• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Bu uçuk konusunda bende surekli uyarıyorum ama bir bakıyorum yine ayni devam ediyorlar ne var ki ne olacak ki benim ki korkudan oldu birsey yok ya valla artik insanlarla kavga edeceğim. Eline telefon vermediğimi cümle alem biliyor yine de ilk buldukları fırsatta eline tutuşturmakla çalışıyorlar
Bence insanlar yapma dediğin şeyi yapmak istiyor konunun ne olduğu önemli değil mesela telefon değilde ekmek verme desen ekmekte verir gibi gibi

Avm ye gittik yeni döndğk eve biraz oyun alanına girdik işte birkaç işim vardı onları hallettim falan tam dönüşte markete girdim ama artık sabri kalmadı çığlık çığlığa ağlıyordu mecburen bir tane çikolata verdim eline vallahi hepsini yedi ama sustu da 🤦🏼‍♀️
Valla çikolata klnusu bende sıkıntı ben aşırı seviyorum alıyorum da eline veriyorum zaten ufak ısırıyor hemen alıyorjm bir yane de ben yiyip diyorum kocaman ısırıyorum yine ona veriyorum öyle ikinci ısırıktq bitiriyoeum hem onun gönlü oluyor hem şekerim yerine geliyor🤣 çikolata faydalı bişey değil yemesinler daha iyi aslında ama ben kendim kontrollü veriyorum başkası varsa dikkat etmiyor yesin yesin diyor

Valla çikolata klnusu bende sıkıntı ben aşırı seviyorum alıyorum da eline veriyorum zaten ufak ısırıyor hemen alıyorjm bir yane de ben yiyip diyorum kocaman ısırıyorum yine ona veriyorum öyle ikinci ısırıktq bitiriyoeum hem onun gönlü oluyor hem şekerim yerine geliyor🤣 çikolata faydalı bişey değil yemesinler daha iyi aslında ama ben kendim kontrollü veriyorum başkası varsa dikkat etmiyor yesin yesin diyor
Ben veriyorum ya icerigi temiz olanlardan almaya çalışıyorum. Sonuçta o da bir seratonin kaynağı 🙈

M meraklibirkisi canım sen idrarı sonra nasıl verebilmiştin, 2 gündür veremedik 8 torba aldım ya torba kayıyor ya yapmıyor yada kaka yapıyor gene boşa gidiyor, ya şaştım kaldım gerçekten

Uçuk çıkınca öpmemesi gerektiğini bal gibi de biliyorlar ama yapmaya devam ediyorlar, benimkiler daha anlayışsız hasta olurlar ona rağmen söylemezler çocuğu öperler ben söyleyince de yok ya hasta değiliz gıcık tuttu yada şimdi oldu derler yalandan, ben asla kaynanama çocuk bırakmam düşse düştü demez asla söylemez suçlu olmamak için, kaç kere denk geldim çocuğu yanına bırakıyorum birkaç dakika içerde bişey yapıyorum çocuk ağlıyor belli ki bişey oldu anlıyorum ama asla söylemiyor başka şeyler uyduruyor
Benimki de yanında bişey olsa söylemezdi eminim . Ama ben bi daha yanında bırakmam diye söylemez . Bu kv ler hep böyle gizli işleri seviyorlar 😂. Yemeğin içine değişik bişey koyar , yemezler diye söylemez . Sanki gelmiyor tadı niye yalan söylüyorsun.

Bu uçuk konusunda bende surekli uyarıyorum ama bir bakıyorum yine ayni devam ediyorlar ne var ki ne olacak ki benim ki korkudan oldu birsey yok ya valla artik insanlarla kavga edeceğim. Eline telefon vermediğimi cümle alem biliyor yine de ilk buldukları fırsatta eline tutuşturmakla çalışıyorlar
Ben yazın gr uyardım uçukla öpme diye , işte yeni zamanda da kv uyardım . Kendileri hiç dikkat etmiyorlar sürekli uçuk çıkıyor gr ler ve kv de

Benimki de yanında bişey olsa söylemezdi eminim . Ama ben bi daha yanında bırakmam diye söylemez . Bu kv ler hep böyle gizli işleri seviyorlar 😂. Yemeğin içine değişik bişey koyar , yemezler diye söylemez . Sanki gelmiyor tadı niye yalan söylüyorsun.
Bu benim kw 🤭🤭🤭 bir şeyleri katıp katıştırıp ortaya getirmesi 🤭🤭 ama abur cubur, dışarı yemeği konusunda kendisi de sevmez ve yemez... Yedirmez.

Bu benim kw 🤭🤭🤭 bir şeyleri katıp katıştırıp ortaya getirmesi 🤭🤭 ama abur cubur, dışarı yemeği konusunda kendisi de sevmez ve yemez... Yedirmez.
O başka bişey ya ben de kızımın yemeklerine karıştırıyorum faydası olacak şeyleri 😂😂 benim kv fark etmiyor abur cubur, ev yemeği , çocuk ne yerse yesin yeter ki yesin . Benim gr söyledi geçen gün ortaokula kadar bize dondurma diye yoğurt yedirdi , biz de inanırdık dedi😂.

Ayy hepsi birbirine benziyor çoğu konuda bende oğluma pankek yaptım içinde yumurta var sonuçta değil oğluma ben kendimde beklese yemem. Kv giderken yanıma almıştım kalmış poşette giderken bana diyor ki bunu unuttun onu at ya da kuşlara ver dedim bozulmuştur dedim ne zaman yaptın dedi sabah dedim ama akşam olmuş yani dışarıda beklemiş bişey olmaz dedi buzdolabına koydu. Şimdi bana bişey teklif etse kimden geldi kaç günlük düşünürüm hep nu konularda çok rahat bir kere oğluma 3 günlük yemek yedirmişti daha yeni ek gıda zamanları felaket midesini bozmuştu o yüzden hiç istemiyorum bişey yedirsin
Valla hepsi bi tuhaf özellikle bu yemek konusunda 😅

Evet hem bırakmayız diye hemde suçlu olmamak için 😂
Bak benimki de öyle içinde bu var mı derim yok koymadım ama geliyor yani tadı 😂 bide herşeyi çok biliyor benimki ya çocuğum yemiyor sanki ben bişeyleri denemiyormuşum gibi imada bulunuyorlar yumurta veriyormusun peynir veriyor musun dur bi de biz verelim felan yok yani yemiyor, bide taktılar bi ara inek sütü ver gece diye yok dedim bu aralar da kayınbabam sakız çiğnemeyi öğret diyor 😂 yav öğrense nolur öğrenmese sakız şuan çok gerekli gerçekten

Evet hem bırakmayız diye hemde suçlu olmamak için 😂
Bak benimki de öyle içinde bu var mı derim yok koymadım ama geliyor yani tadı 😂 bide herşeyi çok biliyor benimki ya çocuğum yemiyor sanki ben bişeyleri denemiyormuşum gibi imada bulunuyorlar yumurta veriyormusun peynir veriyor musun dur bi de biz verelim felan yok yani yemiyor, bide taktılar bi ara inek sütü ver gece diye yok dedim bu aralar da kayınbabam sakız çiğnemeyi öğret diyor 😂 yav öğrense nolur öğrenmese sakız şuan çok gerekli gerçekten
Biz bişeyden anlamıyormuşuz gibi davranıyorlar 😅. Şu sakızda ne var ya. Benim kızım da 1 yaşındayken sakız ver çiğnesin diyordu . Ne faydası var ki sakızın . Yutacak onu boşu boşuna ne gerek var 🥲

Back
X