- 4 Ağustos 2022
- 6.611
- 2.984
- 123
Tesadüfe bak benimde 14.00Evet yarın 14.00 da randevumultrason görüntülerini video çekeriz inş ya aklımda
Belki doktor söylemez yarın cinsiyet ama ben görüntülerden bakcam söylemezse

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesadüfe bak benimde 14.00Evet yarın 14.00 da randevumultrason görüntülerini video çekeriz inş ya aklımda
Belki doktor söylemez yarın cinsiyet ama ben görüntülerden bakcam söylemezse
Aynen dedi ki klitorisde ilk haftalarda şiş görünür pipi ile karıştırılıyor o yüzden dediBu haftalarda kızlarınki bile çıkıntılı oluyor zaten![]()
Bende denedim erkek çıktıSaçınızdan bir tel koparıp alyansınıza geçiriyorsunuz karnınızın üstünde tutuyorsunuz daire çiziyorsa kız sağ sol ileri geri gidiyorsa erkekmişçoğu kişide tutmuş felan diyince merak ettim bende denedim
Çok teşekkür ederimOnlar kendilerini koruyorlar merak etmeyelimbu arada sakrum oturuşu yapıyorsanız ağrı yapar o
Üçgen yastıkla oturmayı deneyin![]()
Kaçıncı haftan
Son adet tarihiniz
Bisey olmaz bence ya ben yiyorumArkadaşlar kola ciğer felan demişizde benimde canım noodle istiyor yesem bişey olur mu ya![]()
Valla ben de mc burger falan yiyorumKızlar ben kola ice tea limonata falan içiyorum Burger King de yiyorum başta dikkat ediyordum da sonra doktorum canının çektiğini ye dedi bi de en önemlisi ilk 8 hafta diye biliyorum bi çoğumuz 12 lere geldik Sknti olmaz diye düşünüyorum çiğ balık çiğ et toxo negatif olanlar dışardan sebze meyveye dikkat etsin yeterli diye biliyorum ben![]()
Ay bi tane yiyeyim o zaman çok canım istiyorBisey olmaz bence ya ben yiyorum![]()
Off benim de 2 gündür canım noodle istiyor ama biraz araştırdım zararlı diyorArkadaşlar kola ciğer felan demişizde benimde canım noodle istiyor yesem bişey olur mu ya![]()
8. Haftada mı başladı sizin bulantı?O değişiyor canım bendede 7. Haftadan sonra arttı 12. Haftadayım hala daha var bazen oluyor bazen olmuyor
Valla bir yerden okudum kadın 9 ay boyu işkembe kelle paça ciğer yemiş hep yerdim vitamin oluyor bebeğe hiçte bişey olmadı felan demiş. Temiz yapan yer bulunsa yenir bence ya. Noodle da bi seferden bişey olmaz inşallahOff benim de 2 gündür canım noodle istiyor ama biraz araştırdım zararlı diyorAz önce de işkembe çorbası istedim (nereden çıktıysa
) o da zararlı tabiki!
![]()
Ben de aynı durumdayım. İlaç kullanırken ilaçları bile çıkartıyordum. Şimdi nasılsınız?Zamam zaman hiçbişey yiyemediğimi içemediğimi yazıyodum. Beni hastaneye yatırdılar hiperemezis gravidarum tanısıyla. Bukadar çok kusma su bile içememe kilo kaybı normal değilmiş gerçekten.
Ahh ben yedim valla 2 seferArkadaşlar kola ciğer felan demişizde benimde canım noodle istiyor yesem bişey olur mu ya![]()