2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
çookk geçmiş olsun ama bence de evhamlanma canım şu an dualarını eksik etmemeye çalış bakalım doktorlar ne diyecekler doğması gereken çocuğa hiçbir şey olmaz Allahın izniyle
Pazartesi bekliyorum başka doktorlara da randevu aldım onlarada gitcem

Baktılar sonra perinatoloji ye yönlendirdiler tüm doktorlar basimda toplandı muayene ettiler hiç olumlu konuşmuyorlar
Canım yarın mı kalp doktoru görecek dualarımız seninle güzel haberler gelecek inşallah bol bol dua et Allahım annesine ailesine bağışlasın insallah kuzunu

Ah canım bende aynı şeyle gittim aklıma bile gelmedi o an cinsiyet ne kadar önemsizmiş diyorsun dimi rabbim bebeğini sana bağışlasın benimde bebeğimin kalbinde delikler var ikimizdw inşallah sağlıkşa kavuşuruz

İsmi hazır olan yok mu kızlar diğer gruplarda hep isimler de yazılmış boş kaldı isim bölümümüz

Tam da babasıyla oturduk isim araştırıyoduk kuzum tam babası Güneş İpek nasıl dedi bizimki tekme attı bu bi işaret gibi de geldi ay bilemedimm
Güneş ismine bayılıyorum bence Güneş İpek güzel tekmeyi de atmış sevdim anniş ben diye

İsmi hazır olan yok mu kızlar diğer gruplarda hep isimler de yazılmış boş kaldı isim bölümümüz
Ayy bir isme çok yoğunlaştık sanırım o olacak ama buraya yazamıyorum söylemeyi çok isterdim ama isim çok bilindik bir isim değil ve yazarsam sitede çok fazla tanıdığım var konuya denk gelen olursa ifşa olurum ben onları biliyorum da onlar beni bilmiyor

Biliyorum ya çok zorluyorlar maalesef. Şanslısınız o zaman. Ne zaman almıştınız? Biz de kasımda görüşmeye gideceğiz vize için o yüzden merak ettim.
Bence çok zor değil ya Amerika vizesi , bana schengen daha zor geliyor. Ben ortaokulda bi kampa gitmiştim ilk o zaman almıştım 10 yıllık vize ondan sonra yenileme olduğu için zaten sıkıntı çıkmadı ikinci 10 yıllık vizemi de 2 sene önce aldım. Eşime de 2021 Kasım ayında aldık , ilk defa yurtdışına çıkacak olmasına rağmen onda da bi sıkıntı çıkmadı hiç 10 yıllık verdiler direk.

Güneş ismine bayılıyorum bence Güneş İpek güzel tekmeyi de atmış sevdim anniş ben diye
Yaa ben de İpek ismine taktım garip bi şekilde yanına da başka isimler düşünüyodum böyle tam istediğim uyum olmadı gibi sanki ama bebişim cidden sevdiysee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…