Pazartesi bekliyorum başka doktorlara da randevu aldım onlarada gitcemçookk geçmiş olsun ama bence de evhamlanma canım şu an dualarını eksik etmemeye çalış bakalım doktorlar ne diyecekler doğması gereken çocuğa hiçbir şey olmaz Allahın izniyle
Baktılar sonra perinatoloji ye yönlendirdiler tüm doktorlar basimda toplandı muayene ettiler hiç olumlu konuşmuyorlarDetaylı ultrasonla baktılar mı canıminsallah güzel haberler alırız hemen olumsuz şeyleri dillendirme
İnşallah öyle olurKuzucum sakin ol öncelikle beni gör ağla ağla mahvoldum korktuğum şey olmadı sakın ümitsiz kalma hocalar bir baksın belki çözülebilir bir durumdur
İnşallah ya güzel haberlere ihtiyacım varÇok geçmiş olsun kalp doktorları bakar ve birşry yok derler inşallah
Allah razı olsun inşallah dua edinCanım sakin ol lütfenRabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah endişe edilecek bir durum olmaz
İnşallah öyledirVazgeçme belki anne karnında ameliyat ile iyileşek bir şey
Canım yarın mı kalp doktoru görecekBaktılar sonra perinatoloji ye yönlendirdiler tüm doktorlar basimda toplandı muayene ettiler hiç olumlu konuşmuyorlar
Rabbım hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah canımAllah razı olsun inşallah dua edin
Canım nasıl geçti aklım sende inşallah çok güzel haberlerle gelirsinYarın perinatoloji randevum.var.simdilik başka bulgu yok
Ah canım bende aynı şeyle gittim aklıma bile gelmedi o an cinsiyet ne kadar önemsizmiş diyorsun dimi rabbim bebeğini sana bağışlasın benimde bebeğimin kalbinde delikler var ikimizdw inşallah sağlıkşa kavuşuruzKızlar çok kötü bir şey oldu doktora gittim cinsiyet öğrenmeye sonra bebeğin kalbinde odacık çıkmış oda akciğerini ve damarlarını etkiliyor hava alamıyor bu yüzden büyük ihtimalle gebeliği sonlandırma kararı alacaklar ben çok kötü oldumperinatoloji bölümü doktorları birleştiler kalp doktorları da bakacak
İnşallah güzel haberler alırsınız Allah içinize ferahlık versin aminPazartesi bekliyorum başka doktorlara da randevu aldım onlarada gitcem
Tam da babasıyla oturduk isim araştırıyoduk kuzumİsmi hazır olan yok mu kızlar diğer gruplarda hep isimler de yazılmışboş kaldı isim bölümümüz
Güneş ismine bayılıyorumTam da babasıyla oturduk isim araştırıyoduk kuzumtam babası Güneş İpek nasıl dedi bizimki tekme attı bu bi işaret gibi de geldi ay bilemedimm
Ayy bir isme çok yoğunlaştık sanırım o olacak ama buraya yazamıyorumİsmi hazır olan yok mu kızlar diğer gruplarda hep isimler de yazılmışboş kaldı isim bölümümüz
Bence çok zor değil ya Amerika vizesi , bana schengen daha zor geliyor. Ben ortaokulda bi kampa gitmiştim ilk o zaman almıştım 10 yıllık vize ondan sonra yenileme olduğu için zaten sıkıntı çıkmadı ikinci 10 yıllık vizemi de 2 sene önce aldım. Eşime de 2021 Kasım ayında aldık , ilk defa yurtdışına çıkacak olmasına rağmen onda da bi sıkıntı çıkmadı hiç 10 yıllık verdiler direk.Biliyorum ya çok zorluyorlar maalesef. Şanslısınız o zaman. Ne zaman almıştınız? Biz de kasımda görüşmeye gideceğiz vize için o yüzden merak ettim.
Valla hiç konuşmadık daha fiyatlarıSan franciscoda doğum fiyatları nasıl acaba?
Yaa ben de İpek ismine taktım garip bi şekilde yanına da başka isimler düşünüyodum böyle tam istediğim uyum olmadı gibi sanki ama bebişim cidden sevdiyseeGüneş ismine bayılıyorumbence Güneş İpek güzel tekmeyi de atmış sevdim anniş ben diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?