- 8 Mart 2023
- 236
- 395
- 33
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet zararlı canım hamileyim dersen görevli eliyle kontrol ediyor o kadar geçmene gerek kalmıyorSelam kizlar,
Haftaya uçakla seyahat edicem de bilmediğim için soruyorum havaalanında xrayden geçince zarar veriyor mu? Yada hamileyim diyip xrayden geçmemeye izin veriyorlar mı? Bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
canım selam ben 2 hafta önce bindim uçağa hamileleri geçirmiyorlar canım hamile olduğunu söyleyebilirsinSelam kizlar,
Haftaya uçakla seyahat edicem de bilmediğim için soruyorum havaalanında xrayden geçince zarar veriyor mu? Yada hamileyim diyip xrayden geçmemeye izin veriyorlar mı? Bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
Söylüyorsunuz hamileyim diye sizi geçirmiyorlar el ile kontrol sağlıyorlar bir de ayakkabı çıkartabiliyorlarSelam kizlar,
Evet zararlı canım hamileyim dersen görevli eliyle kontrol ediyor o kadar geçmene gerek kalmıyor
canım selam ben 2 hafta önce bindim uçağa hamileleri geçirmiyorlar canım hamile olduğunu söyleyebilirsin
Cok tesekkur ederim hepinize kizlarSöylüyorsunuz hamileyim diye sizi geçirmiyorlar el ile kontrol sağlıyorlar bir de ayakkabı çıkartabiliyorlar
Geçtiginiz sey x ray degil kapı dedektörü o metalleri algılar radyasyon yoktur onda zararıda yok isterseniz geçmeyin tabiki rahat olur içinizSelam kizlar,
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım serum iyi geldi mi? Vitamin de var içinde galiba
Aminn teşekkür ederimçok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun bu zamanları atlatırsın :)
İnşallah yaa teşekkür ederimGeçmiş olsun canım inşallah bu günler geçicek bir an önce aşerdigimiz bolbol yedigimiz günlere geçmek istiyorumn![]()
Tansiyonun düşmüş olabilir ben ayakta duş alırdım normalde .Ama bakım rutinim uzun sürdüğü için biraz artık kötü olmaya başladımMerhaba kızlar bende sabah bulantım oldu ne kadar kusma yapsamda bişey çıkmadı sanki ölücek gibiydim evdede yalnızdım. Yığılıp kaldım banyoda kendime gelmeye çalıştıkça olmuyordu gozlerim karardı allahım o kadar korktumki belki 5-10dakka kaldım öğle. sonra bişekil ayaga kalktım grlip uzandım koltukta o kadar kotuydumki telefonumi bulup kimise arayamadım. Birazcik ekmek ustu recel yag yedim Şimdi daha iyiyim allah hepimize yardımcı olsun bu gunleri atlatalım![]()
Evet canım bencede insançok korkuyor bebege bisey olucak diye. Bende bi kucuk sandalye almayi dusunuyorumTansiyonun düşmüş olabilir ben ayakta duş alırdım normalde .Ama bakım rutinim uzun sürdüğü için biraz artık kötü olmaya başladımbanyoda oturarak duş alsak daha iyi olacak gibi sanki
bayılma tehlikesine karşı da iyi olur diye düşündüm doğru mu bilemiyorum
bir de duşa girmeden önce bir bardak su içilmesini tavsiye ediyolar.
