- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.478
- 53
Ben de ilk başta stres yapıyordum ama düzenli kan takibi yapıyorlar zaten bişey eksik olursa onun önlemini alırlar diye düşünüyorumHiç sorma ya
İyimi yapıyolar kötü mü bilmiyorum ama burda herkesin vitamin kullandıgını görünce ben neden kullanmıyorum diye stres oluyorum
Sodyum oranı fazla olduğu için şişkinlik yapar diye tavsiye edilmiyorHamileliğin başında okumuştum ondan sebebini hatırlamıyorum ama kızılay marka içmeyin yazıyordu. Beypazarı varsa ondan al istersen
Beypazarı varmı bilmiyorumda buranında mineralli suları var onlardan içiyimHamileliğin başında okumuştum ondan sebebini hatırlamıyorum ama kızılay marka içmeyin yazıyordu. Beypazarı varsa ondan al istersen
Evet bende arkadaşıma yazdımda benden 1 hafta önde sana doktorun vitamin verdimi diyeBen de ilk başta stres yapıyordum ama düzenli kan takibi yapıyorlar zaten bişey eksik olursa onun önlemini alırlar diye düşünüyorum
Nasıl içiyorsunn maşallahBenimkinin su tüketiminden olcağını sanmıyorum canım ben günde 4,5 5 lt su içiyorum. Tam bir su delisiyim çünkü
Öyle fena ki iki büklüm kalıyorum gaz sancısı yüzünden
Merhaba, Geçmiş olsun umarım herşey yolundadır. Ağrılarınız nasıl acaba? Gaz sancısı nasıl oluyor nereye vuruyor.Bende 12 haftalık hamileyim geceleri uyanıyorum ağrıyla gaz sancısı dedi doktor ama fena bir ağrı.Sizde ağrı nereye vuruyorduGenişletmek için tıkla...
Her yere vuruyor ben de sancı göbek bölgem kasıklarım bazen göğüslerime bile vuruyor kollarıma daMerhaba, Geçmiş olsun umarım herşey yolundadır. Ağrılarınız nasıl acaba? Gaz sancısı nasıl oluyor nereye vuruyor.Bende 12 haftalık hamileyim geceleri uyanıyorum ağrıyla gaz sancısı dedi doktor ama fena bir ağrı.Sizde ağrı nereye vuruyordu
Bana da doktorum yazmadı hiç bişey. Burda görünce sora sora kendim aldım regenesisi flnHiç sorma ya
İyimi yapıyolar kötü mü bilmiyorum ama burda herkesin vitamin kullandıgını görünce ben neden kullanmıyorum diye stres oluyorum
Ben de 2 litreyi geçemiyorum mahvoluyorum tuvalete gitmekten gece saatte bir gidiyorum uykularım haram oldu bir yere giderken sürekli tuvalet arıyorum yaNasıl içiyorsunn maşallahben 2 litre içince 5 dakikada bir lavabodayım
Offf o mineralli sular en sevdiğim medium alıyorum hep Avrupa’ya gittiğimde burda yokKizlar burda tetanoz yok, demir ilaci yok, magnezyum yok, vitamin yokIcerikleri oldukca dogal tuketmeye calisiyorlar. Ayagima kramp giriyor dedigimde mineralli su ic dedi doktor mesela
Çok seviyorum çocukluğumdan beri böyleNasıl içiyorsunn maşallahben 2 litre içince 5 dakikada bir lavabodayım
Evet konuşmuştuk daha önce ☺ Kaç haftalık oldunuz sizAa benimde doktorum mustafa bey
çocukluktan beri çok içiyorsan idrar torban geniştir ya ne güzelÇok seviyorum çocukluğumdan beri böyleduyan herkese çok tuhaf geliyor
Canım varda biz her randevuda kan veriyoruz bi sorun yoksa vermiyolarBana da doktorum yazmadı hiç bişey. Burda görünce sora sora kendim aldım regenesisi flnd vitaminini ebe verdi sağlık ocağında bide. Demir ilacı da mı yok oralarda ? :)
Var mı dan kastım vermiyorlar mı anlamındaydı aslında :) anladım canım bence en mantıklısı sizin oralarCanım varda biz her randevuda kan veriyoruz bi sorun yoksa vermiyolar
Türkiyede tedbir amaçlı her türlü veriyolar galiba
Niveanın vücut losyonu çok güzel denemediyseniz bi deneyinKızlar ya aşırı derecede kuruyorum cildim kupkuru karnıma basenlerime ve göğüslerime lierac ve Hindistan cevizi yağı sürüyorum ama diğer her yerim aşırı kuru ne sürsem yetmiyor sanki var mı böyle önereceğiniz güzel bir vücut nemlendiricisi
Burda hep doğal yollarla almamızı istiyorlarVar mı dan kastım vermiyorlar mı anlamındaydı aslında :) anladım canım bence en mantıklısı sizin oralar
Onun miktarı çok yüksek normal demir eksikliği anemisinde veriliyor dedi eczacı ama bilemedim bende oroferona başlayayım dedim teşekkür ederimFerro sanol duodenal almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?