- 8 Mart 2023
- 236
- 395
- 33
- 32
Başınız sağolsun canım allah sizlere sabırlar versinDoğum gerçekleşti sanciyla, bal gibi bi oğlum oldu. Şimdi mezarına götürüyorum onu. Eli kolu upuzun yağız bir delikanlı olacakmış Yavuz'umm.. rabbim bir şekilde sabrını veriyor. Sanırım 4-5 cm acilmam oldu, kesesiyle birlikte düştü, kanama olmadan düştü. Kistik higroma olabileceğini söyledi doktor, kromozal bir bozukluk olduğunu düşünmüyorum dedi, ensede ödem birikmesiymis. Kızlar o kadar tatlı ki bebeklerimiz o kadar kucucuktu ki göbek bağı benimle o kadar ince ama bir o kadar da kalın. O kadar küçük bir bebek ki ama bir o kadar da büyük. Benim imtihanim buymuş, baş üstüne. Ne hissediyorum ne hissetmiyorum onu bile bilmiyorum. Kargodan aradılar, gelip alır mısınız diye heralde hastane takimi gelmiştir. Yanımda ailem var ona seviniyorum, mutlu olacak şeyler buluyorum. Sizce fotoğrafını çekmeli miyim, yoksa ona zulüm mu cektirmis olurum, rahatsız olur mu, ya da ben bu olayı geride bırakamam mi bilmiyorum. Allah hepimize saglikli hayırlı ahlaklı evlat nasip etsin. Sizi çok seviyorumhepiniz Allah'a emanet olun güzel hamilelik geçirin
Benimki de geç döllenme ve erkek
Benimde okuduğum şeylerden etkilendim hiçbir şey almasam mı diyorum moralim çok bozukBugün nasılsınız kızlar pek keyfim yok benim
Bende dün akşamdan beri çok kötüyüm canım çok sıkıldı son durumdan dolayıBugün nasılsınız kızlar pek keyfim yok benim
Benimde pek keyfim yok hormonlardan mı nedir bilemiyorum hiç enerjim yok.Bugün nasılsınız kızlar pek keyfim yok benim
Bende çok etkilendim alışveriş listesi çıkarmıştım eşimi darliyodum iki gündür çıkalım artık diye seslenmiyorum artıkBenimde okuduğum şeylerden etkilendim hiçbir şey almasam mı diyorum moralim çok bozuk
Bende de durum aynı malesef elim hiçbir şey almaya gitmiyorBende çok etkilendim alışveriş listesi çıkarmıştım eşimi darliyodum iki gündür çıkalım artık diye seslenmiyorum artık
3-6 al büyük gelse bile giydirirsin 3-6 olan daha uzun gidiyorKızlar tulum bakıyorum ama kaç aylık alsam bilemedim 0-3 alsam 3 ay çabuk geçip gidicek kalıcak öyle 3-6 alsam yaza denk geliyorum kaç alsam bilemedm
Benimde kaybım var ve böyle şeyleri okudukça çok etkileniyorum. Dün çok üzüldüm hareketlerini hissetmedim gibi oldu doppler ile kalp atışlarını dinledim. İnsallah sağ salim alırız kucağımızaKızlar etkilenmeyin okuduklarınızdan olabilir aslında hepsi tecrübe en azından bilgimiz oluyor bilinçli oluyoruz çoğumuz eskilerin efsaneleri ile büyüdük şimdikiler neydi derler eskiden tuvalette düşürürdük bebekleri diyen çok gördüm teyzelerdenolumsuz düşünmeyin sağlıkla ilerlesin her şey.
Bu psikolojik durumlar hormondan da oluyor kaç gündür var bende fena halde içim sıkılıyor eşimle de kötüyüz bozuştuk herkesle fenayım
Her gün ben de bakıyorum hep sağ tarafımda atıyor kalbi ya bizim göbek kendiliğinden atmaz dimi kalptir oBenimde kaybım var ve böyle şeyleri okudukça çok etkileniyorum. Dün çok üzüldüm hareketlerini hissetmedim gibi oldu doppler ile kalp atışlarını dinledim. İnsallah sağ salim alırız kucağımıza
Bende dün akşam kötü oldum yemek bile yiyemedim yemeyince de hareketlenmedi tabi üstün misafirliğe gittik direk söyledim enerjim düşük biraz kimseyle ilgisi yok haberiniz olsun baştan diye birşeyler yiyince hareketlerini hissettim tekrar modum yükseldi birazBenimde kaybım var ve böyle şeyleri okudukça çok etkileniyorum. Dün çok üzüldüm hareketlerini hissetmedim gibi oldu doppler ile kalp atışlarını dinledim. İnsallah sağ salim alırız kucağımıza
Tatlı yiyip sola dönerek yat o sıra hareket ediyorlar benim ki vuruyor direkt dön böyle rahatsızım diye sinir oluyorBende dün akşam kötü oldum yemek bile yiyemedim yemeyince de hareketlenmedi tabi üstün misafirliğe gittik direk söyledim enerjim düşük biraz kimseyle ilgisi yok haberiniz olsun baştan diye birşeyler yiyince hareketlerini hissettim tekrar modum yükseldi biraz
Allah size ve eşinize sabır versinDoğum gerçekleşti sanciyla, bal gibi bi oğlum oldu. Şimdi mezarına götürüyorum onu. Eli kolu upuzun yağız bir delikanlı olacakmış Yavuz'umm.. rabbim bir şekilde sabrını veriyor. Sanırım 4-5 cm acilmam oldu, kesesiyle birlikte düştü, kanama olmadan düştü. Kistik higroma olabileceğini söyledi doktor, kromozal bir bozukluk olduğunu düşünmüyorum dedi, ensede ödem birikmesiymis. Kızlar o kadar tatlı ki bebeklerimiz o kadar kucucuktu ki göbek bağı benimle o kadar ince ama bir o kadar da kalın. O kadar küçük bir bebek ki ama bir o kadar da büyük. Benim imtihanim buymuş, baş üstüne. Ne hissediyorum ne hissetmiyorum onu bile bilmiyorum. Kargodan aradılar, gelip alır mısınız diye heralde hastane takimi gelmiştir. Yanımda ailem var ona seviniyorum, mutlu olacak şeyler buluyorum. Sizce fotoğrafını çekmeli miyim, yoksa ona zulüm mu cektirmis olurum, rahatsız olur mu, ya da ben bu olayı geride bırakamam mi bilmiyorum. Allah hepimize saglikli hayırlı ahlaklı evlat nasip etsin. Sizi çok seviyorumhepiniz Allah'a emanet olun güzel hamilelik geçirin
Karindan kendi kalp atışını duyabilirsin ama bebeğin kalp atışı olduğunu anlarsın çok hızlı atıyorHer gün ben de bakıyorum hep sağ tarafımda atıyor kalbi ya bizim göbek kendiliğinden atmaz dimi kalptir oyani rahim bölgesinde bizim kalp atışımız olmaz dimi soramadım sanırım tam ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?