Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim karaciğer enzimlerim yüksekti, düştü iyiyim şimdi.Kızlar çok çok geçmiş olsun
Grupta karaciğer enzimleri yüksek olan iki arkadaşımız vardı onlar nasıllar merak ettim
Bi de kanaması olan arkadaşlar durumlar nasıl kanamaları durdu mu hekiminiz ne diyor![]()
Bendee asla anlaşılmıyor dışardanBendede aksine karnı büyük olanları gördükce acaba bendemi bi eksik var biseyler dogru gitmiyor diyorum. Karnım küçük bazen hiç hamileye benzemiyorum
Elleri hep gözlerde hepsinin iyi açmış elleriEki Görüntüle 3309898 bu suratı görebilmek için tam 2 saat uğraştık kızlar benim mi çok inatçı
Ah tam 4 kez usgye yatıp tekrar kalkıp yürüdüm çikolata yedim kahve içtim en son bu şekilde gösterebildi.Beni çok zorladı ama değdi .Gerçekten ne kadar çabuk büyüyorlar yaElleri hep gözlerde hepsinin iyi açmış elleritatlışşş nasıl büyümüş nokta kadarlardı
![]()
Geçmiş olsun canımKızlar ben çok sancım olunca dayanamadım acile gittim. Ultrasonda doktor bayağı baktı kalbim çıkıcaktı yerinden bebek iyi dedi sadece bagirsakların bana hastalandlnmı diye sordu. Galiba hastalanmışsın dedi. Ve sancında tonusun varmış o yüzden dedi. İki büklüm kalmıştım oyle korktumki fitil ve agri kesici yazdı (türkçce ne geçiyor adı bilmiyorum)
MaşallahEki Görüntüle 3309898 bu suratı görebilmek için tam 2 saat uğraştık kızlar benim mi çok inatçı
19+5 canımMaşallahkaç haftalık burda
Geçmiş olsun canımKızlar ben çok sancım olunca dayanamadım acile gittim. Ultrasonda doktor bayağı baktı kalbim çıkıcaktı yerinden bebek iyi dedi sadece bagirsakların bana hastalandlnmı diye sordu. Galiba hastalanmışsın dedi. Ve sancında tonusun varmış o yüzden dedi. İki büklüm kalmıştım oyle korktumki fitil ve agri kesici yazdı (türkçce ne geçiyor adı bilmiyorum)
Maşallah canım haftasıyla uyumluKızlar ben bugun 19+6 haftalığım bebegin kikosu 347 qram iyimi sizce?
Çok teşekkur ederimMaşallah canım haftasıyla uyumlu
Geçmiş olsunKızlar ben hastaneye yattım kanama oldu yine takip edecekler
Benim de sizinle 20+0 350 gramdi.. doktor iyi dediKızlar ben bugun 19+6 haftalığım bebegin kikosu 347 qram iyimi sizce?
Benimde 2 cm kıstım çıktı adette gider takibe gel dedi hala adet olmadım adet söktürücü verdi aşılama tedavisi oldum negatif sonuç verdi sonraki ay işte bu kist oldu kafayı yemek üzereyim tüp bebek istiyorum ama bu kist düşmeden nasıl olur bilmemBenim de yumurtalık kistim varmış. 2 cm . Takip edelim dedi. Önemsiz bir kist ama her yumurtlama zamanlarında olabilir endişe edilecek bir şey değil dedi. Gittiğim zamanlarda sordum orrda duruyordu kaybolur dedi ama kaybolmamıştı 3 hafta önce gittiğimde.
HAftasıyla herşeyi uyumlu dedi hatta 1 haftaönde çıkıyor hepHaftası ile uyumlu olmasa doktor söylerdi bence