- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 38.004
- 598
İyice migren taşını sür buz koy kafana biraz , sade kahve iç hafifletsin canım ben öyle yapıyorumAyy kızlar bugün bütün gün baş ağrısı çektim hala da devam ediyor nasıl beter bişeymiş gözlerimden yaşlar akıyor ağrıdan, enseme kadar vuruyor ağrısı migren taşı kullanıyorum normalde sürünce hemen geçiyordu bu sefer o bile fayda etmedinasıl bir ağrı bu ne yapsam geçer kızlarrr
Benim doktorum kanamalı kayiplarim olduğu için vermemişti faydasını görüyor musunuz?Benim pai heterozigot, mthfr c677t heterozigot, hafif derecede pıhtılaşma eğilimi diyor benim doktorum, kayıplarım olduğu için kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum
Günde 3 litre içmemiz lazımmış ben bulantım olmasa içiyorum ama bulantım var diye günde 500 ml zor içiyorumAynen bak ondan demek ki ben de
2 gün su içmedim 3. Gün başım ağrıdı arttırmak zorlamak lazım. Doktor dedi ki hamile olmasan suyuna karışmazdım ama mecbursun şimdi vs ben de arttırdım . Normalde de su sevmem
Ben migren taşı kullanıyorum hap içmeyim diye çok direniyorum gün içinde zaten çok ilaç içiyorum bari onu almayım dedimHayır burda parol yok dolipran diye bi hap içtim 1000lik
Ben 2 haftadır öyleyim 2 kere tansyonum yükseldi bi tansiyonunuza bakın sizdeAyy kızlar bugün bütün gün baş ağrısı çektim hala da devam ediyor nasıl beter bişeymiş gözlerimden yaşlar akıyor ağrıdan, enseme kadar vuruyor ağrısı migren taşı kullanıyorum normalde sürünce hemen geçiyordu bu sefer o bile fayda etmedinasıl bir ağrı bu ne yapsam geçer kızlarrr
Deneyim canım ilk defa bu kadar kötü olduİyice migren taşını sür buz koy kafana biraz , sade kahve iç hafifletsin canım ben öyle yapıyorum
Ben hep tansiyon düşüklüğü yaşıyorum 9 5 10 5 diye gidiyorBen 2 haftadır öyleyim 2 kere tansyonum yükseldi bi tansiyonunuza bakın sizde
Ben de yaşıyordum ama ben 2 haftada iki kere 13 ve 12 lere denk geldim tansiyon hastası değilim ama baş ağrım ağrıdıgında iki kere ölçtüm sizde bi bakın ben doktora syledim aama sizin için değerler normal değilse bi kardiyolojiye görün dediBen hep tansiyon düşüklüğü yaşıyorum 9 5 10 5 diye gidiyor
Şuan ölçtüm 10 4 çıktı malesef yine düşükBen de yaşıyordum ama ben 2 haftada iki kere 13 ve 12 lere denk geldim tansiyon hastası değilim ama baş ağrım ağrıdıgında iki kere ölçtüm sizde bi bakın ben doktora syledim aama sizin için değerler normal değilse bi kardiyolojiye görün dedi
Benim de şu midemi bulandırıyor ya ama işte içine limon at nane at tarçın at falan dediGünde 3 litre içmemiz lazımmış ben bulantım olmasa içiyorum ama bulantım var diye günde 500 ml zor içiyorum
10-4 gebelik için ideal ama . Bak benim bir ara 7-5 olmuştuŞuan ölçtüm 10 4 çıktı malesef yine düşük
Yok ben cinsiyet için yaptırmadım zaten ama net görünen cinsiyetle nipt de ters çıkıyorsa orda bi Sknti var demek zaten ama rabbim sağlıklı sonuçlar versin insallahE geçen biri yazmıştı nipt ile cinsiyet ters çıktı diyeiçine kurt düşmesin ama senin sonuç ne zaman
Amin aminYok ben cinsiyet için yaptırmadım zaten ama net görünen cinsiyetle nipt de ters çıkıyorsa orda bi Sknti var demek zaten ama rabbim sağlıklı sonuçlar versin insallah
Benim çalıştığım hastane de perinatolog mevcut kendim de hekim olunca sağolsun o takip ediyorBana ayrıntılı ultrason için 20 ile 24. Hafta arası perinatologa gitmem söylendi. Erken de gidilebiliyor mu acaba? Siz özelde mi göründünüz?
Evet benimde feci başım ağrıyor sıcaktan sanırım gerçektenBu aralar hepimiz de arttı bas ağrıları sıcak tansiyon falan etkiliyor sanırım
Yüksek olmaması iyi benimde hep 10/4 9/6 falan çıkar başım ağrısada öyle çıkardı iki kere yüksek çıkınca korktum açıkcası ensem patlıcak resmen ağrıdan bu aylarda olabilen bişey galibaŞuan ölçtüm 10 4 çıktı malesef yine düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?