2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
İyice migren taşını sür buz koy kafana biraz , sade kahve iç hafifletsin canım ben öyle yapıyorum

Benim pai heterozigot, mthfr c677t heterozigot, hafif derecede pıhtılaşma eğilimi diyor benim doktorum, kayıplarım olduğu için kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum
Benim doktorum kanamalı kayiplarim olduğu için vermemişti faydasını görüyor musunuz?

Bu aralar hepimiz de arttı bas ağrıları sıcak tansiyon falan etkiliyor sanırım

Benimde fazlasıyla baş ağrım var ilaç içmedim direniyorum. Bu dönemlerde normal ama çok fena ne yaptıysam geçmedi

Günde 3 litre içmemiz lazımmış ben bulantım olmasa içiyorum ama bulantım var diye günde 500 ml zor içiyorum

Ben 2 haftadır öyleyim 2 kere tansyonum yükseldi bi tansiyonunuza bakın sizde

Ben hep tansiyon düşüklüğü yaşıyorum 9 5 10 5 diye gidiyor
Ben de yaşıyordum ama ben 2 haftada iki kere 13 ve 12 lere denk geldim tansiyon hastası değilim ama baş ağrım ağrıdıgında iki kere ölçtüm sizde bi bakın ben doktora syledim aama sizin için değerler normal değilse bi kardiyolojiye görün dedi

Şuan ölçtüm 10 4 çıktı malesef yine düşük

E geçen biri yazmıştı nipt ile cinsiyet ters çıktı diye içine kurt düşmesin ama senin sonuç ne zaman
Yok ben cinsiyet için yaptırmadım zaten ama net görünen cinsiyetle nipt de ters çıkıyorsa orda bi Sknti var demek zaten ama rabbim sağlıklı sonuçlar versin insallah

Kızlar acilden yazıyorum şimdi akşam kötü oldum mide bulantısından ve halsizlikten.Doktorum serum tedavisi yapalım dedi kontrolüm yapıldı bebeğimi gördüm büyümüş hareketini bile gördüm ultrasonda çok şükür mutlu mesut serum yemeye indim.Neyse serumu taktılar aniden mide bulantısı geldi hemen arkasından nefes alamadım kalbim ağzıma geldi seslendim nefes alamıyorum diye direk serumu kestiler alerji yapmış verdikleri . Tansiyon ve nabız fırlamış doktorlar hemşireler başıma toplandı ölüyorum sandım çok kötüydü bebeğime birşey olacak diye korktum hemen alerji için farklı bir serum verdiler İlk aldığımda yapmamıştı alerji normal dedi doktorlar başına böyle bir durum gelen var mı? Zofer verdikleri ilaç birde hap olarak da kullandım çok garip böyle olması çok korktum ağladım felan

Bana ayrıntılı ultrason için 20 ile 24. Hafta arası perinatologa gitmem söylendi. Erken de gidilebiliyor mu acaba? Siz özelde mi göründünüz?
Benim çalıştığım hastane de perinatolog mevcut kendim de hekim olunca sağolsun o takip ediyor
Ama kadin doğum uzmanına da gidiyorum
Bana kendisi 12. haftada gel kalbine ense kalınlığına ve burun kemiğine bakalım ayrıca benim ikili taramamı o yaptı birde damar dirençlerine baktı ve aspirin başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…