2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Göbüs? Hangi Göbüs benim hala yok ya az yemegi fazla kaçırmışım da şişkinlik olmuş gibi bi halde. Hele teseddurluyum dışarı çıkarken biraz salaş giyinirim asla belli olmuyo
Çizgili güzelmiş yakası bağrı az kapalı olaydı bende alırdım güle güle giyin analı ogullu

Kasım aralık gibi göbekler büyür baya doğumdan sonra da hemen gitmez diye düşünüyorum ben de hem göbek çıktı hem şişkinlik

Kasım aralık gibi göbekler büyür baya doğumdan sonra da hemen gitmez diye düşünüyorum ben de hem göbek çıktı hem şişkinlik
Ic karnın dar demek ki benimki harman yeri gibiymiş
Bende bi kaç kurtarıcı sey alıp takılmayı düşünüyorum da daha kilo da almadım göbek de yok gittiği yere kadar gidelim diyorum

Ben karnımı yolluyorum nasıl karnınız yok kendime inanamıyorum

Eklentiler

• IMG_3595.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 158
Masallah hic yok değilde hani ramazanda bianda yeriz biraz şişkinlik olur ua öyle benim. Kristialia ile ayni hafta gunuz. Benim iç karnim genismis öyle diyolar
yüksek ihtimalle iç karnın geniş o zaman . Bende sizden 6 gün öndeyim ama iştahım gebeliğin en başından beri çokkk açık

Kg neymis ya gider gelir azimle inşallah ben hamilelikte çok.kg almıyorum ben lohisa yken çok kg almıştım 81 kg dogum yaptim ohlumu 4.200 gramdi doğumdan çıktım 76 kg 1 hafta sonra 72 falandım ama sonra lohusatim süt olcak o olacak bu olacak ben oldum 92.5 kg bir gün tartıda bir gordum amannnn bir diyet 4 ayda 22.5 kg verdim sonra düştüm 70 ikinciye hamile jaldim 18 haftalik kaybettiğim bebeğe 18 haftada 12 kg aldim bebeği.kaybettik falan baya bir depresyondan çıkamadım kg vermedim 82 kg falan dolandım sonra tekrar bir diyet 67 kg kg düştüm 4 yıl korudum o kg Bu yıl eşim cocuk dedikçe ben kendimi yemege verdim hamile kalmadan çıktım 78 kg sonra bu kg hamile kaldım bebis şimdi 19 haftalik ama ben 2 kg aldim 80 kg bunu kaç kg tamamlarım bilmem

Bugün bebişi hiç hissedemedim tedirgin oldum biraz yarın randevum var
Hafif sırt üstü uzanıyorum ben o zaman pit pit vuruyo. Yada kahve çikolata denedin mi. Ama korkma iyidir bebis. Dun ve dünden öndeki gün bende nerdeyse hissetmedim diyebilirim. Bazen uykuya fazla kaptiriyolar kendilerini. Bugun miskinlik yapası gelmiştir

İnşallah öyledir canım kahve içtim uzandım ama hiç hareket yok

İnşallah öyledir canım kahve içtim uzandım ama hiç hareket yok
Korkma korkma allahin izniyle iyidir uyuyordur. Elinle hafiften salla bebeğin olduğu yeri belki eli kolu oynar da için ferahlar. Cok daralıyorsan nas Felak oku üfle vesveselerin gitsin

Canım ya bu şehre nerden geldin bilmiyorum ama buranın havası ve suyu aşırı kurutuyor maalesef bebe yağı alıp her yerine sür valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…