2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
İşin ilginç yanı doktoru aradı yanımda söylüyor böyle hastanız bu şikayetle geldi doktor diyor ki araştırma hastanesine gitsin sabah bana gelebilir bu bana çok yanlış geliyor özel hastanenin bir farkı olmalı sonuçta ekstra ücretler ödüyoruz
Kesinlikle. Aynı durum bende de oldu doktorumu aradı sabah gelsin dedi. Ya ben o kanı gördükten sonra sabahı nasıl ederim hiç düşünmüyorlar. İnsan o an bebeğim yaşıyor mu acaba diyor

Son adet tarihiniz

Yaşınız

Kaçıncı cocuk

Yaşadığı şehri (isteğe bağlı)

Keseyi kaçıncı haftada gördünüz kalp atışı kaçıncı haftada gördünüz

Tüm bilgileri tek seferde yazarsanız tabloya ekleyeyim 🤗
Canım yazmıştım ben zaten 3 4 gün önce

Hepinize merhaba arkadaşlar, en son kanamam vardı bitti çok şükür her şey yolunda. Geçen hafta 10+4 iken fetal DNA testi için kan verdim . 10 iş günü içinde belli olur dediler fakat beklemesi zor 😅 en erken ne zaman sonuç aldınız . Şu an 11+3 olduk 🥰

Hepinize merhaba arkadaşlar, en son kanamam vardı bitti çok şükür her şey yolunda. Geçen hafta 10+4 iken fetal DNA testi için kan verdim . 10 iş günü içinde belli olur dediler fakat beklemesi zor 😅 en erken ne zaman sonuç aldınız . Şu an 11+3 olduk 🥰
Fetal dna ne için yaptırdınız. Bana ikili test bile yapmadı doktor

Ben de haftaya yaptırıyorum gerçekten beklerken zaman nasıl geçicek acaba.
Yakın zamanda güzel haberlerini bekliyoruz 🌸

Arkadaşlar cok hafif kahverengi akıntım gelmiş peçeteyle silince ekstra gelen birşey yok ama sizlerde oldu mu önemli birşey mi acaba yoksa normal midir 😔

Valla ben de mc burger falan yiyorum 😅 hatta kfc tavuk dürümüne sardım sürekli canım istiyor acılı acılı
Acılı yemekte yasak aslında ben yiyince zaten reflüm var daha çok midem yanıyor kola falan onlarıda içmyrum ice tea içince kusuyorum hatta

Arkadaşlar cok hafif kahverengi akıntım gelmiş peçeteyle silince ekstra gelen birşey yok ama sizlerde oldu mu önemli birşey mi acaba yoksa normal midir 😔
Benimde hem peçeteye hem iççamaşırıma geliyordu dr söyle mutlaka bana iğne vermşti

Fetal dna ne için yaptırdınız. Bana ikili test bile yapmadı doktor
Tercihe bağlı illa ikili test yaptırıp sonra fetal için yönlendirme yapmıyorlar. Doktor eğer imkanınız varsa fetal dna yaptırırsanız daha iyi diyor mesela. Ben doktora fetal dna yaptırmak istiyorum siz nasıl yönlendirirsiniz dedim ilk önce ikiliyi anlattı sonra fetali anlattı eğer imkanınız varsa ben de fetal dna yaptırmanızı öneririm dedi.

Normalde çok iştahlı biriyimdir hiç yemek ayırmam ama şuan 0 iştah. Hiç bir şey cekmiyo benim canım. Hamile kaldigimdan bu yana 3 kg vermişim. Aşırı kusmamama rağmen. Çok sevdigim aşure yi bile cekmiyo canım😌 şuan mutsuzluk var. Eşim de yiyip icemedigin içindir diyor. Yiyerek mutlu oluyormusum meğer 🙈

Benim iki engelli kardeşim var bu yüzden önceki hamileliğimde de bunda da bu testi yapmak istedik. Yüksek olasılıklı sonuç verdiği için tercih ettik . Nipt Plus a yaptırdık.
Anladım canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Back
X