- 16 Nisan 2018
- 4.715
- 3.470
- 133
E hadi gidip yiyip gelelimBak yine canım çekti![]()



Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E hadi gidip yiyip gelelimBak yine canım çekti![]()
Hesabını kapattıKızlar ismini unuttum ama üçüz bebek bekleyen biri vardı artık yazılarını görmüyorum haberi olan var mı
Amin canım ben artık takibimi araştırmada yaptıracağım sanırım dün lokman hekimden hiç memnun kalmadım bu aradaDoğru aslında
Ya zaten nasibi varsa biz naparsak yapalım geliyor dünyaya Allah korusun onları bizden de alsın bu düşünceleri![]()
E hadi gidip yiyip gelelimgerçi ben az önce yedim
![]()
Aa neden noldu ? Ben 31 Ağustosa randevu bulabildim Gürcan beye en erken ama normalde Mehmet kaloya gidiyorum memnunum da dene istersen . Araştırmada eşimi almıyorlarAmin canım ben artık takibimi araştırmada yaptıracağım sanırım dün lokman hekimden hiç memnun kalmadım bu arada![]()
bol kaşarlı olsun lütfenben senin yerine yiyim
![]()
az kaldı güzel haberlereYine ben son 2 gün kaldı test sonucuna kızlar. Bazen diyorum sadece ikili tarama yaptırsaydım hiç bilmeyecektim düşünün ultrason normal ikili taramada bakılan tüm hastalıklar negatif. Kalk sen nadir genetik bozuklukları tarayan fetal DNA yaptır onda kromozom 3 bozukluğu bul. Yemin ederim kendi kendime en detaylısı olsun derken bütün haftam ziyan oldu. Bu acı 2 güne bitecek inşallah![]()
Yüzük kız dedi. Doktor çıkıntı var erkek gibi geldi bana dediAy ne çıktı ne çıktı bu arada doktor ne dedi
Yoksa kız istiyorsun da sen mi yuvarladınYüzük kız dedi. Doktor çıkıntı var erkek gibi geldi bana dedi![]()
Saçınızdan bir tel koparıp alyansınıza geçiriyorsunuz karnınızın üstünde tutuyorsunuz daire çiziyorsa kız sağ sol ileri geri gidiyorsa erkekmişO nasıl oluyor ilk defa duydum![]()
Ya benimki de kız çıkıyorYaptım kiz cıktı![]()
Bana erkek demişti doktor zaten ama emin değilim felan demiştiErkek biraz daha önce gösteriyo diyolar ama yine de bikaç hafta sonra kesinleşir bence
Ne zaman gideceksin bir daha?Ya benimki de kız çıkıyorbende yüzük kız çıktı sen ramzi ve nub a bakmıştın onlara da kız demiştin Rus ve Çin takvimide kız eğer erkekse bütün teorileri yalanlıyorum
![]()
Ay yok kız 4 5 kere denedimYoksa kız istiyorsun da sen mi yuvarladınBida yap bida
![]()
Ne zaman gideceksin bir daha?keşke aynı yerde olsaydık birlikte giderdik hep
![]()
Ayyy o zaman bir dahaki kontrolün ne zaman bakalım teoriler çürüyor muAy yok kız 4 5 kere denedimhep kız dedi
Evet yarın 14.00 da randevumYarın gidiyorum sende yarın dimi
Bu haftalarda kızlarınki bile çıkıntılı oluyor zatenYüzük kız dedi. Doktor çıkıntı var erkek gibi geldi bana dedi![]()
YarınAyyy o zaman bir dahaki kontrolün ne zaman bakalım teoriler çürüyor mu![]()