2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bana ayrıntılı ultrason için 20 ile 24. Hafta arası perinatologa gitmem söylendi. Erken de gidilebiliyor mu acaba? Siz özelde mi göründünüz?
canım erken gıtme bende gıdecegım 20. haftamı beklıyorum ..
cunku organlar vs o haftalarda olusuyır ve herseyı net gormesı laızm doktorun ..

Bende dün rüyamda aynı böyle gördüm doktor ölçüyordu ben inatla kız olma ihtimali yok mu diyordum baksana kocaman pipisi var bu nasıl kız olsun diyordu . Hayırlı evlat olsun kuzum
Aynı rüyayı tamamıyla aynı şekilde bende gördüm 14. Haftada kız demişlerdi

Yok ben cinsiyet için yaptırmadım zaten ama net görünen cinsiyetle nipt de ters çıkıyorsa orda bi Sknti var demek zaten ama rabbim sağlıklı sonuçlar versin insallah
hatta arkadasıma testı yapan şirket cınsıyet ıcın zaten 99,9 sonuç vermıyor zaten demiş. tamamen satış politikası ..

Bana ayrıntılı ultrason için 20 ile 24. Hafta arası perinatologa gitmem söylendi. Erken de gidilebiliyor mu acaba? Siz özelde mi göründünüz?
bu arada ıkı kere yapılıyor bu, bırısı ıkılı tarama haftası.. bırısıde 20-24.haftada detaylı 4d ulturason ..

Teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım dün akşam ben de çok kötü bir şekilde çıkardım ve halsizleştim Bir de üstüne ishal olarak da çıkardım bayağı midem bağırsaklarım bomboş kaldı acile gitmeyi düşündüm ama benim de alerjik bir bunyem var o yüzden biraz beklemeyi daha uygun görüyorum korkuyorum acilden yanlış ilaç almaktan o yüzden biraz dinlendim birkaç yudum su içtim daha sonra sadece muz yedim bir tane biraz da ekmek yedim böylelikle zaten çok yoruldum uykum geldi halsizleşince direkt yattım uyudum Sabah 05.00'e doğru biraz başım ağrıdı ona uyandım şu an yeni uyanıyorum daha iyiyim inşallah sen de iyisindir çok geçmiş olsun bende de oluyor 14 haftaya kadar hiç olmadı 14 haftadan sonra öğürme tiksinti bulantı kusma hepsi bir arada anlamıyorum yani rahat etmem gereken haftalarda çok kötüyüm geçen hafta full baş ağrısı yaşadım zaten bugün 14+1 yani 15 haftalık olduk inşallah bir daha böyle şeyler yaşamayiz çok geçmiş olsun sana da

Düşük tansiyon iyi diyorlar ama bazen beni yerimden kaldırmıyor o kadar dönüyor başım. Aynı benimde hala geçmedi inanılmaz bi ağrı var başımda

Bende pek hap içme taraftarı değilim ama en son gittiğimde ağrı kesicileri kulanman gerektiğinde kullanabilirsin demişti ve ağrıya dayanamadım o yüzden içtim
İnsan gerçekten dayanamıyor ağrıya benim hala devam ediyor geçmedi çok fena bişey

Ben de sadece tavuk yiyebiliyorum zar zor ete bayılırdım şu an duymak bile istemiyorum kıyma da sadece lahmacun olarak tüketebiliyorum
Yine sen yiyiyormuşsun ben ağzıma alamaz oldum umarım geçer bu süreç bide hamilelikten sonra vejetaryen oluyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…