O mesane muhtemelenEki Görüntüle 3280349 arkadaşlar bebegim burada 7+6 iken çekilmiş ultrasonu lekelenmelerim devam ediyor gittigim kontrolde doktir herseyin normal olduğunu söylemişti kanama alanın da büyük değil korkma demisti ama simdi tekrar ultrason fotografima baktım acaba sağdaki büyük kararti mi kanama alanı diye düşündüm doktorum panik yapmamam icin mi öyle dedi acaba bir de sizin attığınız fotoğraflarda gebelik kesesi daha normal bir şekilde benimkinde bir tuhaflık var mi yoksa bu şekilde de normal mi doktor hersey yolunda dedigi icin çok onemesememistim ama şu an kafaya taktım bilgisi olan yardımcı olabilir mi. İnşallah sadece kuruntu yapiyorumdur(bugün an 9+2)
Aa evet bu benim hiç aklıma gelmedi. Çünkü doktorun yanındayken tuvalet ihtiyacım olduğunu fark ettim çıkar çıkmaz tuvalete girmistim. Teşekkür ederimO mesane muhtemelen
Amin canım inşallah. Cinsiyet öğrenme haftalarında da bi heyecan olur burdaAynen öyle canım ben de kızımda çok bulantı yaşamıştım. Bunda ise aynı senin gibi sadece ağzımın tadı yok. Dediğin gibi Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin de cinsiyet mühim değil
Benim ultrason fotoğrafıda böyle 7+1 de çekilmişti. Bende o ultrasonda görüntülenirken alınan fotoyla alakalı. Hani ultrasonu karında gezdirirken görüntüler değişiyor ya karartı şeklinde. Onunla alakalıdır.Eki Görüntüle 3280349 arkadaşlar bebegim burada 7+6 iken çekilmiş ultrasonu lekelenmelerim devam ediyor gittigim kontrolde doktir herseyin normal olduğunu söylemişti kanama alanın da büyük değil korkma demisti ama simdi tekrar ultrason fotografima baktım acaba sağdaki büyük kararti mi kanama alanı diye düşündüm doktorum panik yapmamam icin mi öyle dedi acaba bir de sizin attığınız fotoğraflarda gebelik kesesi daha normal bir şekilde benimkinde bir tuhaflık var mi yoksa bu şekilde de normal mi doktor hersey yolunda dedigi icin çok onemesememistim ama şu an kafaya taktım bilgisi olan yardımcı olabilir mi. İnşallah sadece kuruntu yapiyorumdur(bugün an 9+2)
Geçmiş olsun canım aynen biz kötü olsakta bebek her türlü besleniyor. Ben iki kızımda da doğum yaptığım güne kadar sürekli kustum. Doğru düzgün beslenemedim ama çok şükür kızlarımın ikisi de 3 kilonun üstünde doğduEki Görüntüle 3280258
Kızlar an itibariyle bulantı kusmadan serumluk olduminşallah kızdır
tabi sağlıklı olsun da.Serumun hiçbir zararı olmaz dedi doktor kötüleşirsem de 1-2 gün yatış verebilirlermiş.10+0 olduk bugün bebek sen kötü olsan dahi büyüyor dedi bakalım
![]()
12+2 yim dün iyiydim bugün yine bşladı içtim hapı hemenAy adına çok sevindim keşke benim de geçseydikaç haftalık oldun?
Ben kusarken lavaboda 2 kere idrar kaçırdım elinde değil insanın halbuki tuvaletimde yoktu dışarı çıktığımızda çok dikkat etmemiz lazım rezil oluruz vallaBen hamileliğimden beri akıntı ile mücadele ediyorum ilk başta enfeksiyon çıktı fitil ve bol su kullandım ama bir türlü geçmiyordu hatta geçen hafta resmen su gibi geldi ve ertesi gün hemen doktora gittim korktum tahlillerim de enfeksiyon ciddi derecede kaybolmuştı ve bebeğimin suyuda gayet iyi çıktı .Doktorum idrar kaçırmış olabileceğimi söyledi çok utandım ama mantıklı geldi umarım sizinde öyle bir şeydir içinizi ferah tutun
Bi arkadaş mesane olabileceğini söyledi ben de gerçekten idrara sıkışıktım. Sizin dediğiniz gibi de olabilir çünkü her seferinde farklı bir görüntü ortaya çıkıyor. Cok teşekkür ederimBenim ultrason fotoğrafıda böyle 7+1 de çekilmişti. Bende o ultrasonda görüntülenirken alınan fotoyla alakalı. Hani ultrasonu karında gezdirirken görüntüler değişiyor ya karartı şeklinde. Onunla alakalıdır.