• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bebek arabası olarak travel sistemleri düşünebilirsiniz ama hepsi parça parça ayrılıp katlananlar mantıklı değil çok yer kaplıyor, oto koltuğu parça çıkmadan üzerine monte edilenler daha mantıklı, çünkü ek baston arabaya gerek kalmıyor onlarla, çift yöne bakması çok iyi güneşe göre çocuğun yönü değişebiliyor, amartisörlü olması önemli taşlık tümsek alandan geçerken sarsıntı çok olmuyor, tek elle kapanabilmesi önemli, ayrıca tepsili modeller gerçekten çok işinize yarayacak, tentesi en geniş olan modellere bakın her zmn, çocuğun ayağını uzatacağı alan uzun olsun dar olmasın ki ileri yaşlara kdr kullanabilesiniz benim ilk oğlum çok hızlı boy attığı için kabin boy bebek arabasını çok kısa sürede değiştirdik, tam yatar olması önemli çocuk uyurken çok fayda sağlıyor size iç minderi vs takılmayın bunlara müslin örtülü ve normal pamuklu örtülerden mınder kılıflar alıp kullanıyorsunuz zaten çocuğu terletmesin vs diye arka kısmında ufakta olsa malzeme koyabilecek fermuarlı alan olursa kıda yürüyüş vs modunda işinize baya yarıyor, sepetidr geniş olursa çok daha rahat edersiniz benim deneyimlerim bu şekilde 3 bebek arabası değiştirmiş biri olarak yazdım 😀
Bu deneyimlere dayanarak hangi bebek arabası ve oto koltuğunu önerirsiniz model önerisi de olursa baya yardımcı olursunuz bize kafam baya karışık bu konuda 😅

Benim anladığım kadarıyla yurt içi daha çabuk çıkıyor. Benimki Fransa’ya gitmişti .Sizinki de belki yurt dışıdır Amerika’ya falan gönderenler de var
Aynen Amerika’ya gitti benimki, bakalım inşallah hayırlı sonuçlarla kısa sürede gelir
Benim 6gün oldu hala bekliyorum 🥲 10gün dediler ama bakalım 😅
İnsan sabredemiyor da ya zaman geçmek bilmiyor dünden beri şimdiden😅

Bebek arabası olarak travel sistemleri düşünebilirsiniz ama hepsi parça parça ayrılıp katlananlar mantıklı değil çok yer kaplıyor, oto koltuğu parça çıkmadan üzerine monte edilenler daha mantıklı, çünkü ek baston arabaya gerek kalmıyor onlarla, çift yöne bakması çok iyi güneşe göre çocuğun yönü değişebiliyor, amartisörlü olması önemli taşlık tümsek alandan geçerken sarsıntı çok olmuyor, tek elle kapanabilmesi önemli, ayrıca tepsili modeller gerçekten çok işinize yarayacak, tentesi en geniş olan modellere bakın her zmn, çocuğun ayağını uzatacağı alan uzun olsun dar olmasın ki ileri yaşlara kdr kullanabilesiniz benim ilk oğlum çok hızlı boy attığı için kabin boy bebek arabasını çok kısa sürede değiştirdik, tam yatar olması önemli çocuk uyurken çok fayda sağlıyor size iç minderi vs takılmayın bunlara müslin örtülü ve normal pamuklu örtülerden mınder kılıflar alıp kullanıyorsunuz zaten çocuğu terletmesin vs diye arka kısmında ufakta olsa malzeme koyabilecek fermuarlı alan olursa kıda yürüyüş vs modunda işinize baya yarıyor, sepetidr geniş olursa çok daha rahat edersiniz benim deneyimlerim bu şekilde 3 bebek arabası değiştirmiş biri olarak yazdım 😀
Önerebileceğiniz memnun kaldığınız bir marka/model var mı? Varsa birkaç link atabilir misiniz?

Bu minigin cinsiyeti hakkinda nasil bir tahminde bulunursunuz kizlar? Ultrason 12 haftalik.

Eklentiler

• IMG_4057.webp
    IMG_4057.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 113
Ya doonayı ben de aşırı beğendimama 6-7 ay anca kullanırız galiba sonra napcam diye koyamadık paraya 😂 2.el mantıklı zaten aldığımız kişi de kısa süre kullanmıştır
1,5 yaşa kadar kullanılabiliyor. İçindeki yenidoğan pedi çıkarılıyor. 1,5 yaşa kadar da oto koltuğu ihtiyacı kalmıyor.

Merhaba hanımlar rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi🙏 12 haftalık olduk ama cinsiyeti göremedik çok merak ediyorum teorilerden anlamıyorum cinsiyet farketmez ama ilk alışverişinizi için sabırsızlanıyorum 🥰 tahmininiz varmı 😇

Eklentiler

• IMG_20230815_125200.webp
    IMG_20230815_125200.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar bende dün kontrole gitmiştim 14.haftamda yine kız dedi doktorum ama %85 dedi 🤭 16yı bekleyelim felan dedi öyle diyince yine ikna olamadım ama beni de mi kız diye ekleseniz acaba listeye 🙈🤭

Merhaba hanımlar rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi🙏 12 haftalık olduk ama cinsiyeti göremedik çok merak ediyorum teorilerden anlamıyorum cinsiyet farketmez ama ilk alışverişinizi için sabırsızlanıyorum 🥰 tahmininiz varmı 😇
Nub teorisi için doğru pozisyonda değil canım düz durması gerek 🙈 tam anlayamadım anlayan arkadaş varsa yazar

Back
X