2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Geçmiş olsun canım aynen biz kötü olsakta bebek her türlü besleniyor. Ben iki kızımda da doğum yaptığım güne kadar sürekli kustum. Doğru düzgün beslenemedim ama çok şükür kızlarımın ikisi de 3 kilonun üstünde doğdu
Yaa maşallah 😍😍 inşallah benimki de sağlıklı bir kız çocuğudur😁😁

Kızlar selam ikili tarama sonucum iyi çıktı çok şükür 🙏🏻 12+2 den bildiriyorum bulantılarım azaldı artık rahat yemek yiyebiliyorum ☺️ ancak demir ilacı mide bulantısı yaptığı için gece hemen içip uyuyorum sersemleştiriyor resmen 🙏🏻 benim özellikle 9-10. Haftalarda bulantılarım ve kusmalarım pikti. İnşallah tekrar başlamaz
Cnm çok sevındım 😍
Ne guzel saglıkla ilerliyo gebeliğin
Adını görünce yazim dedim 🤭
Ne cabuk 12 haftalık olmuşsun

Kızlar demir hapım ilki çok mide bulandirdigi icin doktor ferrum hausman ile degistirdi.bu da ampul surup gibi bisey bunu kullanan var mi aranizda...
Ben bahsettiğiniz demir haplarının hepsini kullandım 😅 bunun daha hızlı demiri yükselttiğini söylemişti doktor öyle içiyordum bende.Diğer kapsül ilaçlara göre daha iyiymiş sanırım.Ben uzun süreli kullanamıyordum ama hiçbirini 🥴

Bakalım bende gece yatarken icmeyi denicem.14. haftaya giricem bulanti yasamayip demir hapinda yasiyorum resmen
Ben bahsettiğiniz demir haplarının hepsini kullandım 😅 bunun daha hızlı demiri yükselttiğini söylemişti doktor öyle içiyordum bende.Diğer kapsül ilaçlara göre daha iyiymiş sanırım.Ben uzun süreli kullanamıyordum ama hiçbirini 🥴

Ben çok sağlam hasta oldum, yüksek ateşle beraber faranjit olmuşum.
3 serum sonrası 10 günlük antibiyotik tedavisine başlıyorum.

Eee dedim gebelikte kullanabilecek miyim antibiyotik? Kullanmazsan daha büyük sorun olacak dediler. Kendi doktorum da teyid etti.

İlk defa kusmuş oldum gebeliğimde ama o da enfeksiyondan oldu :D

Arada bebeği de kontrol ettik, iyiydi zıplayıp duruyordu.

Kızlar dün doktorum folikasiti bırakıyım mı dedim
Hayır devam et dedi ama burda okuduklarıma göre çogunuz bırakmıssınız bendemi bıraksam acaba

Aslında bırakmadım ben.
Bana verilen kan hapının içerisinde folik asit var. Hatta tek kapsül içinde farklı minik haplar var biri folik asit. Ondan ayrıca almıyorum yani.

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun valla su gibi geçiyor zaman 🙈🙈 sen nasılsın bebiş nasıl
İyiyim çok şukur canım
Bugun sata göre 7+5 im
Dün kalp atışını duyduk
Geç döllenme dedi 6 haftalık gbi duruyor dedi
Bunun dışında sağ yumurtalığımda 7cm kanamalı kistım var, içi kan dolu
Doktor takip edecegız dedi, küçülebılırmış yada öylece kalablırmış
Ona braz moralım bozuk

Şubat grubuna girmişken annelere sorim
Hanımlar varmı basına gelen gebelikte kisti olan???

Ben çok sağlam hasta oldum, yüksek ateşle beraber faranjit olmuşum.
3 serum sonrası 10 günlük antibiyotik tedavisine başlıyorum.

Eee dedim gebelikte kullanabilecek miyim antibiyotik? Kullanmazsan daha büyük sorun olacak dediler. Kendi doktorum da teyid etti.

İlk defa kusmuş oldum gebeliğimde ama o da enfeksiyondan oldu :KK70:

Arada bebeği de kontrol ettik, iyiydi zıplayıp duruyordu.
Çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede toparlarsın🙁🙏🏻 Kaçıncı haftadasin bu arada ben bebeğimin hareketlerini henüz göremedim heyecanlanıyor onun için 🥰

Ben Badger Belly Butter aldım bugün geldi kullanmaya başladım bile. Dün kontrole gittiğimde doktorum sen beyaz tenlisin çatlaman olur dedi
•Avokado yağı
•Shea yağı
•Hindistan Cevizi yağı
•Kakao yağı bunların yazılı olduğu bir liste verdi bunları karıştır Selulit fırçasıyla karnını fırçala sür dedi ekstra çatlak kremiyle destekle dedi.
neyi ne kadar karıştıracağını söyledi mi canım bende badger düşünüyorum almadım daha evde lierac vardı deneyip onuda alayım dedim. listeyi paylaşır mısın bizimle de :))))

İyiyim çok şukur canım
Bugun sata göre 7+5 im
Dün kalp atışını duyduk
Geç döllenme dedi 6 haftalık gbi duruyor dedi
Bunun dışında sağ yumurtalığımda 7cm kanamalı kistım var, içi kan dolu
Doktor takip edecegız dedi, küçülebılırmış yada öylece kalablırmış
Ona braz moralım bozuk

Şubat grubuna girmişken annelere sorim
Hanımlar varmı basına gelen gebelikte kisti olan???
Benim kistim vardı büyükte bir kistti bir gece aşırı ağrı yaptı . Yürümekte zorlandığım bir ağrıydı doktor takip etmeliyiz büyüyecek mi onu kontrol etmemiz gerekir dedi 1 hafta sonra kendiliğinden yok olmuştu

Çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede toparlarsın🙁🙏🏻 Kaçıncı haftadasin bu arada ben bebeğimin hareketlerini henüz göremedim heyecanlanıyor onun için 🥰

Küçük çocuk gibi ateşlenip durmasam daha iyi olacak ama yapacak bir şey yok.
13+1'im. Öyle net görüntü olmuyor ama instada falan görülen gibi. Kızım mesela slime bebek diyor, öyle videolardaki gibi bir şey yok yani bende.

Back
X