- 9 Haziran 2023
- 3.415
- 2.575
- 53
- 37
Masallaj kuzuya kac haftaliksiniz ne güzel.kg yok ya64 le hamile kaldım ama suan 70 kiloyum boyuma göre ideal kilodayım
Benim ikinci gebeliğim canım bu gebeliğimde çok erken hissetmeye başladım birde benim oğluş en son gittiğimde 2 hafta öndeydi
Benim.cocugumun adı yokBizimki Masal olucak inş
Korkma kasma kendini basit bir işlem canil yakıcı değil hayırlı sonuçlar gelsinPazartesi cvs yapılacak.islemden çok korkuyorum panik atağım var lütfen dua edin
Ben de isterimDur özelden yazacağım sana
Ben tiksindim hiç yiyemedim hatta 4 ay boyunca ne et ne kıyma be tavuk nefret ettim et hala yiyemiyorum kofte tavuknyemeye basladim işlenmiş gıda yemiyorum tiksiniyorumYa kızlar siz sucuk tüketiyor musunuz. Ben bu zamana kadar yemedim ama canım çok istedi birazdan yicem vicdan azabı hissediyorumişlenmiş katkılı bir madde sonuçta sucuk
Rahim genişliyor bebek büyüyor onun ağrısıdır benim denkarnim sertleşiyo iyice bide usutmusun bel agrisi bir kasik dedim bebek gidiyo Allah korusun dedim inşallah bisi olmaz mecbur antibiyotik içiyorum doktor verdi bebeğe zarar olacak diye vicdanKarnında kasıklarında sancısı olan var mı sancıdan yatamadım bu gece karnım sertleşti bi garip
Heyecanlarınızı okumaktan çok keyif alıyorum kızlar <3
Biz ikincide öyle aşırı heyecanlı değiliz. Henüz alışveriş yapmadık. Ekim'de falan kızımdan kalanları kontrol edip sonrasında ek yapacağım. Ki onun hiçbir şeyini atmamıştım o Aralık doğumluydu bu Ocak doğumlu olacak beden ve cinsiyet hep tam uyacak. Ama 7 sene arayla çıkanlar nasıl çıkar onu hiç bilemiyorum
Sadece bebek arabasına karar verdim. Travel sistem alacağım diyordum ama asansöre sığmaz bizim o sebeple doona alacağım. Onu da yine anca Aralık'ta falan alırım. Merak edenler için uzun vadeli kullanmaya asla uygun bir araba değil, pahalı da. Ama benim için en uygunu o olacak çünkü küçük kız doğumdan 1 hafta sonra günde 2 kere minimum yarım saat dışarıda olacak ablasını okula götürüp getirecek. Aşağıda arabayı sök tak vs yapamam.
Salı günü detaylı ultrason var, umarım plasenta yukarı çıkmıştır ama bana çıkmadı gibi geliyor. Sonlara doğru zorlanabilirim.
İsim konusunda da ablası ne derse o olacak. Hiç istemediği isim koyup da büyüğü kızdırmayı göze almamaya karar verdik.doğa düşünüyor. İnşallah ileride fatih gibi sevgilisi olmaz
Doğuma yakın işe ara vermeyi planlıyordum ama mümkün olmayacak. Eve yardıma gelen ablanın günü artacak, yemeği de ona devredeceğim ben sadece çocuklar ve iş arasında kafayı yemeyi düşünüyorum
Aaaaa doğru ya dhdhdh Pera ismini çok seviyorum. Kız olsa koyacaktım :))Ama benim kızım oluyooor
Ben de sipariş vermiştim kargoya verilmiş bekliyorum çok sevindim beğendiğineAstral babyden isimli hastane çıkışlarımız geldi yumuş yumuş bayıldım 12 parça çok tatlıııı teyzoşları
Eşime kalsa milattan kalma isim koyacaz . Ben ne söylüyorsam begenmiyor bakalım inşallah doğmadan isim bulurzİsmi hazır olan yok mu kızlar diğer gruplarda hep isimler de yazılmışboş kaldı isim bölümümüz
Benim doktorda grip falan olma sakın diyo çok ağır atlatıyor gebeler diyoRahim genişliyor bebek büyüyor onun ağrısıdır benim denkarnim sertleşiyo iyice bide usutmusun bel agrisi bir kasik dedim bebek gidiyo Allah korusun dedim inşallah bisi olmaz mecbur antibiyotik içiyorum doktor verdi bebeğe zarar olacak diye vicdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?