2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kızlar bu aralar canım aşırı aşırı kaşar çekiyor neyin içinde olursa olsun. Kilo da aldırıyor herhalde ay noluyor bana

Çok teşekkür ederim sayenizde biraz daha rahatladım böyle yoğun çalışınca ona haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum

Bir tane saç teline alyansını koy iki uçtan tut kolye gibi
Karnına ya da avuç içine tut kolunu oynatma ileri geri giderse erkek
Yuvarlak yaparsa kiz
Dur yarın yüzükle denicem ben alyans yüzük falan takmıyorum hatta takı kullanmam düğün yada özel gün dışında,

Erkek biraz daha önce gösteriyo diyolar ama yine de bikaç hafta sonra kesinleşir bence

Çok teşekkür ederim sayenizde biraz daha rahatladım böyle yoğun çalışınca ona haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum
Onlar kendilerini koruyorlar merak etmeyelim bu arada sakrum oturuşu yapıyorsanız ağrı yapar o
Üçgen yastıkla oturmayı deneyin

Korkma canım iyidir bebişin bir sorun olsa zaten belirtisi oluyor bol bol dinlen moralini iyi tut
Ya burda yazılmıştı ya bir ara işte kontrole gittim şöyle oldu böyle oldu şimdi tekrar dillendirmeyeyim
Ondan beri aklıma geliyor

Kızlar ben deli gibi kola aşeriyorum aranızda hiç içen var mi? Bebişe çok zararı olur mu. Yarım bardak içtim ama kesmedi az daha içsem mi bilemedim ?

Kızlar ben deli gibi kola aşeriyorum aranızda hiç içen var mi? Bebişe çok zararı olur mu. Yarım bardak içtim ama kesmedi az daha içsem mi bilemedim ?
Ben hamile olduğumu anlayamadığım zaman deli gibi içmiştim otelde tatildeydim şimdi çok şeker içeriyor vs diye içmiyorum ama görümcem hep içerdi gebeliğinde sorun da olmadı ama ne kadar az katkı madde o kadar iyi

Ya benimde tek canımın istediği şey kola. Hatta dayanamayıp içtim mide bulantımı bile geçirdi ama üzüldüm içtiğimde

Çocuğu doğunca nasıl oldu peki çok hastalanır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…