2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Iyiyim canm sen nasilsin🍓
Evet gecen hafta gittim canim şükür hersey yolunda 1 ay sonrasi icin seker yuklemesi yapilacak
Tetanoz 1.dozu da oldum 2.doz yine 1 ay sonra
Yine şükür ki agri vs olmadi kolumda
Ama asidan sonra 1.5 saat yuruyus yaptim o da etkili olmus olabilir🍀🍀
Şahane çok sevindim canım🌸🌸 darısı bizlere

Maalesef haftaya belli olacak. Kızlar günlerimi size anlatsam inanamazsınız. Ağlama, isyan etme, kabul etme, iyiye şartlanma, kötüye hazırlanma, kaldıramama, dua etme psikolojim o kadar kötü ki. O kadar zorlanıyorum ki. Allah kimseyi evladıyla sınamasın.
Allah yardımcın olsun canım sınavın büyüktü ama az kaldı insallah hayırlısıyla sonuçlanacak 🙏🏻🤲🏻🙏🏻🤲🏻

Canım Allah yardımcın olsun 🙏🏼 Allah’ın izniyle inşallah bu sınavı da atlatacaksınız. Bol dua et canım başka yapacak hiçbir şeyimiz yok. Her dua ettiğimde sana da ediyorum 🙏🏼 Kendine mukayyet olmaya çalış yavrunda etkilenmesin 🙏🏼 Rabbim gönlüne ferahlık versin canım seni çok iyi anlıyorum 🙏🏼
Benim küçük masumum. Hiçbir suçu yok. O kadar teşekkür ederim ki bana dua ettiğiniz için nasıl iyi geliyor bunları duymak bilseniz keşke elimden bişey gelse evladım için. Umarım haftaya bir mucize olur size yazarım ah ah kimse sınanmasın bunla. Yemin ederim bitirdi beni.

Benim küçük masumum. Hiçbir suçu yok. O kadar teşekkür ederim ki bana dua ettiğiniz için nasıl iyi geliyor bunları duymak bilseniz keşke elimden bişey gelse evladım için. Umarım haftaya bir mucize olur size yazarım ah ah kimse sınanmasın bunla. Yemin ederim bitirdi beni.
Amin rabbim kimseyi evladıysa sınamasın 🙏🏼 Haftaya güzel haberlerini bekliyorum inşallah çok çok güzel haberler alacağız 🙏🏼👼🏻

Çok şükür 😅 en azından arafta kalmak çok kötüydü
Zaman çok hızlı geçiyor sonbahar geldi bile doğuma çok az kaldı zaman çok çabuk geçiyor 🤭🙏🏻
Eşim diyor doğuma ne kadar kaldı işte 4,5 ay falan kalmıştır . Diyor ya etrafımdaki herkes sanki 2 yıl gebe kalıyor senin neden iki ay sürüyor 😀😀😅 yanındayım zaman çabuk geçiyor

IMG_8509.webp

Çok aradayım ya hangisi iyi diye 🥹 sen ne karar verdin dmlcm dmlcm

Maalesef haftaya belli olacak. Kızlar günlerimi size anlatsam inanamazsınız. Ağlama, isyan etme, kabul etme, iyiye şartlanma, kötüye hazırlanma, kaldıramama, dua etme psikolojim o kadar kötü ki. O kadar zorlanıyorum ki. Allah kimseyi evladıyla sınamasın.
Allah yardımcın olsun canım iyi düşün iyi olur inşallah

Güzel haberler gelecek canım şükürler olsun ultrason vs sapasağlam kuzumuzun 😍🙏🏻 içini ferah tut annesi sen ağlarken o da etkileniyormuş 🙏🏻 bol bol konuş minnosunla rahat hissetsin yerinde annesinin kuzusu

Kızlar geçen birilerimiz siveno almıştı dimi bebek deterjanı ve biberon temizleyici mi yanlış mi hatırlıyorum
Bi de sleepy alan da vardı dimi
Trednyol de ikincisi 1 tl indirimi var alalım mi 🤣

Herkes rahat nefes alabilir erkek olduğu kesinleşti 🫶🤣
Kordonu araya almış 10 dk uğraştık doktor kiz galiba bu kapatmış kendini kordonu almış dedi ben oynattım göbeği salladım kendimi bacakları açtı ortada küçük pipisi 😅 erkekk

Tüm değerleri uzunluk vs normal sağlıklı şükürler olsun tek odaklandığım Allah biliyor kalbi beyni oldu iyice inceledi
Kolestrol için gitmiştim ama çok inceledi bebeği iyice , kolestrol trigliserid herkeste çok yüksek çıkar hiç önemli değil dedi
Akıntım ve ağrım var onun için yarın alttan bakacak ağda yapamamıstım açamadım yarın gidicem enfeksiyon olabilir dedi 😔
Hayırlı olsunnnn 🙏🏻🧿 maşallah artık erkek annesi olduğuna göre erkek eşyalarına bakabilirsin 😍

Ne kadar kullandınız peki ben çalışabilirim yada dışarı çıkarken sağıp koyar mıyız acaba
Sütüm ilk 3 ay cok akiyordu aktif bi sekilde kullandim kullanmassam heryer süt oluyordu cok isime yaradi buzluga attm sezeryan olmustum hastaneye gidip geliyordum annem veriyordu sütü.birde gögüs uclarim fena yara olmustu 1 emzirdiysem 1 sagdigimi verdim iyilesene kadar.4.ayda sütüm azalmaya başladi kullanmayi kestim kizimda 5 ay anca emdi zaten.ama azalmazsa daha uzun süre kullanilir diye dusunuyorum.bence dogumdan sonra alınsa daha iyi olur ben sütüm geldikten sonra aldirdim bosuna almiş olmayayim diye.

Eşim diyor doğuma ne kadar kaldı işte 4,5 ay falan kalmıştır . Diyor ya etrafımdaki herkes sanki 2 yıl gebe kalıyor senin neden iki ay sürüyor 😀😀😅 yanındayım zaman çabuk geçiyor
Benimki tam tersi herkesin birden karnı büyüyüp doğuruyor sende hiçbir şey yok diyor 🤣

Back
X