- 17 Ağustos 2023
- 706
- 746
- 23
çookk geçmiş olsun ama bence de evhamlanma canım şu an dualarını eksik etmemeye çalış bakalım doktorlar ne diyecekler doğması gereken çocuğa hiçbir şey olmaz Allahın izniyleKızlar çok kötü bir şey oldu doktora gittim cinsiyet öğrenmeye sonra bebeğin kalbinde odacık çıkmış oda akciğerini ve damarlarını etkiliyor hava alamıyor bu yüzden büyük ihtimalle gebeliği sonlandırma kararı alacaklar ben çok kötü oldumperinatoloji bölümü doktorları birleştiler kalp doktorları da bakacak
Detaylı ultrasonla baktılar mı canımKızlar çok kötü bir şey oldu doktora gittim cinsiyet öğrenmeye sonra bebeğin kalbinde odacık çıkmış oda akciğerini ve damarlarını etkiliyor hava alamıyor bu yüzden büyük ihtimalle gebeliği sonlandırma kararı alacaklar ben çok kötü oldumperinatoloji bölümü doktorları birleştiler kalp doktorları da bakacak
Kuzucum sakin ol öncelikle beni gör ağla ağla mahvoldum korktuğum şey olmadı sakın ümitsiz kalma hocalar bir baksın belki çözülebilir bir durumdurKızlar çok kötü bir şey oldu doktora gittim cinsiyet öğrenmeye sonra bebeğin kalbinde odacık çıkmış oda akciğerini ve damarlarını etkiliyor hava alamıyor bu yüzden büyük ihtimalle gebeliği sonlandırma kararı alacaklar ben çok kötü oldumperinatoloji bölümü doktorları birleştiler kalp doktorları da bakacak
Canım bizde ekim 15ten sonra gelmek istiyoruz tatile nasıl olur denize girilir mi o zamanlarKeske cikarsak yaniyoruz antalyadahala klima calistiyorum yaniyor evin ici
Çok geçmiş olsun kalp doktorları bakar ve birşry yok derler inşallahKızlar çok kötü bir şey oldu doktora gittim cinsiyet öğrenmeye sonra bebeğin kalbinde odacık çıkmış oda akciğerini ve damarlarını etkiliyor hava alamıyor bu yüzden büyük ihtimalle gebeliği sonlandırma kararı alacaklar ben çok kötü oldumperinatoloji bölümü doktorları birleştiler kalp doktorları da bakacak
Canım sakin ol lütfenKızlar çok kötü bir şey oldu doktora gittim cinsiyet öğrenmeye sonra bebeğin kalbinde odacık çıkmış oda akciğerini ve damarlarını etkiliyor hava alamıyor bu yüzden büyük ihtimalle gebeliği sonlandırma kararı alacaklar ben çok kötü oldumperinatoloji bölümü doktorları birleştiler kalp doktorları da bakacak
Vazgeçme belki anne karnında ameliyat ile iyileşek bir şeyKızlar çok kötü bir şey oldu doktora gittim cinsiyet öğrenmeye sonra bebeğin kalbinde odacık çıkmış oda akciğerini ve damarlarını etkiliyor hava alamıyor bu yüzden büyük ihtimalle gebeliği sonlandırma kararı alacaklar ben çok kötü oldumperinatoloji bölümü doktorları birleştiler kalp doktorları da bakacak
Benim bildiğim oksitosin hormonu süt gelmesine yardım eder ama doğuma da yardım eden hormonKızlar göğsünden süt gelen oldu mu ? Bu haftalarda normal mi sizce
Ben varım canım süt değilde böyle südyenimde sarı lekeler olusmus minik minikKızlar göğsünden süt gelen oldu mu ? Bu haftalarda normal mi sizce
Sabah göğüslerim ağrıyordu bir bakayım dedim öylesine.Uçları çatlamış baya görebilmek için hafifçe ucundan tutarak kendime doğru çevirdim yani böyle aşırı derecede sıkmadım bile nokta nokta sıvı çıktı sarı renkte diğer göğsüme de deneyince aynısı ondan da çıktı sanırım süt yani yoksa ne olabilir ki başkaBenim bildiğim oksitosin hormonu süt gelmesine yardım eder ama doğuma da yardım eden hormon
Bu haftalarda normal mi bilmiyorum ama son haftalarda normal
Acaba doktoruna sorsan mı ? Belki bu haftalarda da normaldir
Süt değilse ne olabilir ki normal miBen varım canım süt değilde böyle südyenimde sarı lekeler olusmus minik minik
Gögsümü sıktıgımdada az geliyor
Bu sabah göğüs uçlarım aşırı hassastı hatta tişört değince acıtıyordu belki de başlıyor artık normaldir canım uçları hafif tahriş olmuş benimde hep sıksam gelir sıkamıyorum acıyor benimSabah göğüslerim ağrıyordu bir bakayım dedim öylesine.Uçları çatlamış baya görebilmek için hafifçe ucundan tutarak kendime doğru çevirdim yani böyle aşırı derecede sıkmadım bile nokta nokta sıvı çıktı sarı renkte diğer göğsüme de deneyince aynısı ondan da çıktı sanırım süt yani yoksa ne olabilir ki başkabende şaşırdım buraya yazayım bir dedim belki yaşayan vardır diye doktoruma da soracağım inşallah.
Sarımı geliyor beyazmıSüt değilse ne olabilir ki normal mi
Bir de d vit ama demir şart değil 20.haftadan sonra rutin başlanıyorBen bir tek regenesis max vitamin ve demir ilacı kullanıyorum canım en önemlisi vitamin takviyesi ve demir mutlaka bu ikisini alıyor olmalısın
Omega içeren multivitamin şart
Regenesis max olur i mom olur farketmez
Öff benimkilerde kuru kuru ve pul pul olduBu sabah göğüs uçlarım aşırı hassastı hatta tişört değince acıtıyordu belki de başlıyor artık normaldir canım uçları hafif tahriş olmuş benimde hep sıksam gelir sıkamıyorum acıyor benim
Benim gögüs ucumda aşırı kaşınıyor bunun için ne kullanabilirim acaba bilgisi olan varmı?Öff benimkilerde kuru kuru ve pul pul olduLansinoh Nipple Balm almiştım şimdiden kullanmaya başladım çok rahatsız etti çünki
Ben yaşamadım canım açıkçası yaşanınca noluyor onu da bilmiyorum ama eğer süt ise o ilk sarı sit kolostrom önemli ama zamanlamayı bilmiyorum bi sor yaSabah göğüslerim ağrıyordu bir bakayım dedim öylesine.Uçları çatlamış baya görebilmek için hafifçe ucundan tutarak kendime doğru çevirdim yani böyle aşırı derecede sıkmadım bile nokta nokta sıvı çıktı sarı renkte diğer göğsüme de deneyince aynısı ondan da çıktı sanırım süt yani yoksa ne olabilir ki başkabende şaşırdım buraya yazayım bir dedim belki yaşayan vardır diye doktoruma da soracağım inşallah.
Ben liearac jeli göğsüme sürdüm kaşıntısı durdu biraz ya nemlendirmek lazım o da kuruyor çatlıyor uyarılıyor ondan benceBenim gögüs ucumda aşırı kaşınıyor bunun için ne kullanabilirim acaba bilgisi olan varmı?
Bi de gümüş göğüs kapağı aldım biraz geçsin onu kullanmaya başlayacağımBen liearac jeli göğsüme sürdüm kaşıntısı durdu biraz ya nemlendirmek lazım o da kuruyor çatlıyor uyarılıyor ondan bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?