2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Geçmiş olsun rahatsızlanan arkadaşlara inşallah hemencecik atlatırsnız benim de 14ünde ayrıntılı ultrasonum çok heyecanlıyım niyeyse belki renkli görme ihtimalinden dolayı olabilir inşallah sağlıklı iyi olsunlar güzel haberler alalım hepimiz

Kızlar haziran anneleri grubu bile açıldı ya bizim doğumlar yaklaştı 5 aylık olduk bile hala şaşkınım inanamıyorum
ben her gün bunu düşünüyorum
sanki daha dün kalp atışlarını kese boyutlarını konuşuyorduk
Şimdi bebeklerimizin hareketlerinden bahsediyoruz
Sanki zaman çok çabuk geçti

Kist olup da hamile olan çok var. Benimki hamilelikle oluştu hatta. İnşallah olur bebeğiniz

ben her gün bunu düşünüyorum
sanki daha dün kalp atışlarını kese boyutlarını konuşuyorduk
Şimdi bebeklerimizin hareketlerinden bahsediyoruz
Sanki zaman çok çabuk geçti
Bir süre sonra da hastane çantalarimizi konuşacağız ne koyacağız içine diye fikir danisacagiz inşallah sonrası da ya bebe çok gazlı ne yapsak hangi damlayı kullansak

Geçmiş olsun canım havalar soğudu dikkat etmek lazim

Kızlar haziran anneleri grubu bile açıldı ya bizim doğumlar yaklaştı 5 aylık olduk bile hala şaşkınım inanamıyorum
Daha dün sanki 5 haftalıktık dimi ozamanlar çabuk geçermi acaba diyordum yarı ettik allahın izniyle çok şükür birde sağ salim sonuna gelebilseydik zaman çok çabuk geçsin istiyorum aslında haftalar çabuk geçiyo şuan için bana

Canım bende kanamayla 3 gün önce acile geldim 2 gündür hastanede kalıyorum nst ye bağladılar ilk geldiğim gün 2 dk da bir sancım 50-60 lardaydı doktorum resmen doğuma girmişsin dedi neyseki gece 12 den sabah 5 e kadar durdurdular sancı ve kanamayı kanama olmasa anlamamışım şükür iyiyim doktorum enfeksiyondan kaynaklı olabilir dedi inanılmaz grip oldum crp yani enfeksiyon değerim 80 di geldiğimde bugün ancak 40 a düşmüş belki bugünde yaptırabiliriz hastanede dedi bebekler iyi şükür ama Rahime dikiş atma kararı aldı bu cuma bakıp netleştirecek durumu ama rahimde şuanlık açılma ya da rahim uzunluğunda kısalma yok çok geçmiş olsun sana da Allahım tüm bebeklerimizi korusun kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Sanada Geçmiş olsun bende kanama yok bebege bisey olmamış karın içi ağrıları bağırsak ağrılarıymış çok şükür ilaçlardan sonra daha iyiyim uzanıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…