2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar ben demin gobegimin hemen yanında bir haraket hiss ettim hrmde 2 kere bilmedim damar atmasimi yoksa bebekmi galiba artık yukari çıkıyor

Kızlar proluton bende vurduruyorum haftada bir 5ci haftadan beri yengemde kullandi onunda doktoru oyle demisti cinsiyyet sorunu yapiyor amma kullanmak zorundayiz. Sadece çok dozunu artirmamak lazım ben 22 haftayadek kullanıcam
Nasıl cinsiyet sorunu yapıyor acaba anlamadım canım
Yurtdışında pruloton ve progestan yok piyasadan kaldırılmış onunla alakalımı acaba

Nasıl cinsiyet sorunu yapıyor acaba anlamadım canım
Yurtdışında pruloton ve progestan yok piyasadan kaldırılmış onunla alakalımı acaba
Evet yani çok kullanildiginda bebekte hormonal bozukluk yaratıyormuş amma bence yani her gun ve aylarca vurulanlara aittir o. Amma prolutonun yararıda çoktur benim plesentada sorunlarim vardi ikk baslarda 3-4gunden bir vuruluyordum bebegin kesesi geri kaliyordu yoksa onun sayesinde normale dondu

Benimde 16 sında çok heyecanlıyım

Ya bebektir dimi benim karnim çok kucuk bu bebek nasıl yerlesiyor o karına şaşkınlm birazdan size atarlm karnımı
Bebektir canım benim üçüzlerde bile 20. Haftada hiç göbegim yoktu kimse hamile oldugumu anlamıyodu
İç karnımız geniş demekki bazılarının hemen çıkıyor

Rahim kisaligini ne zman belli oluyo ultrasyonda mi belli oluyo
Alttan muayene ediyor canim, benim önceki erken doğum olunca en ufak rahimde ağrım sızım var desem alttan muayene ediyor doktor orada baktığı şeyde rahim uzunluğu ölçüsü oluyor,biraz şans meselesi sanırım sorun olduğunda doktor aniden kisalabiliyor anlayamıyoruz karından ultrasonda diyor ağrıları sıvıları ciddiye almak lazım sanırsam ve vücudu çok yormamak lazım

Anne olmak mı annelik mi benim oğlum 12 yaşında yemin ediyorum ergen o beni çok zorluyor bu aralar burnumdan getiriyo herseye bagiriyo agresif ya sabır
Benim kardeşim de ocakta 15 yaşında olacak annem babasız büyütüyor , ergenler çok normal canım erkek çocukları anneye düşkün olur al karşına konuş üzülüyorum oğlum sen benim en yakınımsın de bana destek ol de duygusallasıyor böyle konuşunca erkek çocukları annem öyle yapıyor kardeşim çok etkilendi annem böyle konuşunca

Kızlar benim saçlarım sarı her ay illa dip boyası yapmam gerekiyordu hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç yapmadım ama artık beni rahatsız ediyor 4 aydır dibim çıkmış çok komik görünüyor doktora sordum 18. Haftanda yapabilirsin dedi ama kuzenimde bir doktora sormuş oda asla yapma demiş kafam çok karıştı sizler sordunuz mu doktorlarınıza? Yada dip boyası yapan veya yapacak var mı aramızda

Valla ben de sordum doğal içerikli boya ile 3 ayda bir yapabilirsin dedi
Geçen hafta yaptım

Ben boyamadım, boyatmazsan ölmezsin dediler bebeklerim için kabullendim.riske atmak istemedim.

Rabbim kolaylik versin aslında çok merhametli duygusal bir çocuktu bu ara asabi bana karşı acaba kıskançlık mı yapiyo anlamıyorum yıllardır tek.cpxugum göz bebeğim tüm.ilgi ondaydi bu ara yeni bebek ihtiyaçları hakkında konuşmaya başladık bana dediği laf bisi alma benim eskilerimi giysin

Kızlar sizi özlüyorum ama burası çok sıkıntılı ya bildirim gelmiyor sayfa yenileniyor sinir oluyorum kurabiye çekti canım şimdi malzeme alıp ona girişeyim diyorum
Evet ya bildirim gelmiyor bazen geç açılıyor site bende o yüzden çok giresim gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…