2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar çok çok geçmiş olsun
Grupta karaciğer enzimleri yüksek olan iki arkadaşımız vardı onlar nasıllar merak ettim
Bi de kanaması olan arkadaşlar durumlar nasıl kanamaları durdu mu hekiminiz ne diyor 😕

Kızlar dün geceden beri midem cayır cayır yanıyor rennie alıyorum asla fayda etmedi o derece kötüyüm sizde de var mı mide yanması ekşimesi

Bendede aksine karnı büyük olanları gördükce acaba bendemi bi eksik var biseyler dogru gitmiyor diyorum. Karnım küçük bazen hiç hamileye benzemiyorum
Bendee asla anlaşılmıyor dışardan😅😅 ilk seviniyordum karnım çıktı felan diye yok yani milletin normal karnı benim hamiş göbüşüm 😁😁

IMG_7618.webp
bu suratı görebilmek için tam 2 saat uğraştık kızlar benim mi çok inatçı

Kızlar ben çok sancım olunca dayanamadım acile gittim. Ultrasonda doktor bayağı baktı kalbim çıkıcaktı yerinden bebek iyi dedi sadece bagirsakların bana hastalandlnmı diye sordu. Galiba hastalanmışsın dedi. Ve sancında tonusun varmış o yüzden dedi. İki büklüm kalmıştım oyle korktumki fitil ve agri kesici yazdı (türkçce ne geçiyor adı bilmiyorum)

Kızlar ben çok sancım olunca dayanamadım acile gittim. Ultrasonda doktor bayağı baktı kalbim çıkıcaktı yerinden bebek iyi dedi sadece bagirsakların bana hastalandlnmı diye sordu. Galiba hastalanmışsın dedi. Ve sancında tonusun varmış o yüzden dedi. İki büklüm kalmıştım oyle korktumki fitil ve agri kesici yazdı (türkçce ne geçiyor adı bilmiyorum)
Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım ❤️

Benim de yumurtalık kistim varmış. 2 cm . Takip edelim dedi. Önemsiz bir kist ama her yumurtlama zamanlarında olabilir endişe edilecek bir şey değil dedi. Gittiğim zamanlarda sordum orrda duruyordu kaybolur dedi ama kaybolmamıştı 3 hafta önce gittiğimde.
Benimde 2 cm kıstım çıktı adette gider takibe gel dedi hala adet olmadım adet söktürücü verdi aşılama tedavisi oldum negatif sonuç verdi sonraki ay işte bu kist oldu kafayı yemek üzereyim tüp bebek istiyorum ama bu kist düşmeden nasıl olur bilmem

Back
X