Göbüs? Hangi Göbüs benim hala yok yaTrendyolmilla dan şöyle üç tane kazak aldım büyük beden tayt üstüne kazak giyip mont giyerim kışın daha da bisey almam kazak düşünen varsa bunlar iyi oluyor büyük beden göbüşü kapatır salaş
Kasım aralık gibi göbekler büyür baya doğumdan sonra da hemen gitmez diye düşünüyorumGöbüs? Hangi Göbüs benim hala yok yaaz yemegi fazla kaçırmışım da şişkinlik olmuş gibi bi halde. Hele teseddurluyum dışarı çıkarken biraz salaş giyinirim asla belli olmuyo
Çizgili güzelmiş yakası bağrı az kapalı olaydı bende alırdımgüle güle giyin analı ogullu
Ic karnın dar demek ki benimki harman yeri gibiymişKasım aralık gibi göbekler büyür baya doğumdan sonra da hemen gitmez diye düşünüyorumben de hem göbek çıktı hem şişkinlik
Ben karnımı yolluyorum nasıl karnınız yok kendime inanamıyorumGöbüs? Hangi Göbüs benim hala yok yaaz yemegi fazla kaçırmışım da şişkinlik olmuş gibi bi halde. Hele teseddurluyum dışarı çıkarken biraz salaş giyinirim asla belli olmuyo
Çizgili güzelmiş yakası bağrı az kapalı olaydı bende alırdımgüle güle giyin analı ogullu
MasallahBen karnımı yolluyorum nasıl karnınız yok kendime inanamıyorum
Masallahhic yok değilde hani ramazanda bianda yeriz biraz şişkinlik olur ua öyle benim. Kristialia ile ayni hafta gunuz. Benim iç karnim genismis öyle diyolar
Aynı ben böyleyimBen karnımı yolluyorum nasıl karnınız yok kendime inanamıyorum
Masallah kilo aliyo musunuz pekiyüksek ihtimalle iç karnın geniş o zaman . Bende sizden 6 gün öndeyim ama iştahım gebeliğin en başından beri çokkk açık
Evet maalesef hamilelik başından beri 7 kg aldımMasallah kilo aliyo musunuz pekiben zorla yiyorum çocuğum çok yemek seçecek bu gidişle
Kac haftalik bebisBenim göbüşde bu kadar oldu maşallah
Hafif sırt üstü uzanıyorum ben o zaman pit pit vuruyo. Yada kahve çikolata denedin mi. Ama korkma iyidir bebis. Dun ve dünden öndeki gün bende nerdeyse hissetmedim diyebilirim. Bazen uykuya fazla kaptiriyolar kendilerini. Bugun miskinlik yapası gelmiştirBugün bebişi hiç hissedemedimtedirgin oldum biraz yarın randevum var
İnşallah öyledir canım kahve içtim uzandım ama hiç hareket yokHafif sırt üstü uzanıyorum ben o zaman pit pit vuruyo. Yada kahve çikolata denedin mi. Ama korkma iyidir bebis. Dun ve dünden öndeki gün bende nerdeyse hissetmedim diyebilirim. Bazen uykuya fazla kaptiriyolar kendilerini. Bugun miskinlik yapası gelmiştir
Korkma korkma allahin izniyle iyidir uyuyordur. Elinle hafiften salla bebeğin olduğu yeri belki eli kolu oynar da için ferahlar. Cok daralıyorsan nas Felak oku üfle vesveselerin gitsinİnşallah öyledir canım kahve içtim uzandım ama hiç hareket yok
Emin değilim ondan ama cosmed atopia hamilelikte kullanımı uygunmuşCerave yi almayı düşündüm ama gebelikte kullanılıyor mu acaba
Canım ya bu şehre nerden geldin bilmiyorum ama buranın havası ve suyu aşırı kurutuyor maalesefKızlar ya aşırı derecede kuruyorum cildim kupkuru karnıma basenlerime ve göğüslerime lierac ve Hindistan cevizi yağı sürüyorum ama diğer her yerim aşırı kuru ne sürsem yetmiyor sanki var mı böyle önereceğiniz güzel bir vücut nemlendiricisi
Arada bir uzun uykuya yatıyo bebişler bende de öyle oluyor kötü düşünmeİnşallah öyledir canım kahve içtim uzandım ama hiç hareket yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?