2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Ben ilk doğum zamanında ucuz olur diye Eminönünden alışveriş yapmıştım.
Ama hep baktım daha güzeli var falan, iki takıma 500 lira vermiştim 7 sene önce.
Sonra da hiç giymedim valla inşallah sağlamdırlar :D sarı sandık lekesi falan yoktur umarım.
Hastanede de pek giyememiştim gerçi gecelik daha pratik oluyordu bu sefer gecelik alabilirim ama abidik gubidik sabahlık vs duruyor hala.
O zamanlar pofidik ama aşırı süslü lohusa terlikleri de vardı, bu sefer crocs götürcem :D

Ben ilk doğum zamanında ucuz olur diye Eminönünden alışveriş yapmıştım.
Ama hep baktım daha güzeli var falan, iki takıma 500 lira vermiştim 7 sene önce.
Sonra da hiç giymedim valla inşallah sağlamdırlar :KK70: sarı sandık lekesi falan yoktur umarım.
Hastanede de pek giyememiştim gerçi gecelik daha pratik oluyordu bu sefer gecelik alabilirim ama abidik gubidik sabahlık vs duruyor hala.
O zamanlar pofidik ama aşırı süslü lohusa terlikleri de vardı, bu sefer crocs götürcem :KK70:
crocs bence de çok mantıklı :D

Kış için eşimin sweatshirtlerini giymeyi düşünüyorum 😅 sadece alt olarak 1 tane hamile taytı almıştım ondan bir kaç tane daha lazım tüm kışı geçiririm taytla rahat rahat 😍

Montlarımız olur mu acaba ya yeni mont almak istemem koca göbekle önü kapanmaz bunların

Montlarımız olur mu acaba ya yeni mont almak istemem koca göbekle önü kapanmaz bunların
Bunu ben de düşünüyorum önünü kapatmadan şalla vs hallederiz ya zaten hormonlardan dolayı kışı çok hissetmeyebiliriz hararet basar genelde özellikle son zamanlara doğru

Bunu ben de düşünüyorum önünü kapatmadan şalla vs hallederiz ya zaten hormonlardan dolayı kışı çok hissetmeyebiliriz hararet basar genelde özellikle son zamanlara doğru
Evet Alışveriş yapmak istemiyorum doğumdan sonra inecek karnımız büyük gelirse giyemeyiz de hiçbirini 🙏🏻 idare edelim artık birkaç ay

Evet ya kapatmadan giyeriz montlar çok pahalı bir dönem için alınmaz. Yaz hamilelefi ne güzel elbiseyle geçirdiler yazı biz taytla gezcez hep işe giderken ne yaparız acaba

Kızlar bugün ben de Ege'de ikili testimi yaptırdım. Kan testinin sonucu için dokuz gün sonra gelip elden teslim almamı söylediler. Dokuz gün çok uzun geldi bana da ama yapicak bir şey yok bekleyeceğiz 🫠

Ben de Egeye gidiyorum canım. İkili testimi de orada yaptırdım. 9 gün normal bir süre. Ben oradan çok memnunum 🥰

Evet ya kapatmadan giyeriz montlar çok pahalı bir dönem için alınmaz. Yaz hamilelefi ne güzel elbiseyle geçirdiler yazı biz taytla gezcez hep işe giderken ne yaparız acaba
bence biz en güzel dönemde hamile kaldık :)) bu sıcaklarda kocaman göbekler ya da doğum çok zordur Allah kolaylık versin:) biz zaten ocak subat cok soğuk olur az çıkarız sokağa karda kışta iyice de ağırlaşırız bebekler de yaza kadar toparlanır hep birlikte çıkarız 🙏Allah hayallerimizi yaşamayı nasip etsin 🙏

bence biz en güzel dönemde hamile kaldık :)) bu sıcaklarda kocaman göbekler ya da doğum çok zordur Allah kolaylık versin:) biz zaten ocak subat cok soğuk olur az çıkarız sokağa karda kışta iyice de ağırlaşırız bebekler de yaza kadar toparlanır hep birlikte çıkarız 🙏Allah hayallerimizi yaşamayı nasip etsin 🙏
Yaza bebişler denize bile girer ağustos eylül gibi 🙈😍 büyümüş olurlar daha iyi olur kışın çabuk geçer bi de sıcaklarda zor olurdu evet yapış yapış şuan bile gece uyuyamıyorum sıcaktan

Kızlar buraya da nipt testi sonucumu ekledim. İleride böyle birşey yaşayan olursa fikir olsun. Sadece ilk kısım ikili taramada bakılıyor. Yani ikili tarama olsa göremeyeceğim bir bela içindeyim şu an

Eklentiler

• 66955BA2-1733-4778-85BB-32A25B4F80E0.webp
    66955BA2-1733-4778-85BB-32A25B4F80E0.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 128
Bu muhtemelen benim ikinci test de aynı geldi maalesef - amniyosentez bekliyoruz 🥹
Baştan beri okuyorum yazılarınızı ama nedense benim içimden minnoşun hicbirseyi yok diye geçiyor insallah da öyle olur inşallah grubumuzda hiçbir arkadaşımız kötü birsey yaşamadan sağlıkla sıhhatli kucağına alır yavrularini

Kızlar buraya da nipt testi sonucumu ekledim. İleride böyle birşey yaşayan olursa fikir olsun. Sadece ilk kısım ikili taramada bakılıyor. Yani ikili tarama olsa göremeyeceğim bir bela içindeyim şu an

Cvs önerdi mi doktorunuz. Yoksa amniyosentez mi bekliyorsunuz. Pozitif tahmin gücü %41 ne anlama geliyor bir de oraya takıldım

Doğumu nerede yapmayı düşünüyorsun peki ben çok kararsizim. Aslinda her sekilde çok memnunum Ege'den ama devlette doğum konusu benim için bir soru işareti.
Ben özel hastaneye mecbur kalmadan pek gitmiyorum canım. Çok ayrıntıya girmeyeyim kendimce sebeplerim var 🥰 sezaryen olursa Egede düşünüyorum. Ama normal doğum olur da acele doğuma gitmem gerekirse çiğlide yaparım orası bana yakın. Henüz doğum düşünmüyorum pek açıkçası akışına bırakacağım🤣

Back
X