Kesinlikle ya ben bayadır kontrole de gitmedim aklım hep orda hepÇok sağol canım valla dediğin gibi o yüzden tavsiyem bebek büyüdü diye düşünmeyin kendi keyfinize bakın bol bol dinlenin
O nasıl oluyor ilk defa duydumKızlar yüzük ile cinsiyet tahmini yapan var mı aranızdasaçma belki ama meraktan yaptım sizde denediniz mi
Yaptım kiz cıktıKızlar yüzük ile cinsiyet tahmini yapan var mı aranızdasaçma belki ama meraktan yaptım sizde denediniz mi
Ya bana da anlatın nedir bu nasıl yapılıyorYaptım kiz cıktı
Bir tane saç teline alyansını koy iki uçtan tut kolye gibiYa bana da anlatın nedir bu nasıl yapılıyor
Çok teşekkür ederim sayenizde biraz daha rahatladım böyle yoğun çalışınca ona haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorumLütfen kendini suçlama ben ilk gebeliğimde fizyoterapistlik yapıyordum hasta alıyordum o kadar hem de ağır fiziksel düşün. Ama çok şükür kızım da iyi gelişti doğumda da bir şey olmadı hem de nasıl bel ağrılarım oluyordu
Dur yarın yüzükle denicem ben alyans yüzük falan takmıyorum hatta takı kullanmam düğün yada özel gün dışında,Bir tane saç teline alyansını koy iki uçtan tut kolye gibi
Karnına ya da avuç içine tut kolunu oynatma ileri geri giderse erkek
Yuvarlak yaparsa kiz
Erkek biraz daha önce gösteriyo diyolar ama yine de bikaç hafta sonra kesinleşir benceBana da erkek dediler 11. Haftamda acaba değişir mierkek denince çok değişen olmuyor diyorlardı. Ama ben kız hissediyordum yoğun bir şekilde erkek diyince şok oldum tabi emin değilim klitoris de böyle şiş görünebilir dedi
Onlar kendilerini koruyorlar merak etmeyelimÇok teşekkür ederim sayenizde biraz daha rahatladım böyle yoğun çalışınca ona haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum
Korkma canım iyidir bebişin bir sorun olsa zaten belirtisi oluyor bol bol dinlen moralini iyi tutKesinlikle ya ben bayadır kontrole de gitmedim aklım hep orda hep
Ya burda yazılmıştı ya bir ara işte kontrole gittim şöyle oldu böyle oldu şimdi tekrar dillendirmeyeyimKorkma canım iyidir bebişin bir sorun olsa zaten belirtisi oluyor bol bol dinlen moralini iyi tut
Ben hamile olduğumu anlayamadığım zaman deli gibi içmiştim otelde tatildeydimKızlar ben deli gibi kola aşeriyorum aranızda hiç içen var mi? Bebişe çok zararı olur mu. Yarım bardak içtim ama kesmedi az daha içsem mi bilemedim?
Benim yuvarlan oldu saçma ama inş tutar hahaBir tane saç teline alyansını koy iki uçtan tut kolye gibi
Karnına ya da avuç içine tut kolunu oynatma ileri geri giderse erkek
Yuvarlak yaparsa kiz
Doktorum mide bulantısı için kola tavsiye etmişti öyle düşünKızlar ben deli gibi kola aşeriyorum aranızda hiç içen var mi? Bebişe çok zararı olur mu. Yarım bardak içtim ama kesmedi az daha içsem mi bilemedim?
Benimde ileri geri olduBenim yuvarlan oldu saçma ama inş tutar haha
Ya benimde tek canımın istediği şey kola. Hatta dayanamayıp içtim mide bulantımı bile geçirdiKızlar ben deli gibi kola aşeriyorum aranızda hiç içen var mi? Bebişe çok zararı olur mu. Yarım bardak içtim ama kesmedi az daha içsem mi bilemedim?
Çocuğu doğunca nasıl oldu peki çok hastalanır mıBen hamile olduğumu anlayamadığım zaman deli gibi içmiştim otelde tatildeydimşimdi çok şeker içeriyor vs diye içmiyorum ama görümcem hep içerdi gebeliğinde sorun da olmadı ama ne kadar az katkı madde o kadar iyi
Kaşar bebişe çok kilo aldırırKızlar bu aralar canım aşırı aşırı kaşar çekiyorneyin içinde olursa olsun. Kilo da aldırıyor herhalde ay noluyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?