- 2 Ekim 2022
- 1.218
- 998
- 53
- 29
Bende m l arasinda kaldim bakarim tesekkueler canimM aldım henüz gelmedi denemedim ama s olan farklı marka göbeğimi sıktı
sanırım hepımız aynıyız .Bende de durum aynı malesef elim hiçbir şey almaya gitmiyor
Büyük gelse bile ilerleyen haftalarda gireriz içine karnımız çok büyüyecekBende m l arasinda kaldim bakarim tesekkueler canim
Gözlerim doldu mesajınızı okurken..Öyleymiş annelik hep zor derlerdi şimdiden sınanıyoruz işte..AminnnCanımsın ya sımsıkı sarılasım geldi bu gelgitler hiç bitmeyecek ki annelik tam da böyle bir şey işte nazar değer diye yavrusunun yüzüne beğenerek bakmaktan bile sakınmak annelik, hep bir seyler olacak korkusuyla yasamak annelik, o korku hiç gecmese de buyudukce daha da alisiyorsun bu duyguyla yasamaya Rabbim korusun inşallah hepsini
Rabbim kalbini ferahlatsin,tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin,acın çok zor ve çok taze hepimizin boğazı düğüm düğüm oldu belki de o kadar dünyaya dalmıştik daldığımız kuyudan çıkıp kaderin böyle bir cilvesi de var dedik bu son acın olsun insallah Rabbim bir daha yaşatmasın ne sana ne de hiçbirimize de sağlıcakla kalDoğum gerçekleşti sanciyla, bal gibi bi oğlum oldu. Şimdi mezarına götürüyorum onu. Eli kolu upuzun yağız bir delikanlı olacakmış Yavuz'umm.. rabbim bir şekilde sabrını veriyor. Sanırım 4-5 cm acilmam oldu, kesesiyle birlikte düştü, kanama olmadan düştü. Kistik higroma olabileceğini söyledi doktor, kromozal bir bozukluk olduğunu düşünmüyorum dedi, ensede ödem birikmesiymis. Kızlar o kadar tatlı ki bebeklerimiz o kadar kucucuktu ki göbek bağı benimle o kadar ince ama bir o kadar da kalın. O kadar küçük bir bebek ki ama bir o kadar da büyük. Benim imtihanim buymuş, baş üstüne. Ne hissediyorum ne hissetmiyorum onu bile bilmiyorum. Kargodan aradılar, gelip alır mısınız diye heralde hastane takimi gelmiştir. Yanımda ailem var ona seviniyorum, mutlu olacak şeyler buluyorum. Sizce fotoğrafını çekmeli miyim, yoksa ona zulüm mu cektirmis olurum, rahatsız olur mu, ya da ben bu olayı geride bırakamam mi bilmiyorum. Allah hepimize saglikli hayırlı ahlaklı evlat nasip etsin. Sizi çok seviyorumhepiniz Allah'a emanet olun güzel hamilelik geçirin
Ama o aylar hemen hemen ilkbahar yaza denk geliyor uzun kollu nasıl giydircemki o sıcakta3-6 al büyük gelse bile giydirirsin 3-6 olan daha uzun gidiyor
Bu yaşadığınız yere bağlı cinsiyete de erkek bebek daha iri oluyor sizin genetik faktorleriniz de etkili iri,kalıplı biri misiniz ya da minyon mu?şubat sonu gözüküyor doğum bende ama sezaryen ortalarında olur muhtemelen erken doğum vs olmazsa yaşadığım yer martta ısınıyor zaten şubat çıkınca kış da kalmıyor o yüzden 0-3aldim kışlık ve kalinlari. 3-6 yı daha baharlik gibi alacağım biraz da bebek kız diye 0-3 aldım kendim de minyonum eşim de aman aman uzun degil. kız anneleri bebeklerinin 0-3ayliklri daha uzun giydirdiklerini söylüyor ama erkek bebek bekleseydim ve eşim ve ben ortalamanın uzerinde olsaydik 3-6 alırdım hep sığmama ihtimali çok yuksek olurdu o zaman 0-3 lereAma o aylar hemen hemen ilkbahar yaza denk geliyor uzun kollu nasıl giydircemki o sıcakta
Bende hepsi burada da indirim vardı baybjorn aldım kızlarKızlar ana kucağı pierre cardin aldım dün hemde şok bir fiyata aldım 900 tl civilden aldım bir kontröl edin civil mağazalarını
en kötü 1400 civarı piyasa fiyatları aldığım mağazada bir siyah bir bu renk vardı bunu tercih ettim alacaklara duyurulur.
kumaşı ve kalitesi çok güzel
Eki Görüntüle 3303498
Oyy onu verene kurban olurum eminim ki cok cok güzel bir melek o. Seni cennette bekliyor annesi . Allah gönlüne ferahlık versin canm benim Allah'ım yükünü hafifletsin . Her zman biz burdyız seni bekliyoruzDoğum gerçekleşti sanciyla, bal gibi bi oğlum oldu. Şimdi mezarına götürüyorum onu. Eli kolu upuzun yağız bir delikanlı olacakmış Yavuz'umm.. rabbim bir şekilde sabrını veriyor. Sanırım 4-5 cm acilmam oldu, kesesiyle birlikte düştü, kanama olmadan düştü. Kistik higroma olabileceğini söyledi doktor, kromozal bir bozukluk olduğunu düşünmüyorum dedi, ensede ödem birikmesiymis. Kızlar o kadar tatlı ki bebeklerimiz o kadar kucucuktu ki göbek bağı benimle o kadar ince ama bir o kadar da kalın. O kadar küçük bir bebek ki ama bir o kadar da büyük. Benim imtihanim buymuş, baş üstüne. Ne hissediyorum ne hissetmiyorum onu bile bilmiyorum. Kargodan aradılar, gelip alır mısınız diye heralde hastane takimi gelmiştir. Yanımda ailem var ona seviniyorum, mutlu olacak şeyler buluyorum. Sizce fotoğrafını çekmeli miyim, yoksa ona zulüm mu cektirmis olurum, rahatsız olur mu, ya da ben bu olayı geride bırakamam mi bilmiyorum. Allah hepimize saglikli hayırlı ahlaklı evlat nasip etsin. Sizi çok seviyorumhepiniz Allah'a emanet olun güzel hamilelik geçirin
Ben hiç almadimBen hızla kilo almaya devam ediyorum nedem böyle oluyo ya(
Çok iyi ben tanesine 300 vermiştim artış diye bi markadanPenti de bir alana bir bedava hamile taytı aldım çok memnun kalmışlar her giyen söylüyor lazım olacak bilginiz olsun
Siyah Yüksek Bel Hamile Taytı PH8TC8Y220SK-SH1 - Siyah - Penti
Siyah Yüksek Bel Hamile Taytı PH8TC8Y220SK-SH1 - Siyah ürünü Penti`de. Siyah Yüksek Bel Hamile Taytı PH8TC8Y220SK-SH1 - Siyah ürününe benzer birbirinden kalite ürünleri penti.com adresinden hızlıca satın alabilirsiniz.www.penti.com
Ben de o markadan aldım ve karnımı sıkıyorÇok iyi ben tanesine 300 vermiştim artış diye bi markadan
Ay ben 3 kilo aldım resmen ya ve 1 2 haftada falan aldımAma ben kglu hamile kaldım.belki ondandir
Bende sizdenimÇok iyi ben tanesine 300 vermiştim artış diye bi markadan
Öyle mi geldi bende daha deneyemedim bi deneyeyimBen de o markadan aldım ve karnımı sıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?