- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Yok söylemediYine de pipi büyük bakkaç gram geldi söyledi miii

Evet pipi bi tık büyük mü ne

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok söylemediYine de pipi büyük bakkaç gram geldi söyledi miii
Aaaa sığmaz gibi geldi bana daKızlar bu bebiş daha 40 günlük junoyu biz 4 ay kullanabilir miyiz acaba şüpheye düştüm![]()
Olur mu kadınlar kulübünün en yakışıklı erkekleri en güzel kızları biz deAşk olsun bizimkiler de az yakışıklı değil yanikızlarınızı saklayın
![]()
Gözün aydın canımHerkes rahat nefes alabilir erkek olduğu kesinleşti
Kordonu araya almış 10 dk uğraştık doktor kiz galiba bu kapatmış kendini kordonu almış dedi ben oynattım göbeği salladım kendimi bacakları açtı ortada küçük pipisierkekk
Tüm değerleri uzunluk vs normal sağlıklı şükürler olsun tek odaklandığım Allah biliyor kalbi beyni oldu iyice inceledi
Kolestrol için gitmiştim ama çok inceledi bebeği iyice , kolestrol trigliserid herkeste çok yüksek çıkar hiç önemli değil dedi
Akıntım ve ağrım var onun için yarın alttan bakacak ağda yapamamıstım açamadım yarın gidicem enfeksiyon olabilir dedi![]()
Ayyy o neHoşgeldinizzz Canım hamile günlüğün 20.hafta diye görülüyor düzelt istersen
4 ay mümkün değil bence ya zamanında doğan bir bebek içinKızlar bu bebiş daha 40 günlük junoyu biz 4 ay kullanabilir miyiz acaba şüpheye düştüm![]()
Evet ya bu kadar kısa kullanılacaksa ben de almayayım4 ay mümkün değil bence ya zamanında doğan bir bebek içinmax 2 ay diyorum ben. Almadım bu yataklardan reflü yatağı ile idare edeceğim
Gördük pipiyi biz ya kordon değildir heralde artık ben hazırlık yapıyorum erkek diye alıştık oğlumla
Aynı biz de öyleGördük pipiyi biz ya kordon değildir heralde artık ben hazırlık yapıyorum erkek diye alıştık oğlumla![]()
Detaylıyı bekleyecek misin içinde hâlâ his var mı kızla ilgiliAynı biz de öylesağlıkla gelsin oğluşlar
Yok bugün net şekilde gördük kordon değilDetaylıyı bekleyecek misin içinde hâlâ his var mı kızla ilgili![]()
Kızlar bu bebiş daha 40 günlük junoyu biz 4 ay kullanabilir miyiz acaba şüpheye düştüm![]()
Hayırlı uğurlu olsun ikimize de oğullarımız sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah ben çok mutluyum kendi adımaYok bugün net şekilde gördük kordon değil![]()
Kızlar kaça aldınız trendyoldan miBen de aldım gitti 0-4kirik beyazını teşekkürler sonrası yaz zaten sonrasında da mont giyer minişler artık o yüzden 0-4 aldim
239₺ canım migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Gri Fiyatı, Yorumları - TrendyolKızlar kaça aldınız trendyoldan mi
Amin canımOlur mu kadınlar kulübünün en yakışıklı erkekleri en güzel kızları biz deRabbim hepsini nazarlardan korusun
Tercih meselesi ama bu kundakları bir ben mi gereksiz görüyorum acaba ikizleri olan arkadaşım var oda dahil çevremde kimsede görmedin ben bi bunlara özenemedim
Annem kardeşimde kullanmıştı böyle tulumları kış bebesi olduğu için yumuş yumuş yatsın içindeTercih meselesi ama bu kundakları bir ben mi gereksiz görüyorum acaba ikizleri olan arkadaşım var oda dahil çevremde kimsede görmedin ben bi bunlara özenemedim