- 5 Haziran 2022
- 346
- 197
- 33
- 30
Arada dikiş yeri sanırım dediğim vajinamın iç kıs onda ağrı oluyor ama tekme mi atıyor hala hissetmiyorum. Arada sol sağda kıpırdama oluyor ama gaz da olabilir çaktırmıyorumMaşallahh canım ne güzel erkenden fark edilmiş erkenden serklajın atılmış bende 14+5 te olmuştum
Bende hiç kalkmıyodum ama heryerim ödem oldu evde dolasıyorum artık
Ama genelde hep yatıyorum
Baskıya gelince benimkide arada dikişe tekme atıyor ama şu 1-2 haftadır yapmıyor senin haftalarında çok yapıyordu
Size katılıyorum bende Türk hekimlerimize daha çok güveniyorumDoğal yolla alınması gereken miktarı almak mümkün değil ki maalesef
O besinden bi kasa ya da bi kova yemem gerekir
Vitamin mineral takviyesi şart diye dusunuyorum
Oyumu Türk hastaneleri ve hekimlerinden yana kullanıyorum hekim olduğumdan dolayı düşünmeyin sakın bilimsel profesyonel bakıyorum olaya
Benimkisi 200mg, ocean extramag üçlü kombinasyon, bel bacak ağrılarıma kasılmaya iyi geldiKızlar kullandığınız magnezyum kaç mg ?
Benim doktorum sadece hepsini içeren bi vitamin verdi oda benim ısrarımla yeterli olurmu acaba evde magnezyum var onudamı içsem
burst bees kullanıyorum kremini, güzel nemlendiriyor bence, yağı da güzel nemlendiriyor ilk gebeliğimde kullanmıştımKızlar ya aşırı derecede kuruyorum cildim kupkuru karnıma basenlerime ve göğüslerime lierac ve Hindistan cevizi yağı sürüyorum ama diğer her yerim aşırı kuru ne sürsem yetmiyor sanki var mı böyle önereceğiniz güzel bir vücut nemlendiricisi
Bende sağ sol yanlarıma sırtıma doğru vuruyor.Kalbim ağrıyor sanki.Diişlerimin hepsi sürekli sıkıyormuşum gibi ağrıyor.Sanki ağrı geziyor gibi zor baya ne yapacağımı bilmiyorum. Diyet uygula dedi doktor döylediği şeyleri yapıyorum.1 gün ağırmıyor 2.gün ağırıyor.Siz ne kullanıyorsunuz nasıl geçiyor ağrınız?Her yere vuruyor ben de sancı göbek bölgem kasıklarım bazen göğüslerime bile vuruyor kollarıma da
Benim 6 haftalık kalbi duran bebeğim vardı haliyle onda fark edilecek bir durum değildi. Bunda sümüksü uzayan akıntım oluyordu doktor önce ondan şüphelendi. Bi kere pembe lekelenme bir kere de çok çok yoğun kanama yaşadım. Kanama geçince rahim uzunluğu ölçüldü ve serklaja karar verdik.inşallah daha da uzar şuan iyi dedi doktorum bakalım kısmet artıkOyy çok çok geçmiş olsun. Çok iyi yapiyosun yatarak inşallah dahada artar uzunluk. Mevlam zamanında sağlıklı doğum nasip etsin
23 25 mm olcumlerde yaşadığın sorun varmiydi. Agri sanci vs gibi yoksa geçmişte benzer bi sey yaşayıp mi kontrol edildi.
Cok çok geçmiş olsun. Rabbım devamlı kılsın. Güzel ilerliyosunuz masallahBenim 6 haftalık kalbi duran bebeğim vardı haliyle onda fark edilecek bir durum değildi. Bunda sümüksü uzayan akıntım oluyordu doktor önce ondan şüphelendi. Bi kere pembe lekelenme bir kere de çok çok yoğun kanama yaşadım. Kanama geçince rahim uzunluğu ölçüldü ve serklaja karar verdik.inşallah daha da uzar şuan iyi dedi doktorum bakalım kısmet artık
Benimki dikişe vurdugunda altıma kaçırıcak gibi oluyorumArada dikiş yeri sanırım dediğim vajinamın iç kıs onda ağrı oluyor ama tekme mi atıyor hala hissetmiyorum. Arada sol sağda kıpırdama oluyor ama gaz da olabilir çaktırmıyorum
Magnorm alabilirsinKızlar yok magnezyum efermag kullanıyorum belki markadandır beni mahvetti baştan sona kramp içindeyim içtiğim zamanlar dün mahvoldum tüm gece ağrılardan markadan galiba araştırdım benim gibi olan olmuş yan etki yaptı sanırım prospektüste de krampa neden olursa bırakın diye onu icmicem başka marka araştırayım
Aa evet hatırladımEvet konuşmuştuk daha önce ☺ Kaç haftalık oldunuz siz
Yok bebeğim maalesef hep hayatım boyunca 20dkda bir tuvalete giden bir insan oldum bazen bu süre daha bile kısa olabiliyorçocukluktan beri çok içiyorsan idrar torban geniştir ya ne güzelbir bardak suya 3 kez tuvalete gidilir mi ya zamanla alıscaz biz de demek ki genişler belki
Cerave markasının bi losyonu vardı yanlış hatırlamıyorsam iyiydi diye hatırlıyorumKızlar ya aşırı derecede kuruyorum cildim kupkuru karnıma basenlerime ve göğüslerime lierac ve Hindistan cevizi yağı sürüyorum ama diğer her yerim aşırı kuru ne sürsem yetmiyor sanki var mı böyle önereceğiniz güzel bir vücut nemlendiricisi
Cerave yi almayı düşündüm ama gebelikte kullanılıyor mu acabaCerave markasının bi losyonu vardı yanlış hatırlamıyorsam iyiydi diye hatırlıyorum
Maşallah bizde 17+1. Kız mı erkek miydi senin bebişAa evet hatırladım19+1 olduk
Benim kullandığımı öneririm. Regenesis gibi özel ilac yazılmıyor ama bana d9ger magnezyumlara bakarak çok çok iyi geldi.Kızlar yok magnezyum efermag kullanıyorum belki markadandır beni mahvetti baştan sona kramp içindeyim içtiğim zamanlar dün mahvoldum tüm gece ağrılardan markadan galiba araştırdım benim gibi olan olmuş yan etki yaptı sanırım prospektüste de krampa neden olursa bırakın diye onu icmicem başka marka araştırayım
Bende sanki tuvalete sık gitmekte zarar veriyormuş gibi geliyor bir süre sonra böbreklerim felan ağrıyor çiş yapmaktan hdhfhhfhBen de 2 litreyi geçemiyorum mahvoluyorum tuvalete gitmekten gece saatte bir gidiyorum uykularım haram oldu bir yere giderken sürekli tuvalet arıyorum ya
Kızımız oluyorMaşallah bizde 17+1. Kız mı erkek miydi senin bebiş
Aa kaçırdım ben hangisiBenim kullandığımı öneririm. Regenesis gibi özel ilac yazılmıyor ama bana d9ger magnezyumlara bakarak çok çok iyi geldi.
Attığım takviye. Kalsiyum felan da var. Biraz kocaman ama ikiye bölerek yutuyorum yoksa zor oluyoAa kaçırdım ben hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?