2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Küçük çocuk gibi ateşlenip durmasam daha iyi olacak ama yapacak bir şey yok.
13+1'im. Öyle net görüntü olmuyor ama instada falan görülen gibi. Kızım mesela slime bebek diyor, öyle videolardaki gibi bir şey yok yani bende.
Öyle düşünme elimizde olan bir durum değil nihayetinde.Rabbim acil şifalar versin..🙏🏻 Hmm anladım🤗🤗

neyi ne kadar karıştıracağını söyledi mi canım bende badger düşünüyorum almadım daha evde lierac vardı deneyip onuda alayım dedim. listeyi paylaşır mısın bizimle de :))))
Yok bebegim ne kadar kariştırcağımı söylemedi sanırım hepsini aynı ölçüde karıştırırım😅 liste yazdığım kadar o 4 yağ sadece 😊
Aslında burts bees alcaktım ama fiyatı çok uçtu ona o parayı vereceğime bebeğime birşeyler alırım diyip ikinci tercihim olan badger'i aldım kokusu fena değil ama kalıcılığı çok iyiymiş onu farkettim.

İnşallah gerek kalmaz canım. Peki faydası oluyor mu içince. Bende alayım diyorum. Direk eczaneye gidip alabiliyor muyuz?
Bana faydası oluyor kusmamı yok etmesede baya azaltıyor gergün kusmuyorum birde içimde bulantı hissi yaşamıyorum içince

Kızlar dün doktorum folikasiti bırakıyım mı dedim
Hayır devam et dedi ama burda okuduklarıma göre çogunuz bırakmıssınız bendemi bıraksam acaba
Bende dün sordum bittiyse balık hapına geçelim dedi bitmediyse bitene kadar iç dedi daha baya var bitmesine folikasit vücutta depo yapan bişey değil o yüzden bıraktığında vücuttan çabuk atışıyor bence iç

Yok bebegim ne kadar kariştırcağımı söylemedi sanırım hepsini aynı ölçüde karıştırırım😅 liste yazdığım kadar o 4 yağ sadece 😊
Aslında burts bees alcaktım ama fiyatı çok uçtu ona o parayı vereceğime bebeğime birşeyler alırım diyip ikinci tercihim olan badger'i aldım kokusu fena değil ama kalıcılığı çok iyiymiş onu farkettim.
aynı şeyleri düşünmemiz peki bende öyle düşündüm sonra yurt dışından getirteyim dedim baktım euro kaç oldu aynı fiyat sonra dedim bebişe şampuanını fln alırım araştırırım

Küçük çocuk gibi ateşlenip durmasam daha iyi olacak ama yapacak bir şey yok.
13+1'im. Öyle net görüntü olmuyor ama instada falan görülen gibi. Kızım mesela slime bebek diyor, öyle videolardaki gibi bir şey yok yani bende.
Yaa ne güzel dün ben de görmeye gittim 10+3 ama benimki eli havada uyuyordu 🥲 buarada geçmiş olsun 🌸

IMG-20230801-WA0006.webp
13 hafta 1 cinsiyet nub anliyan varmi

Kızlar yine indirim haberiyle geldim 😂 ama bu iyi mi kötü mü bilmiyorum çatlak kremi için lierac hespiburadada 435ten 326ya düşüyor. Ben denemek için aldım diğer ay başlarız artık diye düşünüyorum
Ben ilk hamileliğimde hiç memnun kalmadım hiç bir işe yaramıyor, bio oil daha faydalı, hatta kantaron yagı zeytın yagı daha doğal

İnşallah gerek kalmaz canım. Peki faydası oluyor mu içince. Bende alayım diyorum. Direk eczaneye gidip alabiliyor muyuz?
Gece yatmadan 2 tane içince işe yarıyor ben de bu hafta yaramamaya başladı ilk defa ilaçla kustum. Eczaneden direkt alırsanız 215 tl doktorunuza mesaj atın yazsın yada sağlık ocağından yazdırın

aynı şeyleri düşünmemiz peki bende öyle düşündüm sonra yurt dışından getirteyim dedim baktım euro kaç oldu aynı fiyat sonra dedim bebişe şampuanını fln alırım ara

Nub’u dik gibi geldi sanki erkek gibi ama tabi tamamen belli olmaz 😊 gönlünüzdeki olsun inşallah
Tşk ederim😊evet resimde dik duruyor rabbim sağlıkla nasip etsin 🤲

Selamlar herkese, bugün fetal dna için kan verdim çok heyecanlıyım sonuç için umarım hepimiz güzel haberler alırız🙏🏻 Ultrasonda bebişe bakarken bir çıkıntı gördük dr %90 erkek dedi şoktayım en başından beri kız hissediyordum😂 Sağlıklı olsunlar tabiki ne olursa olsun çok seveceğiz ama ne çin takvimi ne tatlı atlı muhabbeti tutmadı bende😂

Back
X