- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
onunda garantısı yok, arkadasıma nipt de erkek sonuç verdi , kızı oldu :))Nipt testi
tavuk aslında cok da faydalı bır besın degıl, benım tup bebek doktorum hıc tuketmesen daha ıyı demıstı ..Ben de tavuk yiyemiyorum gormek bile istemiyorum
canım erken gıtme bende gıdecegım 20. haftamı beklıyorum ..Bana ayrıntılı ultrason için 20 ile 24. Hafta arası perinatologa gitmem söylendi. Erken de gidilebiliyor mu acaba? Siz özelde mi göründünüz?
Aynı rüyayı tamamıyla aynı şekilde bende gördüm 14. Haftada kız demişlerdiBende dün rüyamda aynı böyle gördüm doktor ölçüyordu ben inatla kız olma ihtimali yok mu diyordum baksana kocaman pipisi var bu nasıl kız olsun diyordu. Hayırlı evlat olsun kuzum
hatta arkadasıma testı yapan şirket cınsıyet ıcın zaten 99,9 sonuç vermıyor zaten demiş. tamamen satış politikası ..Yok ben cinsiyet için yaptırmadım zaten ama net görünen cinsiyetle nipt de ters çıkıyorsa orda bi Sknti var demek zaten ama rabbim sağlıklı sonuçlar versin insallah
bu arada ıkı kere yapılıyor bu, bırısı ıkılı tarama haftası.. bırısıde 20-24.haftada detaylı 4d ulturason ..Bana ayrıntılı ultrason için 20 ile 24. Hafta arası perinatologa gitmem söylendi. Erken de gidilebiliyor mu acaba? Siz özelde mi göründünüz?
Geçmiş olsun canım dün akşam ben de çok kötü bir şekilde çıkardım ve halsizleştim Bir de üstüne ishal olarak da çıkardım bayağı midem bağırsaklarım bomboş kaldı acile gitmeyi düşündüm ama benim de alerjik bir bunyem var o yüzden biraz beklemeyi daha uygun görüyorum korkuyorum acilden yanlış ilaç almaktan o yüzden biraz dinlendim birkaç yudum su içtim daha sonra sadece muz yedim bir tane biraz da ekmek yedim böylelikle zaten çok yoruldum uykum geldi halsizleşince direkt yattım uyudum Sabah 05.00'e doğru biraz başım ağrıdı ona uyandım şu an yeni uyanıyorum daha iyiyim inşallah sen de iyisindir çok geçmiş olsun bende de oluyor 14 haftaya kadar hiç olmadı 14 haftadan sonra öğürme tiksinti bulantı kusma hepsi bir arada anlamıyorum yani rahat etmem gereken haftalarda çok kötüyüm geçen hafta full baş ağrısı yaşadım zaten bugün 14+1 yani 15 haftalık olduk inşallah bir daha böyle şeyler yaşamayiz çok geçmiş olsun sana daTeşekkür ederim
Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin oğluşunO da kız istiyordu ama güldü söyleyince ne güzel sağlıklı evladımız oluyor benim parçam benim için cinsiyeti değil sağlığı ilk Sırada dedi beni sakinleştiriyorcanım oğlum diyor ama kiz olsun istiyordu baya baya
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasınÇok teşekkür ederim
Aynen öyleteşekkür ederim
Teşekkür ederimbebek iyi çok şükür bende eve geldim yeni rahatladım biraz ama iyiyim şuan elhamdülillah
Çok teşekkür ederim
Betanız kaçtı acaba387.30 değerim ama birşey demedi bana güzel herşey demişti
benim de hep tansiyonum aynı değerlerdeBen hep tansiyon düşüklüğü yaşıyorum 9 5 10 5 diye gidiyor
Bana çok düşük kalıyor kafamı kaldıramıyorum bazen10-4 gebelik için ideal ama . Bak benim bir ara 7-5 olmuştu10-5 çıkar şu aralar hep ve doktor beğeniyor .
Onları atsam daha çok midem bulanırBenim de şu midemi bulandırıyor ya ama işte içine limon at nane at tarçın at falan dedi
Düşük tansiyon iyi diyorlar ama bazen beni yerimden kaldırmıyor o kadar dönüyor başım. Aynı benimde hala geçmedi inanılmaz bi ağrı var başımdaYüksek olmaması iyi benimde hep 10/4 9/6 falan çıkar başım ağrısada öyle çıkardı iki kere yüksek çıkınca korktum açıkcası ensem patlıcak resmen ağrıdan bu aylarda olabilen bişey galiba
İnsan gerçekten dayanamıyor ağrıya benim hala devam ediyor geçmedi çok fena bişeyBende pek hap içme taraftarı değilim ama en son gittiğimde ağrı kesicileri kulanman gerektiğinde kullanabilirsin demişti ve ağrıya dayanamadım o yüzden içtim
Yine sen yiyiyormuşsunBen de sadece tavuk yiyebiliyorum zar zor ete bayılırdım şu an duymak bile istemiyorum kıyma da sadece lahmacun olarak tüketebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?