2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bacım bugun bende garip hissiyat yaşıyorum. Batma gibi mi desem ağırlık zonklama gibi mi desem. Böyle vajinanin ne içi ne dışı tam alt taraf. Neden olur ki
Valla zonklama neden olur hiç bilmiyorum canım ama baksana hepimiz farklı farklı belirtiler yaşıyoruz valla ben hergün farklı bir şey hissedip bütün gün onu kafaya takıyorum

Var var arada oluyor içerden sanki iple biseyi yukarı çekiyorlar gibi batma iğne batması gibi çok değişik bir his
Aynen canım bildiğin iğne batması gibi günde 3-4 kez hissediyorum ilk haftalar çok oluyordu ama daha sonra hiç yaşamamıştım bugünlerde yine olmaya başladı

Valla zonklama neden olur hiç bilmiyorum canım ama baksana hepimiz farklı farklı belirtiler yaşıyoruz valla ben hergün farklı bir şey hissedip bütün gün onu kafaya takıyorum
Al bende de o kadar. Bi başımıza kaldıkça tirlaticaz

Teşekkürler ben hiç alttan olmadım.gebelik.boyunca kontrol
Rica ederim bidahaki muanede rahimağzınada bakarmısınız dersen alttan bakar
Üsten ölçüm pek doğru sonuç vermiyor ama açıklık olsa üstende görünüyor
Kısalmada alttan daha iyi görünür

Kızlar proluton bende vurduruyorum haftada bir 5ci haftadan beri yengemde kullandi onunda doktoru oyle demisti cinsiyyet sorunu yapiyor amma kullanmak zorundayiz. Sadece çok dozunu artirmamak lazım ben 22 haftayadek kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…