- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Valla zonklama neden olur hiç bilmiyorum canımBacım bugun bende garip hissiyat yaşıyorum. Batma gibi mi desem ağırlık zonklama gibi mi desem. Böyle vajinanin ne içi ne dışı tam alt taraf. Neden olur ki
Aynen canım bildiğin iğne batması gibi günde 3-4 kez hissediyorum ilk haftalar çok oluyordu ama daha sonra hiç yaşamamıştım bugünlerde yine olmaya başladıVar var arada oluyor içerden sanki iple biseyi yukarı çekiyorlar gibi batma iğne batması gibi çok değişik bir his
Al bende de o kadar. Bi başımıza kaldıkça tirlaticazValla zonklama neden olur hiç bilmiyorum canımama baksana hepimiz farklı farklı belirtiler yaşıyoruz valla ben hergün farklı bir şey hissedip bütün gün onu kafaya takıyorum
Ya resmen beni tarif ediyorsunBugünlerde vajina da ağrı batma yanma çekilme çok arttı bende günde 4-5 kez oluyor
Öyle valla bütün gün bunları düşünmekten bi hal oldum bian önce randevu günümüz gelsede rahatlasakAl bende de o kadar. Bi başımıza kaldıkça tirlaticaz
Vallahi çarşambayı iple çekiyorum.Öyle valla bütün gün bunları düşünmekten bi hal oldum bian önce randevu günümüz gelsede rahatlasak
Bende aynı günler geçmiyo amaVallahi çarşambayı iple çekiyorum.
Benim 12. Haftda belli olmuştuRahim kisaligini ne zman belli oluyo ultrasyonda mi belli oluyo
Ultrasyonda mi eger böyle bir sıkıntı olsa doktor görür söylerdi demi banasaBenim 12. Haftda belli olmuştu
Belkide tansiyonum ondan oynuyor sinirleniyorum kızıyorum sonra kafaya bir ağrı giriyor el yüz şişiyorAnne olmak mı annelik mi benim oğlum 12 yaşında yemin ediyorum ergen o beni çok zorluyor bu aralar burnumdan getiriyo herseye bagiriyo agresif ya sabır
Alttan yapıyor ultrasonu orda görünüyor ama üsttende görünebilirUltrasyonda mi eger böyle bir sıkıntı olsa doktor görür söylerdi demi banasa
Teşekkürler ben hiç alttan olmadım.gebelik.boyunca kontrolAlttan yapıyor ultrasonu orda görünüyor ama üsttende görünebilir
Evet bi sorun sıkıntı olsa söylerdi
Rica ederim bidahaki muanede rahimağzınada bakarmısınız dersen alttan bakarTeşekkürler ben hiç alttan olmadım.gebelik.boyunca kontrol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?