2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Benimde çok küçüktü göğüslerim gebelikten sonra büyümeye başladı sarı geldi baya belki de normaldir sonraki muyanemde soracağım inşallah

Yemek yedikten sonra ağızdaki o tatsızlık hala gitmedi ya sizde durumlar ne alemde 18.haftaya giriyorum hala geçmediiiii, bulantı yapıyor

Benimde çok küçüktü göğüslerim gebelikten sonra büyümeye başladı sarı geldi baya belki de normaldir sonraki muyanemde soracağım inşallah
Arkadaşımın randevusu vardı 21 haftalık hamile sormasını rica ettim doktor normal ama çıkması için gögsünüzü çok sıkmayın demiş

Amerika vizesi Avrupa gibi değil , oradaki tanıdığın hiç bir faydası olmuyor. Öyle davetiye falan da yok. Bi kolaylığı olmadı yani ablamın
Biliyorum ya çok zorluyorlar maalesef. Şanslısınız o zaman. Ne zaman almıştınız? Biz de kasımda görüşmeye gideceğiz vize için o yüzden merak ettim.

Ne kadar fiyat verdiler acaba bir de sezaryen seçimi var mı?
Normal doğum maliyeti 2000 $, sezaryen doğum 2200 $. Evet doğum şekli sizin seçiminize bağlı ama tabi sağlık nedenlerinden dolayı sezaryen yapmak zorunda kalınırsa o farklı bür durum. Onun dışında epidural isterseniz o da ekstraymış.

Evet bende meraktan sıkıyorum ama fena acıyor
Birde o sarı sıvı çok sağlıklıymış öyle demiş
Bende okudum nette ilk gelen sarı sıvı bebeğe çok faydalı diye ama karnımda henüz şuan yapicak bişi yok Rabbim sağlıklı sıhhatli emzirdiğimiz günleri de nasip etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…