2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Başınız sağolsun canım allah sizlere sabırlar versin çok üzüldüm gerçekten ne yazacağımı ne söyleyeceğimi bilemiyorum, Allahım bir daha yaşatmasın böyle acıları

Kızlar tulum bakıyorum ama kaç aylık alsam bilemedim 0-3 alsam 3 ay çabuk geçip gidicek kalıcak öyle 3-6 alsam yaza denk geliyorum kaç alsam bilemedm

Ben çok etkileniyorum böyle durumlardan artık gebeliğin ortalarına geldik insan daha çok bağlanıyor bebeğine dün üyeliği pasifleştirmeyi bile düşündüm belki yaparım bilmiyorum

Kızlar tulum bakıyorum ama kaç aylık alsam bilemedim 0-3 alsam 3 ay çabuk geçip gidicek kalıcak öyle 3-6 alsam yaza denk geliyorum kaç alsam bilemedm
3-6 al büyük gelse bile giydirirsin 3-6 olan daha uzun gidiyor

Kızlar etkilenmeyin okuduklarınızdan olabilir aslında hepsi tecrübe en azından bilgimiz oluyor bilinçli oluyoruz çoğumuz eskilerin efsaneleri ile büyüdük şimdikiler neydi derler eskiden tuvalette düşürürdük bebekleri diyen çok gördüm teyzelerden olumsuz düşünmeyin sağlıkla ilerlesin her şey.
Bu psikolojik durumlar hormondan da oluyor kaç gündür var bende fena halde içim sıkılıyor eşimle de kötüyüz bozuştuk herkesle fenayım

Benimde kaybım var ve böyle şeyleri okudukça çok etkileniyorum. Dün çok üzüldüm hareketlerini hissetmedim gibi oldu doppler ile kalp atışlarını dinledim. İnsallah sağ salim alırız kucağımıza

Her gün ben de bakıyorum hep sağ tarafımda atıyor kalbi ya bizim göbek kendiliğinden atmaz dimi kalptir o yani rahim bölgesinde bizim kalp atışımız olmaz dimi soramadım sanırım tam ama

Bende dün akşam kötü oldum yemek bile yiyemedim yemeyince de hareketlenmedi tabi üstün misafirliğe gittik direk söyledim enerjim düşük biraz kimseyle ilgisi yok haberiniz olsun baştan diye birşeyler yiyince hareketlerini hissettim tekrar modum yükseldi biraz

Tatlı yiyip sola dönerek yat o sıra hareket ediyorlar benim ki vuruyor direkt dön böyle rahatsızım diye sinir oluyor

Allah size ve eşinize sabır versin en hayırlı ve sağlıklı şekilde tekrar anne olmayı nasip etsin inşallah

Her gün ben de bakıyorum hep sağ tarafımda atıyor kalbi ya bizim göbek kendiliğinden atmaz dimi kalptir o yani rahim bölgesinde bizim kalp atışımız olmaz dimi soramadım sanırım tam ama
Karindan kendi kalp atışını duyabilirsin ama bebeğin kalp atışı olduğunu anlarsın çok hızlı atıyor

Penti de bir alana bir bedava hamile taytı aldım çok memnun kalmışlar her giyen söylüyor lazım olacak bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…