2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar doktora gittim bugün enfeksiyonun yüksek dedi ilaç verdi. Geceleri burnum tıkanıyor. Soğuk mu acaba dedim üstümü kalın örtü ile örttüm bu sefer de boğazım ağrıyor başım ağrıyor. Eşim soğuk değil diyor çok zorlanıyorum
Kuzum enfeksiyona cok dikkat et hafife alma gecen pazar karin ve kasik agrisi sikayetiyle gittim ama nasil agriyo dinlendim gecmedi kanda enfeksiyon cikti benim o kadar agrin olmus ki rahim agzi kisalmis o da tehlikeli biliyosunuz hemen ni progestan igne ile serum yedim gecti. Antibiyotigim bugun bitiyor

Kuzum enfeksiyona cok dikkat et hafife alma gecen pazar karin ve kasik agrisi sikayetiyle gittim ama nasil agriyo dinlendim gecmedi kanda enfeksiyon cikti benim o kadar agrin olmus ki rahim agzi kisalmis o da tehlikeli biliyosunuz hemen ni progestan igne ile serum yedim gecti. Antibiyotigim bugun bitiyor
Benden sadece idrar tahlili aldı acil doktoru. Benim de çok yanmam ve ağrım vardı bunlara hangi doktor baktı ki?

Merhaba kızlar bebek için hastane çıkışı hangi marka aldiniz? İlk giydirerler ya 10lu buyuk olan. Kitikatede beğendim men iyimidir o firma?

Merhaba kızlar bebek için hastane çıkışı hangi marka aldiniz? İlk giydirerler ya 10lu buyuk olan. Kitikatede beğendim men iyimidir o firma?
Ben daha almadım ama tinylamb den almayı düşünüyorum. Kitikate de güzel.

Ben tinylamb aldım baya güzel duruyo yarın gelecek muhtemelen kalitesini de yazarım 🥰 kitikate de iyi diye biliyorum

Bu sabah acı gerçekle yüzleştim 😅 hiçbir alt pantolon, tayt vs hiçbirine giremiyorum
Karnımı çok sıkıyor
Bacaklarım kilo almadı sanıyordum taytlarım s beden alt bacağı sıktı ödem sanırım 🥹
Alışveriş yapmam lazım hayatta giyemiyorum olanları

Bu çantadan almıştı arkadaşım hem çantanın boş hali bile ağır hem de fermuarları çok çabuk bozuldu ve deri olduğu için askıları deforme oldu. Bebeği 6 aylık şuan çanta eskimiş hemen. Bende almayı düşünmüştüm sonra arkadaşımın çantasını görünce vazgeçtim.
Bence çantayı uzun süre kullanacağımız için para verilebilir ben biraz marka takıntılı olduğum skiphop Aldım 🙈
Kullanan birinin yorumunu öğrenmem iyi oldu şimdi skiphop bakıcam bakalım o nasıl 😂😂

Dün kuzenimin çantasını inceledim anne bebek oysho’nun kullanıyor kocaman iç haznesi bir sürü gözü var siyahı çok hoşuma gitti sanırım ondan alırım

Kızlar hepimize güzel alisverisler dilerim, ben dun gece hiç uyuyamadım aşırı midem yandı sadece yüksek ve sırtüstü yatınca biraz heder gibi oldu sağa sola döneyim deidm tekrar başladı gece 3 4 saat kaçtı bilmiyorum neyse yoğurt yedim vs soğuk su içtim biraz geçti gibi.

Sabah uyandığımda ise afedersiniz iç vulvam kaşınmaya başladı birazcık normal dışardan kasidim. 5 dk olmadı bı kabarıklık hissettim korktum gittim aynadan baktım iç dudak kısmı resmen cevizin yarışı buyuklugundeydi ve çok büyüktü çok belli oluyordu çok korktum araştırdım enfeksiyon falan yazıyordu yıkadım ılık suyla biraz geçti kaşıntı ama şişlik büyüklük hala duruyo doktora henüz yazmadım pazar günü diye size oldu mu önemli bişey mi geçer mi😢😢

Merhaba canım. @felicitays17 Seni mayıs transfer grubundan hatırlıyorum dimi? :) bence pazar fln boşver yaz doktoruna. Sağlık sonuçta bekletmeye gelmez.
Evet Mayıs grubundaydim canım doğru, şu an geciyo gibi ama bı panik oldum çok kötü bir görüntü kadın için ağladım resmen😢

Kullanan birinin yorumunu öğrenmem iyi oldu şimdi skiphop bakıcam bakalım o nasıl 😂😂
Ben resimdekini aldım. İçinde alt açması ve iki tanede küçük çantası var. Geniş baya. Bi arkadaşım bunun siyahını kullanıyor bebeği 16 aylık hala neredeyse ilk günkü gibi çantası. Bakalım bende pişman olmam diye düşünüyorum 😅

Eklentiler

• IMG_2137.webp
    IMG_2137.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_2218.webp
    IMG_2218.webp
    100,8 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_2219.webp
    IMG_2219.webp
    63,1 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_2220.webp
    IMG_2220.webp
    89,5 KB · Görüntüleme: 65
Dün kuzenimin çantasını inceledim anne bebek oysho’nun kullanıyor kocaman iç haznesi bir sürü gözü var siyahı çok hoşuma gitti sanırım ondan alırım
Evet oyshonun çantası da güzel. Ben sadece açık rengini görmüştüm çabuk kirlenir diye bakmadım o yüzden siyahı olduğunu bilmiyordum.

Back
X