- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.478
- 53
Ya bende öyle düşündüm doğrusu ama sanırım çok yürümekten oldu kanama yoğun değildi ama taze kan geliyordu o yüzden doktor takipte kal dediGeçmiş olsun canım artık kanama falan olmaz diye düşünüyordum 12.haftada tehlike geçti diye düşündümyoğun kanama mıydı? İyisiniz dimi şimdi? İş yapmayıp yatıp dinlenin sürekli
Çok sağol canım bir anda oldu ben zaten şehirdışındaydım yeni yere taşınıyoruz sanırım yoruldum fark etmedencanım çok gecmiş olsın bir anda mı oldu seyahatte miydin sen ? benim de seyahat planım vardı senden sonra acaba dedim
Anneler hisseder derler ben ilk andan beri aşırı kız hissederdimBen de senin gibi şoka girdim dün erkek denilince o kadar kız hissediyordum ki en başından beriFetal dna sonucunu görmeden çok da emin olamıyorum yine
Çok geçmiş olsun canımYa bende öyle düşündüm doğrusu ama sanırım çok yürümekten oldu kanama yoğun değildi ama taze kan geliyordu o yüzden doktor takipte kal dedi
Ay inşallah ya ben artık kıza odaklandım sanki kızmış gibi hiss ediyorumm bakalım ne cikicak cinsiyyetiEvet yaa insan bir de kendini alıştırır o cinsiyete inş bizim doktorların söyledikleri sabit kalır
Geçmiş olsun kendinizi yormayın istirahat edin ayaklarinizi yukarı yastik ustune koyup uzanınÇok sağol canım bir anda oldu ben zaten şehirdışındaydım yeni yere taşınıyoruz sanırım yoruldum fark etmeden
Evet rahimde kese genişliyor o hisler çok normal hala bende de varBurada gebelik süreci ileri olduğu için size de sorayım istedimKızlar yarın 7+0 olacağım ikiz gebelik. Bugün rahmim Kıpır kıpır gibi geriliyor sanki pır pır bir şey atıyor gibi bebek hareketi tabiki değil asıl merak ettiğim rahim büyüdüğü için mi böyle hissediyorum rahim uyuşuyor gibi içeride bir şey geriliyor gibi karıncalanma gibi ?
Çok sağol canım içim bi rahatladıEvet rahimde kese genişliyor o hisler çok normal hala bende de var
Teşekkür ederim şu an öyle yapıyorum bir süre böyle dinlenerek geçireceğimGeçmiş olsun kendinizi yormayın istirahat edin ayaklarinizi yukarı yastik ustune koyup uzanın
Çok teşekkür ederim canım bir süre dinleneceğim inşallah sonu iyi olurÇok geçmiş olsun canımbol bol dinlen
Benim bebek hiç büyümüyor gibi geliyor bana18 temmuzda gitmişim sat’a göre 9+0 dı2 gün geriden geliyor 8+5 demişti o gün
Yarın da ultrasona göre 11+0 olacak
Zaman geçmiyor gibi bana
Lütfen kendini suçlama ben ilk gebeliğimde fizyoterapistlik yapıyordum hasta alıyordum o kadar hem de ağır fiziksel düşün. Ama çok şükür kızım da iyi gelişti doğumda da bir şey olmadı hem de nasıl bel ağrılarım oluyorduKızlar tüm mesajları okumadım ama bugün biraz kuyruk sokumu ağrım ve karin ağrım var olan var mı acaba ?her gün bi şey çıkıyor tabi buna da şükür çok yoğun çalışıyorum diye de kafama her şey takılıyor kendimi bebeğimi yoğun çalışmaktan ihmal mi ediyorum diye
O değişiyor canım bendede 7. Haftadan sonra arttı 12. Haftadayım hala daha var bazen oluyor bazen olmuyorMerhaba arkadaşlar ben mart grubundayım normalde ama sizlerede sormak istiyorum 7+4 üm bugün ve 3 gün önce mide bulantılarım ve tiksinmelerim vardı 3 gündür yok bu haftada daha çok artmıyor mu bu durum kötüye mi işaret acaba bana tecrübelerinizi aktarır mısınız
Çok sağol canım valla dediğin gibi o yüzden tavsiyem bebek büyüdü diye düşünmeyin kendi keyfinize bakın bol bol dinleninuvercinka65 Canım çok geçmiş olsun kendini çok yorma taşınma falan da seni yordu belki bol bol dinlen
Ay ne çıktı ne çıktı bu arada doktor ne dediKızlar yüzük ile cinsiyet tahmini yapan var mı aranızdasaçma belki ama meraktan yaptım sizde denediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?