2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar ya aşırı derecede kuruyorum cildim kupkuru karnıma basenlerime ve göğüslerime lierac ve Hindistan cevizi yağı sürüyorum ama diğer her yerim aşırı kuru ne sürsem yetmiyor sanki var mı böyle önereceğiniz güzel bir vücut nemlendiricisi

Hiç sorma ya
İyimi yapıyolar kötü mü bilmiyorum ama burda herkesin vitamin kullandıgını görünce ben neden kullanmıyorum diye stres oluyorum
Ben de ilk başta stres yapıyordum ama düzenli kan takibi yapıyorlar zaten bişey eksik olursa onun önlemini alırlar diye düşünüyorum

Hamileliğin başında okumuştum ondan sebebini hatırlamıyorum ama kızılay marka içmeyin yazıyordu. Beypazarı varsa ondan al istersen
Beypazarı varmı bilmiyorumda buranında mineralli suları var onlardan içiyim
Çok sagol bilgilendirdiğin için

Ben de ilk başta stres yapıyordum ama düzenli kan takibi yapıyorlar zaten bişey eksik olursa onun önlemini alırlar diye düşünüyorum
Evet bende arkadaşıma yazdımda benden 1 hafta önde sana doktorun vitamin verdimi diye
Zaten her zaman kan veriyoruz eksik veya yüksek olursa ona göre ilaç verirler korkma dedi
Çarşamba yine kan günüm ona göre yine sorucam doktora

Öyle fena ki iki büklüm kalıyorum gaz sancısı yüzünden
Genişletmek için tıkla...
Merhaba, Geçmiş olsun umarım herşey yolundadır. Ağrılarınız nasıl acaba? Gaz sancısı nasıl oluyor nereye vuruyor.Bende 12 haftalık hamileyim geceleri uyanıyorum ağrıyla gaz sancısı dedi doktor ama fena bir ağrı.Sizde ağrı nereye vuruyordu

Her yere vuruyor ben de sancı göbek bölgem kasıklarım bazen göğüslerime bile vuruyor kollarıma da

Hiç sorma ya
İyimi yapıyolar kötü mü bilmiyorum ama burda herkesin vitamin kullandıgını görünce ben neden kullanmıyorum diye stres oluyorum
Bana da doktorum yazmadı hiç bişey. Burda görünce sora sora kendim aldım regenesisi fln d vitaminini ebe verdi sağlık ocağında bide. Demir ilacı da mı yok oralarda ? :)

Kizlar burda tetanoz yok, demir ilaci yok, magnezyum yok, vitamin yok Icerikleri oldukca dogal tuketmeye calisiyorlar. Ayagima kramp giriyor dedigimde mineralli su ic dedi doktor mesela
Offf o mineralli sular en sevdiğim medium alıyorum hep Avrupa’ya gittiğimde burda yok keşke olsa iyi gelirdi onlarda da magnezyum var doğal olarak
Bence herkes doktorunu dinlesin ülkeden ülkeye de değişiyordur havamız suyumuz mikrobumuz bile farklı Avrupa’da bunlara ihtiyaç yok burada vitaminler bile eksik stresten

Bana da doktorum yazmadı hiç bişey. Burda görünce sora sora kendim aldım regenesisi fln d vitaminini ebe verdi sağlık ocağında bide. Demir ilacı da mı yok oralarda ? :)
Canım varda biz her randevuda kan veriyoruz bi sorun yoksa vermiyolar
Türkiyede tedbir amaçlı her türlü veriyolar galiba

Niveanın vücut losyonu çok güzel denemediyseniz bi deneyin

Doğal yolla alınması gereken miktarı almak mümkün değil ki maalesef
O besinden bi kasa ya da bi kova yemem gerekir
Vitamin mineral takviyesi şart diye dusunuyorum
Oyumu Türk hastaneleri ve hekimlerinden yana kullanıyorum hekim olduğumdan dolayı düşünmeyin sakın bilimsel profesyonel bakıyorum olaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…