2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Dün hepimiz kötü olduk anlaşılan

Hangi bedeni aldın canım bende almak istiyorum ama beden konusunda kararsızım

Bende tayt takip ediyordum iyi oldu haber verdiğin

Gebeliğimin başından beri hep dua ediyorum Allah'a sığınıyorum verende o alanda o diye.Hareketlerini hissedince böyle mutlu oluyorum geri korkuyorum şımarma diyorum kendi kendime her hareketinde şükrediyorum.Başından beri kusmalarım ağrılarım olsun zor bir gebelik oldu benim için dün de belim tutuldu ama şikayet etmekten Allah'a sığınıyorum o kadar tuhafım ki Başından beri sevincimi tam anlamıyla yaşayamadım bilmiyorum

Benimde keyfim yok belim.cok.agriyi diyordum.ya ustune grip boğaz şişmesi sabahı sabah ettim bir lokma zorla yedim bu saatte ben de liste yapmıştım.alisveris için hepsini çıkardım listeden

Eşimi ise yollamadım sen yoldayken ben hastayım bebeğe bisi olursa diye evden migrende girdi kör olası

Ben geçen gün penti'ye girdiğimde gördüm bunu malı pek iyi gelmedi bana naylon gibi rahatsız edecek sanki külotlu çorap gibi falan

Kizlar herkes acimiza ortak oldu Allah razı olsun ama tecrübelerimi paylaşmak adına birisi aratır vs diye yazdım, acimi paylaştım sizinle. Ama bu benim başıma geldi, zaten üzüntülüyüm. Siz de uzulunce daha kötü oldum. Burda mutlu hüzünlü binlerce haber okuyoruz. Eminim şöyle bir hamilelik kaybı diye aratsak milyon tane konu buluruz. Her hamilelik kendine özel. Nolur kendinizi strese sokmayın. Bebeğiniz sağlıklı ve sizinle. Benim bebeğimin gitmesi ve benim bunları yasamam gerekiyordu ve yaşandı. Hayatın, anın tadını çıkartın. Ben ense kalınlığı vs dediğinde de uzulmemistim öyle doğarsa da evladimdir sağlıksız olursa da diye. Keyfinize bakın bosverin lütfen

Sinanma dünyası bir şekilde sınavdır geçiriyoruz tez zamanda hersey gönlünce olsun canm

Kaç beden aldım canım acaba kalıbı nasıl

Hep birlikte geçiyoruz ya sürecimizi birimizden birine birsey olsa çok etkileniyoruz bu çok normal birde bizim için üzülme Rabbim gönlüne ferahlık versin

Evet kızlar bende etkilendim amma yalnız burdan degil imternetde son günler karşıma kötü kötü şeyler çıkıyor ondanda etkileniyorum. Geçen ruyamda görüyorum ki detaylida bebegin kalbinde bisey var dediler uyanıp ne kadar ağladım o kadar korkuyorumki. Bende öncedne kayip yaşafım 8haftalik kurtaj yıkılmıştım dün bebegini kaybedenleri doguranları okuyunca aslında ben bişey yaşmamışım ki dedim kendi kendime. Bizim daha haftamız az 38-39-40 haftasında bebegini kaybedenler oluyor onları düşünüp kahr oluyorum. Allah kısmetimizde neyse onu yazar yaşarız her günümüze şükr edip yinede dua edelim sağlıcakla bebegimizi kucagimiza alalım inşallah

Ben de iyi hissetmiyorum dünden beri de üzüldüm ailevi sıkıntılarımız da var bugünlerde hiç keyfim yok, bu hamilelik daha zor geçiyor.Hergün başka sıkıntılar çıkıyor, dün kasılma oldu demiştim bugün tekrar oldu sabah ve öğleden sonra 2 kere, doktorumla konuştum birkaç kere olabilir dedi, düzenli olursa haber ver dediizin aldım evde dinleniyorum

Sen canını sıkma canım. Biz bir birimiz için burdayız. Hepimizin iyi kötü günlerini derinden yaşıyoruz. Çünki öyle donemdeyizki acısıyla tatlısıyla hepimizin başına gele bilir. Bizimde böyle şeyleri öğrenmemiz bizim için bir bilgi. Kötü yönde zaten Rahatsız olan okumaz hesablnı dondurup gider iyi oldugu zaman gelir

Canımsın ya sımsıkı sarılasım geldi bu gelgitler hiç bitmeyecek ki annelik tam da böyle bir şey işte nazar değer diye yavrusunun yüzüne beğenerek bakmaktan bile sakınmak annelik, hep bir seyler olacak korkusuyla yasamak annelik, o korku hiç gecmese de buyudukce daha da alisiyorsun bu duyguyla yasamaya Rabbim korusun inşallah hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…