haftalik, benim kizim.bana cok düşkün beklediğim bir gebelik de degildi. Nasil yaparım bilmiyorum. Esimde hala iyi degil babasinin vefatı yeni 1 ay oldu belirtileri zirvede yasiyorum cok sancılı bir donem oluyor
Amin canim 8 haftalik, benim kizim.bana cok düşkün beklediğim bir gebelik de degildi. Nasil yaparım bilmiyorum. Esimde hala iyi degil babasinin vefatı yeni 1 ay oldu belirtileri zirvede yasiyorum cok sancılı bir donem oluyor
Ayyyyy ciddi misinnn hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla doğsun . Kaç haftalıkkk ? Grubun ilk gebeliği heralde yani aktif olanlardan duyduğumuz ilk gebelik
Allah kolaylık versinnn eşine bence iyi gelecektir . Ama bir yandan iki yaş bebesi ile uğraşıp bir yandan mide bulantısı vs çekmek çok zordur eminim ki