• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    332
Ayyyyy ciddi misinnn hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla doğsun . Kaç haftalıkkk ? Grubun ilk gebeliği heralde yani aktif olanlardan duyduğumuz ilk gebelik
Amin canim 🩷 8 haftalik, benim kizim.bana cok düşkün beklediğim bir gebelik de degildi. Nasil yaparım bilmiyorum. Esimde hala iyi degil babasinin vefatı yeni 1 ay oldu belirtileri zirvede yasiyorum cok sancılı bir donem oluyor

Amin canim 🩷 8 haftalik, benim kizim.bana cok düşkün beklediğim bir gebelik de degildi. Nasil yaparım bilmiyorum. Esimde hala iyi degil babasinin vefatı yeni 1 ay oldu belirtileri zirvede yasiyorum cok sancılı bir donem oluyor
Allah kolaylık versinnn eşine bence iyi gelecektir . Ama bir yandan iki yaş bebesi ile uğraşıp bir yandan mide bulantısı vs çekmek çok zordur eminim ki

Allah kolaylık versinnn eşine bence iyi gelecektir . Ama bir yandan iki yaş bebesi ile uğraşıp bir yandan mide bulantısı vs çekmek çok zordur eminim ki
Evet bende aslinda bu konuda cok sevindim . Kizim bana izin vermiyor midem her bulandikca bende once anne kusucam demeye basliyor 🤦‍♀️

Back
X