- 25 Şubat 2022
- 1.264
- 1.346
- 63
- 26
Benimde çok küçüktü göğüslerim gebelikten sonra büyümeye başladıSarımı geliyor beyazmı
Benden gelen sarı Hatta benim gögsüm çok küçüktü gögüs ucumda yoktu nerdeyse şimdi gögüs ucumda büyüdü südyenimdede sarı lekeler yapıyor
Önceki gebeliğimdede olmuştu zaten süt kanalları bu haftalarda süt salgılamaya başlıyormus ondan oluyor
Anladımm inşallah normaldir . teşekkürlerÇok normal canım benim de 1-2 ay önce gelmişti önceki gebeliğimde de geliyordu.
Peki doğumdan sonra emzirmeniz nasıl oldu kolaylık yaşadınız mı gebelikte de geldiği için ?Çok normal canım benim de 1-2 ay önce gelmişti önceki gebeliğimde de geliyordu.
Aynen ben 2 sene emzirdim. Maşallah sütüm iyi gelmişti.Peki doğumdan sonra emzirmeniz nasıl oldu kolaylık yaşadınız mı gebelikte de geldiği için ?
Bizde de eşim üşüyor ama beni sürekli sıcak basıyor terliyorumKuşadası akşam ve gece fena olmaya başladı özellikle geceleri üşüyorum ekstradan , gündüz şort tişört
Arkadaşımın randevusu vardı 21 haftalık hamile sormasını rica ettim doktor normal ama çıkması için gögsünüzü çok sıkmayın demişBenimde çok küçüktü göğüslerim gebelikten sonra büyümeye başladısarı geldi baya belki de normaldir sonraki muyanemde soracağım inşallah
Ben böyle bir şey yaşamadım ama arkadaşımda olmuştu doktoru normal demişti.Kızlar göğsünden süt gelen oldu mu ? Bu haftalarda normal mi sizce
Hayır aracı yok hastaneyle mailleşiyoruz evi de airbnb’den kiralayacağız.Siz aracı firmayla mı gideceksiniz ?
Ablanızdan dolayı kolay olmuştur vize alması değil mi?Evet turist vizemiz var.
Ne kadar fiyat verdiler acaba bir de sezaryen seçimi var mı?Hayır aracı yok hastaneyle mailleşiyoruz evi de airbnb’den kiralayacağız.
Amerika vizesi Avrupa gibi değil , oradaki tanıdığın hiç bir faydası olmuyor. Öyle davetiye falan da yok. Bi kolaylığı olmadı yani ablamınAblanızdan dolayı kolay olmuştur vize alması değil mi?
Maşallah maşallahAynen ben 2 sene emzirdim. Maşallah sütüm iyi gelmişti.
Yaa teşekkür ederim canımArkadaşımın randevusu vardı 21 haftalık hamile sormasını rica ettim doktor normal ama çıkması için gögsünüzü çok sıkmayın demiş
Biliyorum ya çok zorluyorlar maalesef. Şanslısınız o zaman. Ne zaman almıştınız? Biz de kasımda görüşmeye gideceğiz vize için o yüzden merak ettim.Amerika vizesi Avrupa gibi değil , oradaki tanıdığın hiç bir faydası olmuyor. Öyle davetiye falan da yok. Bi kolaylığı olmadı yani ablamın
Evet bende meraktan sıkıyorum ama fena acıyorYaa teşekkür ederim canımzaten sıkmam ya acıyor
Normal doğum maliyeti 2000 $, sezaryen doğum 2200 $. Evet doğum şekli sizin seçiminize bağlı ama tabi sağlık nedenlerinden dolayı sezaryen yapmak zorunda kalınırsa o farklı bür durum. Onun dışında epidural isterseniz o da ekstraymış.Ne kadar fiyat verdiler acaba bir de sezaryen seçimi var mı?
San franciscoda doğum fiyatları nasıl acaba?Amerika vizesi Avrupa gibi değil , oradaki tanıdığın hiç bir faydası olmuyor. Öyle davetiye falan da yok. Bi kolaylığı olmadı yani ablamın
Bende okudum nette ilk gelen sarı sıvı bebeğe çok faydalı diye ama karnımda henüz şuan yapicak bişi yokEvet bende meraktan sıkıyorum ama fena acıyor
Birde o sarı sıvı çok sağlıklıymış öyle demiş
AminCanım hemen kötü düşünme dur doktorlar kendi aralarından bir konuşsun. Hemen en kötüsünü düşünüyoruz biliyorum ama yıpratma kendini Allahım bebeğini sana bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?