2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Evet yarın 14.00 da randevum 🙈🙈 ultrason görüntülerini video çekeriz inş ya aklımda
Belki doktor söylemez yarın cinsiyet ama ben görüntülerden bakcam söylemezse
Tesadüfe bak benimde 14.00 🤣🤣🤣 çek çek ama rahat bi doktorsa söyler bir tahminde bulunur görünüyorsa bazıları bilerek söylemiyormuş zaman geçsin felan diyormuş artık ne alakaysa

Ya kizlar benm yogun bulanti ve halsizlikten dolayi kolum kalkmiyor yemek yiyemiyordm tum gun actim. Dun artk mecbr temzlk yaptm butun evin yerlerini elle sildim. Bisiler cektm ettim neyse bugun belirtim yoktu. Bulanti yojtu devamli yedim halsizlk yoktu temzlk yaptm sonra dedm acaba bebege bisi mi oldu birden iyi oldum😞😞

Kızlar genel bir başlığa göz atayım dedim, herkes beni ve bebişleri merak etmiş. Teşekkür ederim iyiyiz bildiğim bir sorun yok henüz. Üyeliğimi pasifleştirdim. Çünkü süreç beni fazlasıyla olumsuz etkilemeye başladı. Eşimle de ufak tefek sorunlar yaşayınca bu süreci sessiz sakin geçirme kararı aldım. Bu yüzden yokum. Gönlüm sizlerle. Umarım hepimiz sağlıkla hayırla bebelerimizi kucağımıza alırız. Şimdilik kendinize iyi bakın. Şubata doğru nihai sonuçtan haberdar ederim sizi. Sağlıcakla kalın.

Saçınızdan bir tel koparıp alyansınıza geçiriyorsunuz karnınızın üstünde tutuyorsunuz daire çiziyorsa kız sağ sol ileri geri gidiyorsa erkekmiş 🤭 çoğu kişide tutmuş felan diyince merak ettim bende denedim
Bende denedim erkek çıktı 🤣 yarın cinsiyet öğrenmeye gitcem ❤️ B Buffalosos

Onlar kendilerini koruyorlar merak etmeyelim 😍 bu arada sakrum oturuşu yapıyorsanız ağrı yapar o
Üçgen yastıkla oturmayı deneyin 😍
Çok teşekkür ederim 🙏🏻😘 Sanırım dediğiniz gibi oturuyorum biraz kaykılmalı oturuyorum ondan ağrıyor sanırım 😊🙏🏻

Kızlar ben kola ice tea limonata falan içiyorum Burger King de yiyorum başta dikkat ediyordum da sonra doktorum canının çektiğini ye dedi bi de en önemlisi ilk 8 hafta diye biliyorum bi çoğumuz 12 lere geldik Sknti olmaz diye düşünüyorum çiğ balık çiğ et toxo negatif olanlar dışardan sebze meyveye dikkat etsin yeterli diye biliyorum ben 😊

B Buffalosos merhaba canım ismimi listede göremedim de unutttun heralde 😊
Son adet tarihiniz

Yaşınız

Kaçıncı cocuk

Yaşadığı şehri (isteğe bağlı)

Keseyi kaçıncı haftada gördünüz kalp atışı kaçıncı haftada gördünüz

Tüm bilgileri tek seferde yazarsanız tabloya ekleyeyim 🤗

Kızlar ben kola ice tea limonata falan içiyorum Burger King de yiyorum başta dikkat ediyordum da sonra doktorum canının çektiğini ye dedi bi de en önemlisi ilk 8 hafta diye biliyorum bi çoğumuz 12 lere geldik Sknti olmaz diye düşünüyorum çiğ balık çiğ et toxo negatif olanlar dışardan sebze meyveye dikkat etsin yeterli diye biliyorum ben 😊
Valla ben de mc burger falan yiyorum 😅 hatta kfc tavuk dürümüne sardım sürekli canım istiyor acılı acılı

Off benim de 2 gündür canım noodle istiyor ama biraz araştırdım zararlı diyor🥹 Az önce de işkembe çorbası istedim (nereden çıktıysa😂) o da zararlı tabiki!😅
Valla bir yerden okudum kadın 9 ay boyu işkembe kelle paça ciğer yemiş hep yerdim vitamin oluyor bebeğe hiçte bişey olmadı felan demiş. Temiz yapan yer bulunsa yenir bence ya. Noodle da bi seferden bişey olmaz inşallah 🤣 çok canım çekiyor

Selam Kızlar napıyorsunuz nasıl gidiyor hamilelik. Umarım güzel ve sorunsuz geçiyordur.
Karaciğer enzimlerim yüksek diye kullandığım tüm ilaçları kestik. Bulantı ilacını da kesince hiçbir şey yiyip içememeye, sürekli istifra etmeye başladım. Bir gün artık su bile içemeden günde 15 kez istifra edince doktoruma yazdım. Hastaneye çağırdı yatış yapıldı. Vücudumun su mineral dengesi bozulmuş, idrarda ketonum 3+ olmuş. 3 4 gün serumla beslendim. Şimdi yavaş yavaş bir şeyler yiyebiliyorum. 2 3 gündür bulantı var ama istifra yok. Kilo bile verdim bu süreçte. Benim gibi ağır geçiren ya da çevresinde benim gibi biri olan var mı?

Zamam zaman hiçbişey yiyemediğimi içemediğimi yazıyodum. Beni hastaneye yatırdılar hiperemezis gravidarum tanısıyla. Bukadar çok kusma su bile içememe kilo kaybı normal değilmiş gerçekten.
Ben de aynı durumdayım. İlaç kullanırken ilaçları bile çıkartıyordum. Şimdi nasılsınız?

Back
X