2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Penti tayttan aldım ben de S beden aldım gayet güzel oldu karın kısmı şimdilik hafif bol. 1.64 59 kilo oldum şu an ona göre almayı düşünebilirsiniz siz de kumaşını sevdim ben penye gibi değil spor taytı kumaşı.

Gözlerim doldu mesajınızı okurken..Öyleymiş annelik hep zor derlerdi şimdiden sınanıyoruz işte..Aminnn

Rabbim kalbini ferahlatsin,tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin,acın çok zor ve çok taze hepimizin boğazı düğüm düğüm oldu belki de o kadar dünyaya dalmıştik daldığımız kuyudan çıkıp kaderin böyle bir cilvesi de var dedik bu son acın olsun insallah Rabbim bir daha yaşatmasın ne sana ne de hiçbirimize de sağlıcakla kal

Kızlar ben de son zamanlarda çok fazla yordum kendimi bebişimle dinlenmeye çok vaktimiz olmadı normalde gamsız bi insanımdır ama hareketlerini hissedemedikçe içim sıkıldı bi şey mi oldu eskiden daha hareketliydi diye düşünüp durdum kontrole kadar çok şükür bugün kontrolde her şeyi sağlam sıkıntısı yok diyince rahatladım yalnız plasentam aşağıdaymış çıkar o zamanla yukarıya şu an riskli bi durumun yok dedi doktorum ama kabız olmamak gerekiyomuş kızlar bilginiz olsun ıkınma vs yapmamalıymışız beslenmeme bi düzen çekicem bu yüzden

Ama o aylar hemen hemen ilkbahar yaza denk geliyor uzun kollu nasıl giydircemki o sıcakta
Bu yaşadığınız yere bağlı cinsiyete de erkek bebek daha iri oluyor sizin genetik faktorleriniz de etkili iri,kalıplı biri misiniz ya da minyon mu?şubat sonu gözüküyor doğum bende ama sezaryen ortalarında olur muhtemelen erken doğum vs olmazsa yaşadığım yer martta ısınıyor zaten şubat çıkınca kış da kalmıyor o yüzden 0-3aldim kışlık ve kalinlari. 3-6 yı daha baharlik gibi alacağım biraz da bebek kız diye 0-3 aldım kendim de minyonum eşim de aman aman uzun degil. kız anneleri bebeklerinin 0-3ayliklri daha uzun giydirdiklerini söylüyor ama erkek bebek bekleseydim ve eşim ve ben ortalamanın uzerinde olsaydik 3-6 alırdım hep sığmama ihtimali çok yuksek olurdu o zaman 0-3 lere

B
Bende hepsi burada da indirim vardı baybjorn aldım kızlar

Oyy onu verene kurban olurum eminim ki cok cok güzel bir melek o. Seni cennette bekliyor annesi . Allah gönlüne ferahlık versin canm benim Allah'ım yükünü hafifletsin . Her zman biz burdyız seni bekliyoruz
Resim konusunu gercekten bilmiyorum ama bi akrabam aynı şekilde 8 aylık doğum yapmıştı hemen cekmişti resmini

Çok iyi ben tanesine 300 vermiştim artış diye bi markadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…