2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Geçmiş olsun canım artık kanama falan olmaz diye düşünüyordum 12.haftada tehlike geçti diye düşündüm yoğun kanama mıydı? İyisiniz dimi şimdi? İş yapmayıp yatıp dinlenin sürekli
Ya bende öyle düşündüm doğrusu ama sanırım çok yürümekten oldu kanama yoğun değildi ama taze kan geliyordu o yüzden doktor takipte kal dedi

canım çok gecmiş olsın bir anda mı oldu seyahatte miydin sen ? benim de seyahat planım vardı senden sonra acaba dedim
Çok sağol canım bir anda oldu ben zaten şehirdışındaydım yeni yere taşınıyoruz sanırım yoruldum fark etmeden

Ben de senin gibi şoka girdim dün erkek denilince o kadar kız hissediyordum ki en başından beri Fetal dna sonucunu görmeden çok da emin olamıyorum yine
Anneler hisseder derler ben ilk andan beri aşırı kız hissederdim erkek diyince tüm hislerim gitti tabi şoka girdim

Burada gebelik süreci ileri olduğu için size de sorayım istedim Kızlar yarın 7+0 olacağım ikiz gebelik. Bugün rahmim Kıpır kıpır gibi geriliyor sanki pır pır bir şey atıyor gibi bebek hareketi tabiki değil asıl merak ettiğim rahim büyüdüğü için mi böyle hissediyorum rahim uyuşuyor gibi içeride bir şey geriliyor gibi karıncalanma gibi ?

Evet rahimde kese genişliyor o hisler çok normal hala bende de var

Merhaba arkadaşlar ben mart grubundayım normalde ama sizlerede sormak istiyorum 7+4 üm bugün ve 3 gün önce mide bulantılarım ve tiksinmelerim vardı 3 gündür yok bu haftada daha çok artmıyor mu bu durum kötüye mi işaret acaba bana tecrübelerinizi aktarır mısınız

Lütfen kendini suçlama ben ilk gebeliğimde fizyoterapistlik yapıyordum hasta alıyordum o kadar hem de ağır fiziksel düşün. Ama çok şükür kızım da iyi gelişti doğumda da bir şey olmadı hem de nasıl bel ağrılarım oluyordu

O değişiyor canım bendede 7. Haftadan sonra arttı 12. Haftadayım hala daha var bazen oluyor bazen olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…