- 2 Ekim 2022
- 1.218
- 998
- 53
- 29
Nasıl cinsiyet sorunu yapıyor acaba anlamadım canımKızlar proluton bende vurduruyorum haftada bir 5ci haftadan beri yengemde kullandi onunda doktoru oyle demisti cinsiyyet sorunu yapiyor amma kullanmak zorundayiz. Sadece çok dozunu artirmamak lazım ben 22 haftayadek kullanıcam
Bebektir canım genelde bebek vurdugunda aynı yere bi kaç kez vuruyorKızlar ben demin gobegimin hemen yanında bir haraket hiss ettim hrmde 2 kere bilmedim damar atmasimi yoksa bebekmi galiba artık yukari çıkıyor
Kramp gibi mi ki ? Akıntı nasılKızlar vajinada batma hissi yaşayan varmı çok rahatsız etmiyor ama arada bi hissediyorum ya
Evet yani çok kullanildiginda bebekte hormonal bozukluk yaratıyormuş amma bence yani her gun ve aylarca vurulanlara aittir o. Amma prolutonun yararıda çoktur benim plesentada sorunlarim vardi ikk baslarda 3-4gunden bir vuruluyordum bebegin kesesi geri kaliyordu yoksa onun sayesinde normale donduNasıl cinsiyet sorunu yapıyor acaba anlamadım canım
Yurtdışında pruloton ve progestan yok piyasadan kaldırılmış onunla alakalımı acaba
Ya bebektir dimiBebektir canım genelde bebek vurdugunda aynı yere bi kaç kez vuruyor
Benimde 16 sında çok heyecanlıyımGeçmiş olsun rahatsızlanan arkadaşlara inşallah hemencecik atlatırsnızbenim de 14ünde ayrıntılı ultrasonum çok heyecanlıyım niyeyse belki renkli görme ihtimalinden dolayı olabilir inşallah sağlıklı iyi olsunlar güzel haberler alalım hepimiz
Yok kramp gibi değil bildiğin iğne batıyor gibiKramp gibi mi ki ? Akıntı nasıl
Bebektir canım benim üçüzlerde bile 20. Haftada hiç göbegim yoktu kimse hamile oldugumu anlamıyoduYa bebektir dimibenim karnim çok kucuk bu bebek nasıl yerlesiyor o karına şaşkınlm birazdan size atarlm karnımı
Alttan muayene ediyor canim, benim önceki erken doğum olunca en ufak rahimde ağrım sızım var desem alttan muayene ediyor doktor orada baktığı şeyde rahim uzunluğu ölçüsü oluyor,biraz şans meselesi sanırım sorun olduğunda doktor aniden kisalabiliyor anlayamıyoruz karından ultrasonda diyor ağrıları sıvıları ciddiye almak lazım sanırsam ve vücudu çok yormamak lazımRahim kisaligini ne zman belli oluyo ultrasyonda mi belli oluyo
Bence bağlar genişliyor yaYok kramp gibi değil bildiğin iğne batıyor gibi
Benim kardeşim de ocakta 15 yaşında olacak annem babasız büyütüyor , ergenler çok normal canımAnne olmak mı annelik mi benim oğlum 12 yaşında yemin ediyorum ergen o beni çok zorluyor bu aralar burnumdan getiriyo herseye bagiriyo agresif ya sabır
Valla ben de sordum doğal içerikli boya ile 3 ayda bir yapabilirsin dediKızlar benim saçlarım sarı her ay illa dip boyası yapmam gerekiyordu hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç yapmadım ama artık beni rahatsız ediyor 4 aydır dibim çıkmış çok komik görünüyordoktora sordum 18. Haftanda yapabilirsin dedi ama kuzenimde bir doktora sormuş oda asla yapma demiş kafam çok karıştı sizler sordunuz mu doktorlarınıza? Yada dip boyası yapan veya yapacak var mı aramızda
Ben boyamadım, boyatmazsan ölmezsin dediler bebeklerim için kabullendim.riske atmak istemedim.Kızlar benim saçlarım sarı her ay illa dip boyası yapmam gerekiyordu hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç yapmadım ama artık beni rahatsız ediyor 4 aydır dibim çıkmış çok komik görünüyordoktora sordum 18. Haftanda yapabilirsin dedi ama kuzenimde bir doktora sormuş oda asla yapma demiş kafam çok karıştı sizler sordunuz mu doktorlarınıza? Yada dip boyası yapan veya yapacak var mı aramızda
İnşallah canım diğer arkadaşlardada oluyormuş ya normal demekkiBence bağlar genişliyor ya
Rabbim kolaylik versin aslında çok merhametli duygusal bir çocuktu bu ara asabi bana karşı acaba kıskançlık mı yapiyo anlamıyorum yıllardır tek.cpxugum göz bebeğim tüm.ilgi ondaydi bu ara yeni bebek ihtiyaçları hakkında konuşmaya başladık bana dediği laf bisi alma benim eskilerimi giysinBenim kardeşim de ocakta 15 yaşında olacak annem babasız büyütüyor , ergenler çok normal canımerkek çocukları anneye düşkün olur al karşına konuş üzülüyorum oğlum sen benim en yakınımsın de bana destek ol de duygusallasıyor böyle konuşunca erkek çocukları annem öyle yapıyor kardeşim çok etkilendi annem böyle konuşunca
Evet ya bildirim gelmiyor bazen geç açılıyor site bende o yüzden çok giresim gelmiyorKızlar sizi özlüyorumama burası çok sıkıntılı ya bildirim gelmiyor sayfa yenileniyor sinir oluyorum kurabiye çekti canım şimdi malzeme alıp ona girişeyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?