- 20 Ocak 2015
- 1.474
- 1.585
- 333
- 35
Hangi hapı içiyorsun canım12+2 yim dün iyiydim bugün yine bşladı içtim hapı hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi hapı içiyorsun canım12+2 yim dün iyiydim bugün yine bşladı içtim hapı hemen
Aynen ya ben de çok merak ediyorumAmin canım inşallah. Cinsiyet öğrenme haftalarında da bi heyecan olur burda![]()
Bende çıkmıyor ya link olarak paylaşabiliyor musunKızlar yine indirim haberiyle geldimama bu iyi mi kötü mü bilmiyorum çatlak kremi için lierac hespiburadada 435ten 326ya düşüyor. Ben denemek için aldım diğer ay başlarız artık diye düşünüyorum
Lierac Phytolastil Gel 200 mlBende çıkmıyor ya link olarak paylaşabiliyor musun
Ben daha önce kullandım çok rahat hiç yan etki yapmamıştı gidince demir ilacı olarak bundan isteyeceğim doktordanKızlar demir hapım ilki çok mide bulandirdigi icin doktor ferrum hausman ile degistirdi.bu da ampul surup gibi bisey bunu kullanan var mi aranizda...
Lierac Phytolastil Gel 200 ml
https://www.hepsiburada.com/lierac-...m şimdi 1 tane daha aldımmm teşekkür ederim
Direk acip iciyorm sanirim şurup gibi dimeBen daha önce kullandım çok rahat hiç yan etki yapmamıştı gidince demir ilacı olarak bundan isteyeceğim doktordan![]()
Evet tadı güzel çok rahat içimi midede rahatsızlıkta yapmıyor hiçDirek acip iciyorm sanirim şurup gibi dime![]()
Ben Badger Belly Butter aldım bugün geldi kullanmaya başladım bile. Dün kontrole gittiğimde doktorum sen beyaz tenlisin çatlaman olur dediKızlar yine indirim haberiyle geldimama bu iyi mi kötü mü bilmiyorum çatlak kremi için lierac hespiburadada 435ten 326ya düşüyor. Ben denemek için aldım diğer ay başlarız artık diye düşünüyorum
bende geçen 335e aldım hepsiburadada başladım kullanmayaKızlar yine indirim haberiyle geldimama bu iyi mi kötü mü bilmiyorum çatlak kremi için lierac hespiburadada 435ten 326ya düşüyor. Ben denemek için aldım diğer ay başlarız artık diye düşünüyorum
Memnun musun peki yapısı nasılbende geçen 335e aldım hepsiburadada başladım kullanmaya![]()
Bakayım bu yağlara aktarlarda vardır herhaldeBen Badger Belly Butter aldım bugün geldi kullanmaya başladım bile. Dün kontrole gittiğimde doktorum sen beyaz tenlisin çatlaman olur dedi
•Avokado yağı
•Shea yağı
•Hindistan Cevizi yağı
•Kakao yağı bunların yazılı olduğu bir liste verdi bunları karıştır Selulit fırçasıyla karnını fırçala sür dedi ekstra çatlak kremiyle destekle dedi.
bence güzel yağlı his asla bırakmıyor bir de küçük miktar bile yetiyorMemnun musun peki yapısı nasıl
Prilam içiyorum 1-2 haftaya gerek kalmaz dedi doktor umarım biter şu bulantı işleriHangi hapı içiyorsun canım
bende çok merak ediyorum hem onu hem de M muhendishanim98 inşallah ikisi de bebekleri de iyidirKızlar A acitatlisos hesabını kapatmış
Böyle olunca kötü bişeymi oldu diye çok korkuyorum
İnşallah herşey yolundadır![]()
Bende geçen sene kullanmıştım bende bundan isteyeceğim ozaman yan etkisi olmuyorduKızlar demir hapım ilki çok mide bulandirdigi icin doktor ferrum hausman ile degistirdi.bu da ampul surup gibi bisey bunu kullanan var mi aranizda...